icon

Přítel divné chování... Máte to doma také tak? Jak fungujete?

jarmilka23
16. led 2021

Prosím radu. Máme velké dohady s přítelem. Já mám pocit, že neustále jen leží, spí a nic nedělá. Říká mi, že neví co má doma udělat, potřebuje ukolovat. Jenže já mám doma dvě děti, stačí mi ukolovat je, starat se o ně, natož abych dospělýmu chlapovi vysvětlovala, co má dělat...máte to doma také někdo tak? Jak fungujete?
Teď jsme se pohádali že zase leží, takže se sebral a sel ven... Nedávno jsme se rozešli že teda budu na vše sama a on ať si valí šunky jinde.. A vrátil se druhý den s prosikem,že bude vše jinak... Nechci roztrhat rodinu ale takhle žít prostě nedokážu. Sex máme maximálně jednou týdně, koupe se tak dvakrát týdně... vždycky jsem byla iniciativni já, teď mě to přestává bavit...Nevím jestli se něco změnilo tím že se nám narodilo společne dítě, ale moc to nedávám(první jsem si přivedla do vztahu)..na začátku mi pomáhal se vším, nebydlel u mě tak za námi denně jezdil, trávil s námi spoustu času, vždycky mi psal že než jede ke mě dá si vanu/sprchu... Teď jako bych byla samozřejmost

Strana
z4
klokanka31
16. led 2021

@jarmilka23 Nezlob se ale chlap co se koupe dvakrát týdně? 😫 a je fajn že prádlo si mění, ale pod ním asi nic moc 😨 jako já jsem na hygienu pes, u mě je koupání každý den naprostá nutnost, v létě 2x denně. A myslela jsem že to tak má každý. I když se říká ať žena chlapa nepřevychovává, v tomhle bych mu řekla že je 🐷 a ať se maže vykoupat. Bez debaty.

jakreb
16. led 2021

@klokanka31 Ved furt len lezi a spi a nic nerobí. Na co by sa umýval ked len šunky vala v perinach...

klokanka31
16. led 2021
klokanka31
16. led 2021

@jakreb No jo, ale na záchod si asi zajde... Ježíš že já sem lezu po večeři 😨

jakreb
16. led 2021

@klokanka31 😀😀😀👍

bara88
16. led 2021

A nebo se myje ale někde jinde než doma 🤔😅

nagojka
16. led 2021

Zensky tak uz by to stacilo ne?pobavili ste na cizi ucet ,ja sem se nad tim taky pousmala nerikam ze ne..ale myslim ze tohle uz ne trochu moc...celkem se ta diskuze zvrhla...vam by to asi taky nebylo prijemne kdyby se takhle nekdo bavil pod vasim prospevkem...at uz by byl jaky koliv....Omlouvam se,ale je mi ted uzivatelky trochu lito...Hezky vecer🙈🙂

alexovka
16. led 2021

Ach jo, jako bych četla příběh o svém životě...vzala jsem si lenocha a už mě to nebaví. Většinu času jsem naštvaná a podrážděná, cely den lítám kolem dětí, začala jsem ještě pár hodin týdně pracovat, vstávám v noci a manžel? Leží na gauči, čumí do mobilu, dětem se nevěnuje ani vteřinu, umí jen zapnout pohádku a kyne, je tlustej jako prase a je mu to jedno. Já se už za něj stydím...a teď co? Peníze domu nosí, děti ho milují ale já už ne...tak co mám dělat? Odejít? Zůstat sama a domluvit si alimenty? Zřejmě by se toho tolik nezměnilo, naopak pokud by si děti občas vzal, já bych měla i čas pro sebe.

2hanah
16. led 2021

@jakreb jedno dítě, otec těch prvních se oběsil. A partner takový nebýval.

