icon

Přítel je závislý na trávě 😞

ewuleta
23. bře 2016

Ahoj.Ráda bych se vypovídala a přečetla si názory ostatních... Mám přítele(jsme zasnoubeni),celkem jsme spolu přes 4roky.Máme spolu dvě krásné zdravé děti, holčičku a kluka... Vše by bylo dokonalé, kdyby přítel nechodil 6×denně na ,,špeka"!Hulil už když jsme spolu začaly, já taky.Když jsem otěhotněla přestala jsem a nechybí mi to.Naopak přítel hulí víc a víc, bud je v práci a nebo se válí zhulenej na gauči a nic ho nezajímá... Pořád mám pocit že jsem na všechno sama, prostě co si neudělam sama to nemam.Každej měsíc utratí zbytečně za trávu okolo 3tisíc.Už ani nevěřím že bysme na nákou svatbu někdy našetřili, hlavně si ani nejsem jistá jestli si ho chci vzít.Miluju ho, ale bojím se budoucnosti... Až děti vyrostou a budou mít z toho rozum ☹ Slíbil že to omezí, ale když není zhulenej tak je nervní a bez nálady, mám pocit že nám to poslední dobou i trošku ničí vztah 😢 Nevím co s tím dál....Poradte...

Strana
z5
koncita
30. bře 2016

@ewuleta takže je všechno zalitý sluncem žejo? 😅 Proč jsi vlastně téma zakládala? Co sis představovala, že ti tady ženský poradí?

akankeo
30. bře 2016

@ewuleta prijde mi, ze nevis, co chces. Precti si svuj prvni prispevek. A co zkusit si s pritelem popovidat o zivote, co by si pro svoji rodinu pral, co by rad zmenil, aby se doma cititl jeste lip. Kdyby mu neco nechybelo, nehuli travu. Taky tam muze mit neco nevyreseneho ze sveho detstvi, ale to uz tezko rict

kolibricek36
30. bře 2016

@ewuleta tak to nechápu co pro pánajána chceš - proč jsi zakládala diskusi - krom toho, že hulí je vše v pořádku - nebo ne - asi se potvrdilo to, že spíš hulí z nudy .... i když já bych byla na pozoru

majkoz
30. bře 2016

@ewuleta No tak vidíš, když tohle funguje... 😉 Tos měla napsat na začátku a nedostalo by se Ti tu, možná, tolik odsuzujících příspěvků a rad typu Zachraň sebe a své děti. Pokud se Ti ho daří usměrňovat, pokud on důvody, proč nemá hulit před dětmi chápe, tak bych fakt kufry nebalila. Škoda, že nemá aspoň nějaký koníček... A škoda, že Ti víc nepomáhá... ale na tom se dá taky zapracovat. Držím Vám palce!

ewuleta
autor
30. bře 2016

@koncita
@kolibricek36 téma jsem zakládala, protože jsem chtěla slyšet názory ostatních jak ho třeba motivovat aby přestal atd.Odejít od něj nechci, už kvůli dětem, ale bolí mě koukat se na to jak ho to ničí, jak bez toho nemůže bejt.Bojim se toho že to sním jednou sekne 😒 Taky se bojím toho jak to vezmou děti až vyrostou... Taky jsem chtěla slyšet názory jak to chodí u ostatních doma...Jinak všem děkuji za názory, díky nim už nad tím taky přemyšlím jinak a budu se snažit udělat vše aby jsme byli šťastná rodina.;) Ještě jednou díky všem.

kolibricek36
30. bře 2016

@ewuleta to je sice pěkné, ale buhužel to budeš muset snášet a děti s tebou - pokud mu nedojde, že je závislý - no, závislý bude tvrdit vždy, že to má pod kontrolou......

k99
Autor odpověď smazal
weri1
7. zář 2018

@k99 já teda moc nechápu, že s ním čekáš dítě a od začátku víš, že hulí trávu. Co chceš poradit ?

