Přítel a jeho nenormální chování
Ahoj maminky, holky, rádkyně. Omlouvám se, že to sem píšu anonymně, ale nechci, aby si to přečetl někdo, kdo nechci aby měl o mě takové soukromé informace.
Chodím sem už pěknou řádku let, chodím se sem radit, pobavit, poradit jiným maminkám. Teď potřebuji radu sama.
Byla jsem sama docela dlouho, mám dítě, které má 6 let.
Zjara jsem se seznámila na seznamce s mužem, se kterým jsme si padli do oka. Týden po seznámení mě pozval k němu (bydlí 120 km ode mě) a seznámil s jeho dětmi (8 a 10).
Už při prvním víkendu u něj se projevil. Jeho menší dítě tenkrát k němu nechtělo, přijelo až v sobotu a on se po telefonu pohádal s bývalou ženou a docela sprostě.
Velmi záhy jsem pochopila, že on je velký neurotik a koler. Naštve se kvůli každé blbině a stejně tak rychle vychladne. Několikrát se na mě utrhl, důvod vlastně ani pořádný nebyl (jednou kufr na sedačce auta, svítící mobil v autě). Několikrát mě poslal do pi*i (omlouvám se za výraz). Několikrát byl hrubší na mé dítě.
Neuměl mi dávat najevo city, neuměl obejmout. Já jsem to začala řešit, proč. On to prý neumí, dávat city najevo. Ale své děti objímá a líbá pořád - ty se od něj odvrací. Já jsem ho prý vydeptala tím, že jsem řešila co a jak bude, co ke mně cítí (ale choval se fakt hnusně, takže otázky byly na místě) Kolikrát na mě křičel, i na své děti - ty až někdy brečely. Menší dítě k němu nechce jezdit, protože prý pořád řve. Prý řval i na bývalou přítelkyni a na kamarádku - obě s ním skončily.
Teď přišel s tím, že chce být s dětmi sám, že je klid. Já ale vím, že není, že řve bez ohledu na to, zda tam jsme nebo ne. Když se ho zeptám, zda se rozcházíme, tak mi odpoví smajlíkem 😲 anebo mně je to jedno, jsem teď rád za chvilku klidu.
Utrhuje se i na mamku, na taťku, nemá dobré vztahy s bratrem, se svým dispečerem - je to kamioňák. Mluví hnusně o emigrantech, Asiatech, Černoších, Romech - a to i před dětmi.
Je strašně sprostý, ale opravdu nechutně.
O všech svých bývalých říká, že ho nechaly a on byl ten hodný, co by se rozdal. Možná jo, možná ne. Ke mně se rozhodně hezky nechová.
Vím, poradíte ať ho nechám. Jednak mám u něj ale nějaké své věci a jednak nechci, aby to zase bylo tak, že on chudáček bude ten opuštěný.
A také myslím, že má psychickou poruchu. Nevyznáte se v tom některá?
Umí být i hodný, milý a něžný, ale vše jen když má náladu a sám chce.
Také dělá rozdíly mezi dětmi. Jeho děti neumí poděkovat, poprosit, hnusně se chovají k babičce - jeho matce. Jsou enormě vybíravé v jídle. Víkendy u něj vypadají tak, že děti ráno vstanou v 8, on v 10. Ty dvě hodiny jsou na mobilech. Potom až vstane, zapnou si počítače a hrají hry až do večera - kolikrát ani nejdou na procházku, nikam a jen hrají hry. To menší dítě dokonce hry určené pro děti od 12 let. On jim vše podstrčí až pod nos, oni nemusí nic, ani si uklidit nádobí, ještě ve 3 odpoledne jsou v pyžamech. Na počítači jsou klidně do půl 1. On je krmí hranolky, chipsy, colou.
Vše jim povoluje, moje dítě si nesmí půjčit jeho hračky, ale svoje musí. Děti jsou jinak fajn, ale on to kazí.
Omlouvám se za delší text, asi jsem se potřebovala svěřit
@vutajeni no možná to nezkusí teď ale myslím, že jednou určitě ano...jinak jsem si nedávno četla zajímavej článek tak posílám taky 🙂 https://www.firstclass.cz/2016/10/proc-partnera...
@jitulka89 ano, myslím, že se za čas bude ozývat...hrou náhody jsem se spojila s jeho bývalou - svět je malý a ukázalo se, že jeho bývalá je kamarádka mé kamarádky. Kamarádka zorganizovala výměnu telefonu a ta dotyčná se mi ozvala. Hučel i na ni. Křičel. V podstatě totéž, s jediným rozdílem a pro mě zásadním - jí se dotýkal, venku vyžadoval, aby se vodili za ruce. Denně jí volal, i dvouhodinové telefonáty, výslechy. Prý je majetnický a žárlivý - a mám utéct co nejdříve
A jinak moc díky za podporu a za článek, hned jdu číst
@jitulka89 já vím...jenže srdce říká něco jiného. Jen nevím, zda jsem se zamilovala do něj, nebo do představy o něm - jaký je v mé hlavě, ale jaký ve skutečnosti nebude nikdy
A ten článek je trefný - trápí nás a nutí se cítit provinile - to dělá. On neuznal, že byl hnusný, prý jsem křičela já...
