Přítel lhal. Rozchod?

8. bře 2023

Holky co by jste si myslely o téhle situaci? Mate vztah, kdy je společný čas tak trochu vzácnosti, protože málo času a protože oba ukončujeme svá manželství. Když se tedy vidíme, jsme oba šťastní, že jsme čas našli a jsme chvíli spolu. Nyní jsme měli mít naplánovanou společnou akci, těšila jsem a on mi to hodinu předem zrušil s tím, ze mu není dobre. Chvíli na to jsme si tedy ještě zavolali, abych ho ja ujistila o tom, ze nejsem naštvaná, ze to chápu atd atd, načež po chvíli necitlivé (pro me) ukončuje hovor, ze už chce končit, protože mu není době.

A ted to podstatne. Na tu akci jsem jela sama, abych si udělala radost a co myslíte? Ja ho tam potkám! Byl tam sám, to ano, ale byl tam. Strašně me to zranilo, zklamalo, naštvalo. Hned za mnou přišel, chtěl se mnou mluvit, ja nebyla schopna, venku me pak ještě chtěl dobehnout, snažil se mi volat (asi 20x), pak nakonec napsal zprávy.

Vysvětlil, ze mu zle bylo, ale chtěl si odpočinout, být sám s ze mi tím nechtěl ublížit, tak řekl co řekl, ale protože nechtěl abych byla smutná atd, ze ví ze byla chyba lhát.

Jde o to, jak mu mám ted dal věřit? Vždyť i v tom hovoru mi lhal jak kdyby nic. Navíc par dni zpět sám tvrdil, jak si přeje, abychom si vzájemně věřili. Navíc, sám se semnou jednou rozešel kvůli tomu, ze jsem měla pochyby jestli mi říká pravdu a to byly jen me pochyby, ne vyloženě narknuti ze lži a ted on sám lze?

tinaprofi
8. bře 2023

Tady je jakejkoliv vysvetlujici komentar zbytecnej 🙂))

dasipe
8. bře 2023

No, k tomu asi není úplně co dodat. Snad jen to, že můžeš být ráda, že tam sebou neměl ještě jinou paní 🤷

autor
8. bře 2023

@tinaprofi proč myslíš? Myšleno jako ze jde o hovadinu nebo opak? Věř mi, ze me to vážně od něho zklamalo a teď jsem rada za každý nezávislý názor…

autor
8. bře 2023

@dasipe To bych měla na místě asi infarkt, takže mám nad tím mávnout rukou? Protože mohlo být vlastně “hůř”? Jenze to neznamená, ze to i tak nezraní, zvlášť když on sám tuhle akci pro nás vymyslel,naplánoval, přál si ji..

kristyn86
8. bře 2023

Tak nad timhle bych rukou nemavla a spis bych se smirovala s rozchodem. Tohle by me hodne zranilo a s takovym clovek bych vztah nechtela. Co si vymysli priste? Za me,ukonci to.

zrzinda
8. bře 2023

Já jsem zastáncem toho, ze když člověk zalze podstatě “kvůli kravine,” tak mu nedělá problém lhát i o podstatných věcech. Asi bych se s nim nerozesla, ale byl by to pro mě signál, abych si dávala fakt pozor.

dasipe
8. bře 2023

No já nevím no, výše jsi psala, že se oba rozvadite. Mě z toho přijde, že najednou mu teprve začalo docházet, co vlastně se děje, jaká je realita a působí to na mě jako jeho úlek. Nevím jak bych reagovala ale každopádně by mě tohle dost mrzelo a asi bych to po něm chtěla fakt důkladně vysvětlit, co, proč, jak...

autor
8. bře 2023

@dasipe On z manželství odešel driv jak ja, oni řeší už formality. V tom vztahu nebyl šťastný už když jsme se znali jen jako přátele, takže tady vim, jakto opravdu je. Jen me tohle proste neskutečné zranilo, zklamalo. Sice se snažil mi vše vysvětlit, kdyby nechtěl, asi by za mnou z akce ani nevybehnul, nevolal, ale….. on to mínil jako milosrdnou lež, aby mi nebylo líto, ze potřeboval být sám (náročná práce), nechtěl mi tím ublížit, zvolil tak jednodušší cestu a to tohle. Ano, vysvětlil i možná trochu chápu, omlouval se, ale ja ťvážně nevím co teď

autor
8. bře 2023

@dasipe teda tak mi to psal on co a jak a proč bylo, udělal

klokanka31
8. bře 2023

Fakt rozbíjíš manželství kvůli lháři?

helen_h
8. bře 2023

Já nevěřím výmluvě, že jen tak chtěl být ten večer sám, obzvlášť když na akce spolu zatím chodíte málo. Možná mu s rozvodem narůstají křídla svobody a chtěl tam pokecat (pokoukat) s nějakou bývalou kolegyní??
Ano, pokud člověk dokážet lhát a vymlouvat se i kvůli realativně nedůležitým věcem, nechtěla bych s ním řešit cokoli podstatného, nemohla bych se na něj spolehnout.