k99
7. zář 2018

@weri1 samozřejmě když jsme se poznali nevěděla jsem že to dojde tak daleko... Potom to omezil zahulil si 2 3 do měsíce co vím a byl klid a ne když byl se mnou. Před dítětem nehulil vůbec . Tak jsem myslela že se na to vykašlal nebo že dodrží jen že si zahuli 1 2 do měsíce když pojede za přáteli . Ale jak jsem psala tet jezdí na 3 tydny pryč a tam hulí denně bojím se že si zase zvikne a budem tam kde jsme byli. Nechci i něho přijít ale neumím si to představit už tet mě to trápí...a co bude potom. Proto mě zajímá jaké na to jsou jiné názory mám se na to vykašlat a.neresit to.verit mu že do toho nespadne když chtěl rodinu...

codal
7. zář 2018

@k99 S chlápem, který je závislý na trávě bych nebyla a už vůbec bych si s ním nepořídila dite. .Kazda závislost je nebezpečná a tvůj přítel podle všeho závislý je a to od začátku. Pokud není ochotný se toho vzdát kvůli tobě a ani kvůli prckovi, nebude to mít dobrý konec.. otec má být zodpovědný a člověk, který takhle intenzivně hulí (teď nemluvím o lidech, kteří to potřebují jako lék), zodpovědný neni... Jako jednou dvakrát za rok na nějaké akci asi budiž,ale tohle je moc... Odešla bych, buď mu to dojde a přestane a nebo mu za to nestojíte a pak to celé nema smysl ..

k99
7. zář 2018

@codal líp bych to neřekla ☹ přesně tohle si myslím i já ale on mi to má spíš za zle že na prvním.miste jsme .závislý není . A ještě ze mě udělá tu nejhorší ze na tom zas tak nic moc není a prostě to občas dělat bude. Když mu nedochází že je to droga a i tak škodlivá tak jak může chtít přestat ? Jak může jednou říct dítěti že tráva škodí když sám si to nemyslí...

codal
7. zář 2018

@k99 tak holt budes muset být ty ta zodpovědná a odejít...dát mu jasně najevo, že pro tebe a vaše dítě je to nepřijatelné a že radši budeš sama... Pokud jste na prvním místě, tak toho nechá...

k99
7. zář 2018

@codal ano jenže tohle už tu párkrát bylo ☹ odešla sem vrátila se a zase ...jo hloupý ale už sem nevěděla jak dál. Moje chyba že sem se vrátila . Klasika chvíli se snažil a zas na novo . Tet jsem 3 týdny na půl odstehovana. Čekám až se on vrátí a probereme co bude dál. Na dálku se hadame pořád . On o nás přijít nechce chce se zase snažit . Já se zase vrátím a mám věřit tomu že bude něco jinak ? Každý má chyby ale nemyslím si že je tam spatne a hlavně pro někoho kdo bude mít rodinu že nechci tolerovat trávu.

codal
7. zář 2018

@k99 pokud už to tu bylo opakovaně, tak není co řešit, prostě bych to ukončila, tohle nemá smysl.. kolik sancí mu chceš ještě dát?

k99
7. zář 2018

@codal pořád věřím že se změní ..ale asi slepe ☹ třeba to mám já jen v hlavě že do toho spadne a vidím to vše moc cerne. Chci s ním být ale nevím jestli tohle nebude pořád důvod našich hádek když já se s tým neumím srovnat. Já přestala k vůli těhotenství tomu melemu ze dne na den kouřit. Protože jsem měla motivaci svoje dítě. Čekala jsem i od něho nějaké kroky .

codal
7. zář 2018

@k99 kdyby chtěl, už se změní.. šanci měl, ale stále se k tomu vrací.. a pokud ti to vadí, tak ti to bude vadit i za pár let... Tohle by vadilo každé normální ženské a mámě... Tohle prostě k rodičovství nepatří...

k99
7. zář 2018

Děkuji za nazor jsem rada že si to nemyslím jen na ☹

codal
7. zář 2018

@k99 teď musíš být ty ta silná a udělat to rozhodnutí a stát si za ním! Musíš být zodpovědný rodič za vás za oba!!! Ty nechceš,aby vas prcek měl takovy vzor!

Strana
z5