Pravděpodobnost otcovství: Je kamarádka těhotná s vaším manželem?
Ahoj všem, doufám, že mě nezlynčujete, ale potřebuji se někomu svěřit. Mám dlouholetou kamarádku a manžela, ona má také manžela. Jeden večer byla u nás a popíjely jsme vínko, pak došlo na téma trojka a jak jsme byli v alkoholovém opojení, tak jsme začaly dělat intimní věci a můj partner se k nám přidal, došlo i na sex mezi námi třemi. A teď k věci, dnes mi radostně kamarádka oznámila těhotenství, které plánovala, jenže v tom týdnu, kdy spala i s námi a i má manžela se kterým měla také styk. Ano, byla mu nevěrná, nevrátíme to zpátky. Samozřejmě jsme měli přerušovaný styk, ale na to se také nedá spoléhat. Ano, jsme blbý a bůhví co ještě. S jejím manželem spali nepřerušovaně.
Jaká je pravděpodobnost,že by to nemuselo být jejího manžela? Jsem z toho docela v hajzlu a moje kamarádka je úplně v pohodě a nepřipouští si, že by to dítě nemělo být jejího manžela, jenže….. Ach jo, co mám dělat? ☹
@amazienka Tak jako samozřejmě druhá možnost by byla říct si, že prostě tohle je důsledek té nerozvážnosti. Ne to dítě, ale to, ze hold to některé zúčastněné bude hlodat do konce života, ta nejistota.
@amazienka Jako obecně souhlasím, ale říkám si, že at už to bude pokračovat dál jakkoliv, tak jak bude to manželství dál fungovat. Jsou věci, přes které se prostě vztah nedostane. Ale samozřejmě je tam teď ještě hodně neznámých.
@aarriel Jasný rozumím, mně s chlapama vůbec, neumím si to moc představit.
Chápu, ono je tohle těžký, musí se hodně pracovat s hlavou, ale mohu ti říci, že při tom aktu se ve mně neprobudila žádná žárlivost a to manžela miluji nade vše a i jsem žárlivá povaha, ale tady to jsem brala jako hru a byla to zpestření pro náš vztah… až pak na tohle… ale už jsem trochu to vytěsnila z hlavy… ale jen trochu
@biciklissie souhlasím... S mým exmanzelem jsem spala 15 let a přirozeně jsem neotěhotněla nikdy. Jen po IVF. Rozvedla jsem se a chránila s nynějším přítelem. Vysadila ochranu a hned otěhotněla..Prostě jak je ten vtip. Když se vymění ptáci hned to jde 🙈🤣 Ježíš to je blbý..pardon
No v té situaci bych se nikdy neoctnula, protože na moje partnera bych nenechala jinou sáhnout 😃😝
Každopádně tuto situaci nezávidím..já bych byla v prdeli
@sorboni30 Jasný, chápu. Taky znám takhle x případů co hned otěhotněly s novým partnerem. Ale zase jaká šance, že by se tohle povedlo? Vím, že ta šance tam je, ale když se do ní neudělal a s manželem spala prý každý den, tak přeci ta šance,že je to s mým manželem je mizivá🙈 možná si to jen nalhávám…
@agienka3 promiň, už jsem dohledala a pochopila, že ta první část komentáře nebyla k tomu rozvodu. Asi takto, pokud je to reálná situace, tak ty s tím nemůžeš dělat ale vůbec nic. Ten, kdo může situaci chtít řešit, je buď ona, tvůj manžel, popř. její manžel, když zjistí, že spala s tvým manželem a její manžel bude chtít test otcovství. Pro sebe si můžeš zaplatit terapii, aby ses s tou situací nějak vyrovnala...
A s manželem se pokoušela otěhotnět jak dlouho??
Jako jestli s manželem spala každý den, tak chudák moc uzrálý spermie asi neměl 🤷♀️ tudíž šance že čeká dítě tvého manžela tu jsou. Aneb "stačí kapka, budeš taťka" že 😉
Jako sorry, já bych teda testy DNA řešila. Svědomí by mě žralo. Pravda je u mě na prvním místě a její manžel má právo vědět jestli doma vychovává a platí na své vlastní biologické dítě nebo neee tvle! Stejně tak do budoucna to dítě má právo znát své biologické rodiče, až na to bude připravené.
Mávnout nad tímhle rukou může jen total sobec co myslí jen na sebe a chce si zachránit především vlastní zadek. Plus myslíš že až tvůj manžel uvidí malýho prcka drndat na koloběžce, že to s ním nehne, když je tu šance, že je jeho??
