Přítel chodí na erotické seznamky
Ahoj holky....Nevím jestli nebude můj příspěvek mimo,kdyztak se omlouvám......V prosinci jsem prodelala potrat....tak mě to vzalo,ze od ledna chodím na psychoterapie....A můj přítel zatím chodí na erotické seznamky!V březnu jsme se pohádali a ja odjela na pet dni ke kamarádce....po návratu jsem objevila v prádle cizí ponožku,ke které se mi přítel nevyjádřil....od té doby ho sleduju...Ta nejistota mě privedla k tomu,ze jsem se mu vloupala do notebooku a ukradla i pak jeho hesla abych si mohla vse přečíst.....A bylo mi vse jasne.Pred rokem dokonce jednu poslal na testy HIV aby s ni mohl píchat!Když jsem na nej všechno vyvalila,snažil se lhat az do poslední chvíle a pak mi přísahal na smrt svoji rodiny,ze s žádnou nakonec nikdy nespal.......Jsem zoufala,plánovali jsme mimi a teď vůbec nevím jestli s nim zůstat....Bojim se abych neudělala chybu...aby mu nelhal cely život......Jak byste se zachovaly vy?
Já si nemyslím, že je normální někam odskakovat ať už běžně po práci, či na večírku v opilosti. Zajímalo by mě, jak dokážou dámy, co tu říkají, že je to běžné fungovat ve vztahu. Vážně s tím prostě počítáte a jste s tím smířené??? To mě přijde nerealné. Navíc to, že to dělá spousta chlapů, neznamená, že je to normální. Znám spoustu chlapů ve svým okoli, co to dělají, ale také znám spoustu, kteří by to udělat nedokázali. Já tohle ve svých třech vztazích zažila jen jednou a upřímě si myslím, že pokud chlap zanáší, tak to ženská pozná, to jestli si to připustí nebo ne je druhá věc. Každopádně žít v manželství s tím, že když se stane tak se stane, to je asi na mě moc, to bych nedala. Svým způsobem to teda obdivuju.
@mr_falko Nezlob se, nechci sem tahat nic osobního, ale znám tě z diskuzí už nějakou chvíli. Není to taky tím, že i ty sama jsi podváděla a podle toho co jsi psala, tak to nebylo jen tak jednou? Bez urážky, ale já tenhle váš způsob uvažování nesdílím a nechápu.
Zároveň chápu vaši roli, protože kdybych měla manžela, který mě podváděl a přispěl k rozvodu a nebo sama podváděla, tak se zřejmě k celé věci stavěla asi jinak.
Každopádně zkušenost s nevěrou a rozchodem mám taky a stejně nemůžu svého manžela brát podle tohoto měřítka.
...a 18 mi už vááážně bylo dávno, nemyslím, že by náš věkový rozdíl byl až tak propastný 😉
@journals tak my dvě se fakt neshodneme. .to je asi jediná věc na které se shodnem😀a nikdo přece neříká ze jsi ve vztahu musíš říkat....on me asi podvede. ..ale říkat tohle se mi nikdy nestane je podle mě taky nesmysl...vím že ti není ...nact...a právě proto se občas podivují nad tvým názory na cokoliv..
@journals ja nemam problem priznat, ze jsem byla podvadena, stejne tak jako ze jsem i ja podvadela a ano mas pravdu, nebylo to jednou. Nicmene s tim, ze se to stane jsem do manzelstvi nesla, i ja pevne verila, ze se mi/nam to nestane...
s vekem se hrany brousi a tupi a priority jsou uz nekde jinde, troufnu si rict, ze nas vztah nevisi na fyzicke vernosti. Ono to taky souvisi s postojem k sexu jako takovemu, ona i takova "nevera" muze byt chtena, akceptovana a sdilena spolecne a ne za zady, ze?
@mammoth007
nikdo ale přece neříká ze je to NORMALNI....ale tvrdit ze Mě by se to NIKDY nemohlo stát je přinejmenším naivni..a není to o tom že bych partnerovi neduverovala..jen si prostě uvědomuju že nic v životě není 100%..
@mr_falko Určitě, s tím souhlasím, ale to asi není případ 98% případů... pokud se ti dva domluví, tak to asi ani nejde považovat za "nevěru" klasického rázu, byť ti to dokáže zničit pár/rodinu, bohužel. Ale i v tomto případě trvám na tom, že to není o naivitě/nenaivitě, ale o důvěře. A to není o věku ani o prioritách 😉
Jak jsem napsala - vidím zásadní rozdíl říct: Tohle se mi nikdy nestane a tohle můj manžel nikdy neudělá a říct Věřím a důvěřuju svému manželovi, že tohle nikdo neudělá...