2hanah
16. led 2021

@levandule_k To jsou, něco pomáhají, ale vzhledem k tomu, že mají distanční výuku, oba velké učební poruchy a opak adhd - čili velkou unavitelnost, tak mají dost práce sami se sebou a školou a já bohužel s nimi, takže další nálož pro mě.

gramar
16. led 2021

@2hanah No koukám že ty jsi taky dostala svou dávku medu od života, to by jednoho trefilo 😖

2hanah
16. led 2021

@levandule_k 😂 taky mě to už napadlo, ale nejsou jeho, jen ten nejmenší, otec prvních dvou se oběsil a extchýně je už skoro rok kvůli koronaviru vůbec nechce.

orisek56
16. led 2021

Vanis.... Skvrn a špíny se zbavis 😂 brekeke.

orisek56
16. led 2021

@jarmilka23 nemáš ráda, když tě a tvého chlapa tu někdo uráží... Nohmmm. Akorát si nemyslím, že kdyby si to tvoje princatko z gauče přečetlo tvůj příspěvek, že by zrovna skákalo radosti. Někteří chlapi jsou jesitni. A defakto jsi tu začala diskuzi plnou stížnosti. Takže bych s tím pocitem urážení zbrzdila. Ono se to nečte dobře, já tě chápu, ale chlapa máš opravdu na*ovno a teď záleží jen na tobě, jestli to budeš trpět, nebo ne. Finance je věc druhá, na druhou stranu by si měla mít hlavní zájem na tom, aby děti nevyrůstaly v tomhle modelu. To je má ráda jen, to je všechno.

marcicek84
16. led 2021

Je to jednuche,bud s nim zustanes a bude se do konce zivota trapit (ve svetlych chvilich najdes povyrazeni s nejakym amantem) a nebo zdrhnes,vykopnes ho a definitivne to ukoncis a najdes nekoho pouzitelnejsiho pro zivot.Volba je na tobe.

priefi
17. led 2021

@jakreb s tou koupeli 2x týdně bych neviděla tak černě, určitě bych nenádavala hned do prasat atd... Otázka je pak, jak vypadá intimní hygiéna, ta by měla být denně, o tom žádná, bez ohledu na problémy s kůží. Pro kůži není zrovna zdravé každodenní mydlení. Třeba atopici, nebo lidé s problematickou kůži mají doporučení koupání pouze 1x týdne, max 2x, jinak pak trpí.
@jarmilka23 myslím, že by sis s ním měla promluvit a zjistit důvody, proč se takto chove. Jediné, co pomáhá je o problémech mluvit s hledat řešení a kompromisy. Co se týče koupání, tak zjistit, zda to je jen jeho lenost, anebo zda náhodou nemá problematickou kůži. Nic není černobílé...

jakreb
17. led 2021

@priefi To uz zachádzas do extrémnych detailov. Proste je to kus leniveho .... dopln si ...a je fuk ako casto sa umyva to je asi najmenši problem autorky.😀😉
Btw.s niekym zit mat rodinu a zisťovať ci ma problematickú kozu?

priefi
17. led 2021

@jakreb otázka je, zda to je lenoch, nebo má depku a nudí se... Tam by mohlo být řešení. Jak říkám, nic není takto černobílé. Nejde dělat závěry jen z toho, že něco je vydraženo z kontextu. Neříkám, že to tak není a je není lenivec, jen říkám, že pravda může být ještě úplně jinde... Třeba se jedná jen o kritické období, kdy je prvek moc malý a ten chlap tak nějak nemá chuť do života a až přejde toto mimi období, začne být zase akční. Před tím byl jiný, teď se chová takto... Za mě v tom je něco víc, než jen lenost

levandule_k
17. led 2021

@2hanah O velké unavitelnosti slyším prvně, máš to hodně náročné a máš můj obdiv, že ještě funguješ.

priefi
17. led 2021

@jakreb třeba @2hanah žije s hňupem, už delší dobu si všímám, jak se trápí a věřím, že jednoho dne získá odvahu a pošle ho do háje.

priefi
17. led 2021

@priefi ale nutno podotknout, že z druhé strany, když se podíváš na profil hanah, tak se jeví jako šťastná a spokojená rodinka

Strana
z4