lauriak
8. bře 2023

Tak toto by som nerozdychala len tak. Asi by som skor rozmyslala nad ukoncenim vztahu pretoze ide o princip. Preco by mal klamat v takto nepodstatnej veci. To casom mozes stale striehnut ci ti hovori pravdu alebo zase zavadza.

klokanka31
8. bře 2023

@dasipe Třeba tam mohl být s někým jiným, jen zrovna mohla být někde mimo, a zakladatelka ji neviděla. Protože bych chtěla vidět chlapa, co by zrušil setkání s partnerkou, a šel sám...

helen_h
8. bře 2023

A jak dlouho jste tedy ofiko spolu?? A co to bylo za druh akce, že si tam chtěl sám odpočinout?? Nemohl tam chtít mít setkán í s někým dalším?

zelenaesmolda
8. bře 2023

@klokanka31
Presne to si myslim i ja,ze tam byl s nekym jinym.

klokanka31
8. bře 2023

Potřeboval být sám? Tak proč nebyl doma a lezl na akci?😄

autor
8. bře 2023

@zelenaesmolda
@klokanka31
@helen_h
doma si nechtěl odpočinout, pze tam má deti (což chápu), akce - saunovani. Sám tam byl, pze v zóně kde relaxujes, byl sám a celou dobu, kde jsem byla i ja, jen me neviděl. Nemyslím si, ze by hledal někoho nového, tam, pze celou dobu tam koukal jen do mobilu.

autor
8. bře 2023

@klokanka31 ja z manželství ukončuji z naprosto jiných osobních důvodu, on není ten důvod. On byl jen už poslední impulz k tomu se odhodlat

kristyn86
8. bře 2023

Promin,ale on si myslel,ze v saune se nepotkate?🤦 Ja myslela,ze slo o nejaky koncert. Vsak do sauny sam muze kdykoliv jindy. Me by to lhani vadilo. Hodne.

klokanka31
8. bře 2023

Jo takže doma má ještě děti a jde si na akci 🤦‍♀️ a jak dlouho jsi tam byla, než si tě všimnul?

dasasa1
8. bře 2023

Pro me by to byla konecna.

kristyn86
8. bře 2023

@dasasa1 Pro me taky.

autor
8. bře 2023

@kristyn86 ja si sauny nechodím a tohle bylo úplně někde mimo naše bydlení, nečekal ze se tam objevům, pze ja normálně do sauny jinak nechodím. Šla bych tam vlastně až s nim, jenze jsem si řekla, ze to půjdu zkusit, když už ten čas mám, těšila jsem se a hlavne to tam vypadá nádherné…. No, čelist mi vážně spadla

zelenaesmolda
8. bře 2023

Navíc, sám se semnou jednou rozešel kvůli tomu, ze jsem měla pochyby jestli mi říká pravdu a to byly jen me pochyby, ne vyloženě narknuti ze lži a ted on sám lze?
Tohle je red flag jak prase

autor
8. bře 2023

@klokanka31 každý má snad v manželství deti, ne? To neznamená, ze člověk bude porad zavřeny doma ať je ve vztahu nebo z něho odchází. Zas nebuďme nespravedlivi

klokanka31
8. bře 2023

No ale když se rozvádí, tak předpokládám že bydlí jinde, takže měl děti u sebe jen na chvíli? To by měl čas trávit s nimi ne?

odula
8. bře 2023

Coz je strašidelný. Ze nevis tedy. To co udelal je fakt mazec. Chapu ze ho mas ráda, vztah je asi docela novej, ale tohle - twe tohle je hardcore. Bych snad mela trochu problem i kdyby mi to udelala "jenom" kamaradka... a myslim ze za tebou vybehl, protoze si uvědomil, ze to po**al. Kdyby mu slo o tvoje city, tak to vubec neudelal, ze jo. Takze - jo, radi se to dobře od klávesnice, ale kdyby se to stalo me, i kdybych byla zabouchla, tak by šel. Okamžitě. Po urcitych zkušenostech vim, ze kdyz chces douhodobej vztah, nesmis mit absolutně žádný pochybnosti o integrite toho druhyho ( jakej je člověk - čestnej, pravdomluvnej, spolehlivej, laskavej...), jinak te to vzdycky dožene. Vzdycky. kazdej ma chyby, samozřejmě. Ale jsou určitý věci, přes ktery nejede vlak - lhani je jedna z nich ( vzdycky ti mohl zavolat - "hele, uz je mi lip, jdem" - ze jo?) Omlouvanim ho a zlehcovanim ty situace nakonec ublizis sama sobe nejvic. A uz koncim.

zelenaesmolda
8. bře 2023

@odula
Nebo mel narovinu rict jak to je.Hele rad bych tam sel sam,chci mit opravdu chvilku sam pro sebe.To potrebujeme opravdu cas od casu prece kazdy.

veruuu_kubesovic
8. bře 2023

A byl tam doopravdy sám 🤔? A nebo jen nechtěl jít s tebou, ale s nějakou jinou...

autor
8. bře 2023

@klokanka31 rozvádí, takže ještě bydlí spolu doma všichni stejně jako ja. Není ještě rozvedený, aby bydlel jinde. Všechno je to v procesu tak jako u me