Tak ja to myslela tak ze je totální utopie napsat jsem si 100% jistá ze me ten můj nikdy nepodvedl a ze to nikdy v živote neudělá, jediný co máme v zivote na 100 % jisty je totiž jenom smrt nic vic nic min... to je to co jsem chtěla říct a to je důvod proc se směju když ženská napise jsem si naprosto jista ze se v našem vztahu nevěra nikdy neukaze...ano můžeme věřit ze se tak nestane, můžeme v to doufat a prat si to, na cemz se shodneme asi všechny ale 100% jistotu NIKDY mit nebudeme
@journals a stejne si myslim, ze ty si muzes myslet cokoliv a to konecny rozhodnuti je ciste na tom druhem....ale to je na kazdym jak to citi a jak si to potrebuje pred ostatnimi obhajovat. Ja treba doufam, ze nez by se muj muz rozhodl udelat neco takovyho, prvotne by se to snazil resit se mnou - pokud by se tedy jednalo pouze o fyzicky sex....
Ale o tomhle se tu celou dobu bavíme....Věřím svému partnerovi ze to neudělá...důvěra....tohle by mi NIKDY neudělal. ..naivita...😉
@caverina A kde konkrétně to já píšu? 😂 👏
Všude píšu jen to, že důvěřuju, že to neudělá. Jestli s tím počítám? Ne, fakt nepočítám a počítat nechci. Rozumíme si už trochu, nebo pořád vidíš rudě a co napíše journals je zákonitě blbost a naivní? 🙄 Když tu na něco už aspoň odpovídáš, tak si přečti na co 😉
👍
@caverina tak me povazujte za naivku, v tomhle pripade to povazuji za poklononu nikoliv urazku 🙂 100% verim svemu muzi, tudiz jsem si jista, ze by to neudelal. Kdybych mela byd na moment pripustit, ze by to udelat mohl, duvera by byla fuc a vztah taky. Mozna je to trochu jak je psano nekde nahore , podle sebe soudim tebe. Nikdy jsem partnerovi neverna nebyla a vim, ze nikdy nebudu 🙂 nevim proc bych tedy mela o svem muzi premyslet jako o nekom, kdo neni schopen myslet mozkem, nebo ovladat sve libido 🙂
No....tak zatím co se tu hádáte -odpovídám na dotaz proč jsem mu lezla do notebooku.....Byl to takový bezmyšlenkový a spontánní cin.Proste jsem se chtěla jen ujistit,ze tam nic hrozného nenajdu a tu ponožku tudíž nebudu muset řešit......
Jinak jsem s nim mela po tom týdnu rozhovor, o který mě stale prosil.....Porad mi přísaha,ze šlo jen o psaní,ze to byli jeho tajemství,ze mi nikdy nemohl přiznat svoje úchylky,protoze by me to ponizilo....Priznal se,ze se sesel na kafe jen s jednou,se kterou se mu opravdu dobre povídalo a líbila se mu......Prý s ni ale nic nemel.......Stejně tomu moc nevěřím,protože jeho vysvětlení bylo dost zvláštní......Uz se mu to u ni pry vymklo,protože ona chtěla porad vic,ze ji i na ty testy poslal aby ji to odradilo......Je fakt,ze jsem pak v té konverzaci našla zprávu od ni "škoda,ze uz to tenkrát nevyšlo"........Tak ja nevím co si myslet......On je z toho uplne v prdeli,porad prosí o druhou šanci,ze udělá cokoliv na světě a podobny vály.......
@zezule22 No mas doma cizi kus obleceni a chces se ujistit prohledanim zprav?me by ta ponožka teda stacila,no nicmene je to tvůj život,je jen na tobe jak s tim nalozis,kazdopadne,ze si nekoho pritahl k vam domu bych teda nevydychala.
@zezule22 zase je divný že zrovna ponožka, to mi nejde do hlavy jak si někdo může zapomenout ponožku když se jde někam pelešit, chápala bych třeba kdyby si tam nechala kalhotky jakože naschvál ale ponožka? je to divný, toho by si přece musela před odchodem domu všimnout a i snad tvůj přítel by si toho všiml když se s ní loučil...
@zezule22 budu upřímná a asi se ti to nebude dobře číst. Už to, že zatímco ty si prodělávala velmi bolestivé období, on coural po erotických seznamkách, hodně vypovídá o jeho vztahu k tobě. Hned v úvodním příspěvky si napsala tři věci, díky kterým bych si já řekla, že ani osud nebyl tak blbej, aby mi dovolil s ním založit rodinu (omlouvám se za ta slova, nechci nijak zlehčovat potrat, tak snad to bude pochopeno správně) a poslala ho do háje. Takhle se může zachovat jen opravdové bezcharakterní hovado, které nosí mozek ve slipech, tudíž nechápu, proč s ním vůbec marníš čas...