@vutajeni bude to i dost velký manipulátor, vztah s manipulátorem mám taky za sebou a taky když se něco dělo tak jsem za to mohla já, stejně jako on obviňuje tebe, po čase tomu už i člověk začne věřit, ale takhle to není! uvidíš, že bez něj ti bude lépe a odpadne ti to nervování se
@jitulka89 já už tomu i věřím!!! Říkám si, kdyby, kdybych se neptala, kdybych ho fakt nechala, mohlo to být jinak jak mi říká.
Ano, ptala jsem se a řešila...ale proč? Já nic neudělala a on vyjel, kvůli kufru, kvůli tomu že jsem chtěla pusu a on mi řekl, tu dávám jen hodným holkám. Vždy mě ve všem přetlačil - jdeme na pivo, nechci jít na pivo, nezájem, jdeme...atd. I v posteli...
A když jsem se vzepřela, že fakt ne - v posteli, jednou jsem mu řekla že v autě jíst nebudeme a počkáme dom - byli jsme cca 5 minut od domova - urazil se a začal vyčítat, ty mi odpíráš sex, sex je jen za odměnu? Nebo kur.va proč bych se nemohl najíst ve svém autě, jsem celý den hladný, jsem nejedl v kamionu...a přijedem domů a on? Pizzu si nedá, ale hned jde otevřít pivo
@vutajeni ne takovým lidem se nezavděčíš i kdyby si vše dělala jinak tak on by si důvod stejně našel... jak se říká - kdo chce psa bít hůl si vždycky najde...Mě zase ten můj bývalej odpíral sex, když jsem chtěla já byla jsem hrozná, že na něj tlačím atd. ale když chtěl on tak jsem mu musela být po vůli jinak přišly výčitky, že si najde na to někoho jinýho atd. Trvalo mi 8 let než jsem se vzpamatovala a odešla od něj, jediný čeho lituju bylo, že jsem to neudělala dřív. Teď mám toho nejskvělejšího chlapa a jsem vážně šťastná a ty si tohle taky zasloužíš.
@vutajeni nechala bych ho říct co chce říct, ale nediskutovala bych s ním ... ideální je v tomto případě odpovídat jen "když myslíš" nebo "to je tvůj názor" ... a na konci bych mu řekla, že tohle já považuji za rozchod ... žádné diskuze, žádné hádky, žádné vysvětlování, stejně víš že prostě na různé věci máte každý jiný názor a že by se to změnilo právě dnes, tomu moc nevěřím ... držím palce 😎
@vutajeni to by jsi fakt šla s ním do auta????? Jako vážně???? To si sama sebe ceníš tak málo, že bys ze sebe udělala levnou děvu jen kvůli... kvůli čemu vlastně?? Pár chvilkách pocitu že tě má rád?? Jako vážně??? Holka prober se!! A jestli nevěříš sama sobě, vezmi s sebou někoho! Nemusí s tebou jít dovnitř, může počkat v autě před a prostě tě pak odtáhnout...
@anetka1701 nešla. Jen se bojím že to navrhne. Já to takto samozřejmě nechci! Jenže ho znám a vím co dokáže...a jemu se člověk neubrání nebo velmi těžko. Ale vím, že s ním do auta nepůjdu (snad to ani nenavrhne)
Tak ako? Isla si nakoniec na to stretko sama alebo s niekym?
Teda to je jak v telenovele..v příštím díle uvidite 😀 teda jestli tohle může dopadnout dobře..

Ahoj holky, ani vás nemůžu všechny označit. Napsalo vás opravdu hodně a já nechci na nikoho zapomenout. Tak budu věřit, že když uvidíte upozornění u sebe na profilu, půjdete se podívat
Holky takže. Dnes mi má přítel dovézt mé věci - ten xbox a další co jsem u něj nechala. Plus mi dá peníze za lístky do Aquparaku, které jsem koupila pro nás dva a propadly. Napsal: vrátím ti to. Neměj strach.
S tím jsem já ani nepočítala.
O víkendu stál s kamionem v cizině, takže jsme se ani neviděli ani si nepsali. Až včera po sms. Když jsme došli na téma "náš vztah" zase, že toto není rozchod. Nikoho nemá...
Uvidím co si dnes řeknem nebo neřeknem. Každopádně se toho hrozně bojím