Je krátkozraké si myslet, že dříve či později to tvého muže nebude žrát a zřejmě sám ty testy DNA jednou navrhne 🤷♀️
Nevím, užili jste si, což je super ( až na tu sobeckost vůči jejímu manželovi), ale teď už to není jen o vás. Hrají v tom roli i další dva lidi. Měli byste se k tomu postavit čelem. Můj názor.
@reeeza děkuji za reakci. A nevíš, kde se takové dna testy v těhotenství dělají? Já snad hledala všude a našla jsem jen jednu kliniku ale až od 11.týdne ☹ dnes jsem mluvila s kamarádkou, je teda z toho hodně špatná, říkala, že zvažuje potrat, ale je to pro ní něco nepředstavitelného… je mi to tak strašně líto, co když ale to není mého manžela a “zabije” tak jeho dítě? ☹
Nevíme co dělat. Hlavně u prvního dítěte se dělali genetické testy, skrze nějaké vývojové vady matky (cystická fibróza) a brala se krev i otce, teď u druhého to bude stejně… zkoumají i tam dna? Pozná se to?
Kamarádka to manželovi říci nechce, on by to nepřekousl, mají spolu už dvouletou dcerku…. ☹
@miryp Jj, já určitě nezvažuji rozvod. My máme krásný vztah, mimčo tady máme, barák stavíme, takže tohle ne a i k tomuhle se chceme postavit čelem, ale nevíme vůbec jak. Dnes u mě byla, zvažuje potrat, ale já nechci ☹ říkám si, jaká je šance,že s mým manželem otěhotněla, když se do ní ani neudělal a se svým manželem spala dennodenně…. Já vím, že šance je, ale třeba je to jen blbá souhra náhod ☹ my bychom zaplatili i dna testy, ale dělají je od 11.týdne… a pak potrat by byl na hraně…
@agienka3 za mě osobně, kdy přerušovanou soulož praktikuji od narození druhého dítěte, tedy 8 let, je ta šance naprosto minimální. Za mě osobně holka prostě upustila páru, povolil ten tlak v ní a najednou to s manželem šlo...
Testy otcovství v těhotenství se dělají i dříve, třeba Bioptická laboratoř s.r.o. je nabízí od 9. týdne těhotenství, je-li těhotenství jednočetné.
To, co ty v tuto chvíli chceš či nechceš, není podstatné, je to věc jí a domnělých otců, tebe se to v tuto chvíli nikterak netýká a nezbývá ti, než to prostě respektovat. Rozhodně bych se na tvém místě vyvarovala toho, že bys to šla říct jejímu manželovi. Když se pak ukáže, že dítě je jeho, jako že na 99 % je, tak ty si v sobě doživotně poneseš pocit viny za to, že jsi to řekla. Toto prostě musí přijít ze strany tvé kamarádky...
Je fajn, že tvůj manžel nedělá mrtvého brouka a je ochoten podstoupit testy DNA.
@miryp děkuji moc, mrkneme na to. ❤️
Já vím, že mně se to tak netýká, tak jako mého manžela a mojí kamarádky, tam je to horší. Mně se to týká jen kvůli tomu, jak bych tuhle celou situaci zvládla…
Ne ne, určitě to nemám v plánu říkat jejímu manželovi, to by byl kámen urázu a kamarádka by skončila sama, on by jí tohle neodpustil. Mému manželi to určitě není jedno, řešíme to každý den, určitě je pro dna testy, kdyby se to zjistilo do 12.týdne, kamarádka by šla na potrat, to prý bezpochyby, manželovi by lhala, že se miminko nevyvíjí, já vím, že to zní krutě, ale jiná varianta by prý nepřicházela v úvahu ☹ Kamarádka všeho všudy poslední poslední menstruace je v 6tt. A co ty genetické testy, jak mají podstoupit, tam asi nevíš viď, jestli se zjistí, že to dítě není jeho?
@agienka3,, Mame vztah pevny mame dite stavime baracek jsme stastny
Tak uz je pro tuto ti nemuze zdrhnout za kamoskou? Ha ha ha
@betulienka3 Radši nereaguj 🙂.
@betulienka3 Vůbec nás neznáš, tak se tady neztrapňuj. Možná ve filmech nebo v tvém životě se to děje, ale tady tohle není na místě.
A ano, vím, že může, ale vím, koho jsem si vzala a jaký je a není to žádný blbec, který by utíkal za kamarádkou, vůbec nás neznáš, tak si nech takové odpovědi a jdi o vlákno vedle 🙂.
Hele a dáš vědět jak to dopadlo? 🙂 Zrovna tahle životní peripetie mě dost zaujala a samozřejmě doufám že vše dopadne dobře a mimi bude manžela partnerky 👍👍

A autorko, ty sama musíš vědět, jestli manželovi uniká preejakulát. Měla jsem kluka, kterému tekl celou dobu a jiného, který byl suchý až do výstřiku.