Víš, tohle jsou přesně ty věci, díky kterým vznikají nešťastná manželství a rozvrácené rodiny. Věci, které ženy radši přehlížejí, než aby měly odvahu postavit se jim čelem (= rozejít se s partnerem). Pak tady často čteme, jak "myslely, že se změní" (protože to sliboval, pochopitelně)... Nezmění. Co je na tom těžké pochopit? Co tě vede k tomu, že podstupuješ tohle destruktivní "vysvětlování", omlouvání, šmírování?? Opravdu si sama sebe ani trochu nevážíš?
@jitulka89 já myslím že slečna dobře věděla co dělá. Chlap nechce aby se na nevěru přišlo naeozdíl od milenky. Kalhotky či podprsenku si chlap ohlídá ponožka je pro chlapa jedna jak druhá pro ženskou která je kupuje a pere ale ne. To bylo hodně chytrý....
@p_a_t_r_i_c_i_e_ no já nevim, mě by tohle nikdy nenapadlo, navíc říkam, toho si musel přece všimnout když jí vyprovázel, zatímco kalhotky, řekne že se jde do koupelny před odchodem upravit tam si je sundá , hodí do prádla a je vystaráno, ponožka mi prostě nesedí
No, tak takového chlapa nebrat. Nedělá to každý druhý, naštěstí. Mám svou hrdost a setrvat s mužem, co už si na samém začátku hledá jinou, to celý život nevydrží. V takovém vztahu bych nebyla.
@zezule22 davaj bacha at si z tebe nedela koště!Jednou promines ,mesic vydrzi a pak je to tu znova...bojim se scenare(ikdyz bych to prala)otehotnis,on bude nadale chodit na seznamky,nebot pokud jak pises ma uchylky...tak( tech se nezbavi),on bude chodit jinam,ty budes zarlit,prolizat vse,a sama nestastna s miminem ve finale plakat...chapu ze ho milujes,ale z vlastni zkusenosti (se tykalo sice chlastu) bych ho poslala at si jde svou cestou,nezmeni se.Ponozka je jasnej dukaz.Je to na tobe,my ti rady muzem poradit,ale je to tvuj zivot...ses urcite pekna baba,a chlapu miliony!!!Tak trochu hrdosti ku.v.!:slight_smile:
Taky se mi bývalý kur.il na seznamkách. Tak jsem se stresovala, že jsem to odnesla zánětem slinivky. Stejně jsme se rozešli a teď mám chlapa co mi za to stojí, krásnýho syna a už v živote bych tohle netrpěla ! A ještě si odneseš následky do budoucího vztahu.. Já byla ze začátku tak nedůvěřivá k manželovi, že se divím, že to se mnou vydržel ☺.
@zezule22 Napadla mě jedna věc, po tom, co jsi napsala toto: "Byl ke me vždy pozorný,ve společnosti se spise nebavil,všichni říkali jaký je to tunta."
Nemůže to být právě důsledek toho, že si potřebuje dokázat, že za "něco stojí"? Nebyl třeba v tomhle směru spíš takový, že by si z něj kamarádi dělali srandu, že on ženskou nikdy neosloví? Taková povaha - v kombinaci s nízkým sebevědomím - může vygradovat až k tomuhle.
@werumka no to zase az tak nee.....Jako myslim,ze trochu snizene sebevědomí asi ma,takže roli to urcite hraje.....částečně se tim proste takhle debilne bavil a nepřišlo mu to asi divný.....Možná az do chvíle nez jsem mu jednu jeho zprávu nejaky pinde tam přeložila do mého jazyka-jako ze bych něco takového tam psala ja borcum.....To ztratil řeč.....
@zezule22 Přesně takhle se choval můj bývalý. Není to on? 😀
Hele upřímně bych se na to vyprdla rovnou. Taky naše první setkání bylo osudové, stěhovala jsem se přes celou republiku, byl jenom on on on on. Nakonec jsem zjistila, že mě nepodváděl pouze první měsíc našeho vztahu.
Nebuď slepá a jednej. A už vůbec si s ním nepořizuj dítě

@caverina Milá Cavarinko, my dvě se neshodneme, to už moc dobře víme, že?
Zajímalo by mě, kde bereš jistotu, že mi je téměř náct a nic v životě nezažila, ale dobře... On je pro mě rozdíl napsat: Mám jistotu, že můj manžel něco takového neudělá a Důvěřuju svému manželovi, že něco takového neudělá.
Jestli rozdíl nevidíš, je mi to líto. Holt ty máš nějaké zkušenosti a já mám nějaké zkušenosti. Stále trvám na tom, že naivita a důvěra jsou pro mě v této záležitosti dvě naprosto odlišné věci. Já samozřejmě nemůžu vědět, jestli mě manžel podvede nebo nepodvede. Nikdo neví, ani jestli zítra bude nějaké zítra. Ale brát to tak, že stát se to může a musím s tím počítat mi přijde ohromně smutné 😉
Je mi líto, jaké zkušenosti máš a já doufám, že za pár let budu stejně tak stále "naivní" jako jsem doposud. Pro mě je to základ vztahu.