icon

Přítel má v batohu dámský parfém. Dárek pro mě?

6. lis 2023

Ahojky všem ,co byste si pomysleli,kdyby jste našli u přítele v batohu vzorek dámského parfému ? Myslíte že to má být dárek pro mě ,anebo pro jinou ? Nevim jestli do Vánoc vydržím mlčet 🤔 našla jsem ho náhodou když sem sáhla potmě do jeho kapsičky u batohu,svůj mívám poveseny vedle.

Strana
z8
autor
7. lis 2023

@exbordelar ještě dnes se zeptat nemůžu,přijede po 22h a bylo by fakt divný na něj v takovou hodinu valit takovy věci a ptat se 🙃takže ne,dnes to bohužel asi nezjistim.Zitra je taky den,to už vydržím 😎Pravdou je ,že vždycky sme svoje soukromí ctili,já teda určitě vůči němu.Jenze když se pak objeví nějaká intuice a najednou se člověku zdá,že ne vše co říká bude asi pravda,a pak ho několikrát při té lži přistihneš,tak potom už člověk začíná pochybovat a holt začne se víc rozhlížet kolem sebe a hledá čeho se chytit a tak se to prostě stalo mě ...neříkám že sem na to hrdá,jo do toho baglu sem se pak koukla párkrát.Do mobilu bych teda nevlezla,ale jak říkám na druhou stranu,vždyť i on mě vezme z peněženky třebas někdy něco a z tašky jakbysmet .Máme to tak že co je moje to je tvoje,teda kromě mobilu a emailu to je jasný 🙂

klokanka31
7. lis 2023

Mně manžel taky, když potřeboval něco v kabelce/peněžence, a furt mi to nosil ať mu to vyndám tak jsem akorát byla protivná ať si to vyndá sám. Jediný čeho se bojím tak je to, aby mi nepoškodil zip u kabelky i peněženky. To co najde uvnitř tak není nic tajného...

autor
8. lis 2023

@klokanka31 takže jsem se dozvěděla už pravdu,a myslím že nekecal.Mel to být dárek pro mě,a vzoreček je od kolegyně.🙂🙃přesně tak jak sem si myslela.

klokanka31
8. lis 2023

Tak to je super ne? 🙂

autor
8. lis 2023

@klokanka31 tak to je jasný no ,akorát jsem se tím možná o ten parfem připravila,mělo to být překvapeni samozrejme🙂🙃

mourovatakocka
8. lis 2023

A myslíš, že je to opravdu pravda? Neměl by připravenou krycí historku, kdyby byl prošacován a přistižen?

klokanka31
8. lis 2023

A jaká byla jeho reakce?

autor
8. lis 2023

@mourovatakocka myslím že si nestihl žádnou připravit,protože nečekal že mu ten bagl vyprazdnim a vyperu.Tudiz neměl urco nic připravenýho podle mě.Naopak mi potom řekl i od koho atd,normálně sme se o tom bavili,aniž by se měl cítit nějak zahnán do kouta.

autor
8. lis 2023

@klokanka31 reakce byla nejprve taková že koukal že sem ho vyprázdnila,protože sme se domluvili na patku.Ja sem argumentovala tím, že prostě bylo místo v pračce a tak mě ten batoh napadl.A že tam najdu vzorek sem nemohla tušit ,a že proč to má a odkud.Napred kecal že to v práci měl někdo,placl že tam měli baby Avon,říkám cooo jaký Avon vždyť to je Chloé .Myslel si že to nějak zamaskuje asi ,ale pak začal sám o tom jestli sem tuhle značku měla někdy a jestli se mě ta vůně líbí a že to je prostě od kolegyně která to tam měla a on ji asi chtěl koupit ,jemu se tam vune moc líbila,jenže když sem to už viděla tak řekl že škoda no.Rekla sem že sem to nemohla tušit že to tam bude ....toť vše .Víc to nepitval ,ani já.

klokanka31
8. lis 2023

A proč ti ji nekoupí i tak?

l_
8. lis 2023

@mourovatakocka prvni.co.me.napadlo 🙈 pripravila se o parfem = parfem je jiny a muze si za to sama, ptze nasla vzorek 🙈 takze ji neprekvapi, ze parfem nebude 🙈🤣

l_
8. lis 2023

Takze kecal 🤣 kdyby nekecal, nemota do toho avon a kdesi cosi 😎

autor
8. lis 2023

@klokanka31 možná ano,což nevim🙂

autor
8. lis 2023

@l_ podle mě placl Avon nějak v rychlosti a panice,připravený nebyl jak říkám ,spíš hned nechtěl prostě prozradit všecko když to měl být dárek no.Pak až ke konci dodal aby sis nemyslela že to je pro nějakou🙂🙃..haha

mourovatakocka
8. lis 2023

@l_ Já už si tady z toho dělám trochu srandu, protože to je fakt super drámo (pro nezúčastněné komedie), včera jsem tím děsně pobavila muže. Chlap plácne první uvěřitelnou kravinu a ženská je spokojená, protože tohle chtěla celou dobu slyšet. (Jestli je to pravda, taky fajn, ale to z tohohle jeho výstřelu od boku nepozná.) No a za celým drámem už jen titulky a jednorožec blijící duhu.

trdelnik234
8. lis 2023

@l_
Ze?
No ja radsej nic viac nepisem.
Pekna story.

trdelnik234
8. lis 2023

Je to od tej kolegyne,co n'a nu ziarlis?
Lebo to by ma nasralo,ze nie je schopny ist do parfumerie sam,priniest mi styri vzorky,nech si vyberiem,co sa mi paci (vybrala by som si dva,aby mal.moznost finalneho vyberu a aby bolo prekvapilo).

autor
8. lis 2023

@trdelnik234 ne od jiné kolegyně ,ptal sem mě jestli se mě ta vůně líbí a jestli sem někdy tu značku měla.Nevypadal že lže,naopak ptal se mě ještě na další věci a pokud by to bylo jinak,tak si myslím že by se to přece snažil zamést jinak pod koberec.Jeste sme vtipkovali na adresu tamté... ať si nemyslím že to je treba její oblíbená atak

autor
8. lis 2023

@mourovatakocka běž se bavit na účet jinýho,pokud seš tak neuvěřitelně necitelná,to snad není pravda.Neumím si ani představit že takový zlý lidi vůbec chodí po světě 😏

mourovatakocka
8. lis 2023

Ách, jsem zlá čarodějnice a jsem na to hrdá 😊 Pokud mu věříš, tak mu přestaň šacovat bagáž, easy. Pokud mu nevěříš, uvěřilas první blbině , kterou placl a tudíž taky dobré, že? Jestli je teď vše tak sluníčkové, měj se třeba fanfarově ❤️
Jo a bavit jinam se nepůjdu, tohle předčilo veškerá očekávání.

autor
8. lis 2023

@mourovatakocka ty me nerozhodis

trdelnik234
8. lis 2023

Tak to je fajn...
Vyber si nejaky pekny parfem a ùz sa nestresuj

hankapiiisek
8. lis 2023

@mourovatakocka zbytečná diskuze se zakladatelkou a jejího muže lituju.

autor
8. lis 2023

@hankapiiisek bože 😎

Strana
z8