Proč necítím parfém z Notina, když okolí ano?
Ahoj, koupila jsem si parfém z Notina a po hodině ho na sobě skoro vůbec necítím. Přitom doma mi říkají, že cítit je.
Teď nevím, jestli si na vůni jen rychle zvykne můj nos, nebo jestli může mít slabší výdrž. Přiznám se, že mě napadlo i to, jestli u parfémů z e-shopu nemůže být rozdíl oproti parfumerii, ale nechci hned někoho obviňovat.
Stalo se vám, že jste parfém na sobě necítily, ale okolí ano? Díky.
Vždyť si sama odpovídáš - ty ho necítíš, ale okolí ano, tj. problém není v parfému, ale v tvých čichových buňkách. A jak píše Zuzka, je to normální. A ano, děje se mi to taky, a to bez ohledu na to, zda jsem si koupila parfém v parfumerii nebo na e-shopu.
@anonym_autor Není problém v eshopu, ale může být problém v parfému, jak je kvalitní. Třeba já nemůžu kupovat levnější parfémy, nejen že mi nevoní, ale právě dlouho na člověku nevydrží. Kupuju parfémy za 2 tisíce a výš, a cítím ho celý den. Jen se potom může stát že si na něj tak zvykneš, že ho cítíš slaběji, než ve skutečnosti voní.
Ono je docela dobře známo, že Notino ředí parfémy a vůbec podnikají nejrůznější nekalé praktiky. Jedna česká influencerka o tom měla celou masivní sérii ig stories, co s ní sdíleli lidi, ale smazala to, imo proto, že ji Notino asi solidně vyhrožovalo. Nevzpomenu si ale, jak se jmenovala, taková hubená byla. 😄
Ono je docela dobře známo, že Notino ředí parfémy a vůbec podnikají nejrůznější nekalé praktiky. Jedna česká influencerka o tom měla celou masivní sérii ig stories, co s ní sdíleli lidi, ale smazala to, imo proto, že ji Notino asi solidně vyhrožovalo. Nevzpomenu si ale, jak se jmenovala, taková hubená byla. 😄
@anonym_e401ff Notino ředí parfémy? Jakože tam pracovníci ve skladu otevřou lahvičku, odlijí půlku, dopustí vodu, zabalí a zabalí ještě celofánem? Nebo jak si to mám představit? A co s tou odlitou částí parfému udělají? Nakoupí prázdné flakonky a dolijí tam? Já mám pohádky ráda, ale takovou jsem ještě neslyšela... Vím, že Notino čelilo podezření, že prodávají horší parfémy, ale popravdě řečeno, každý si může svůj vyhledat podle čísla na krabičce i s datem výroby (zkoušela jsem). Měla jsem v životě jeden zkažený parfém, z pochybného e-shopu, v Notinu mi naopak poradili, jak si parfém vždy ověřit.
@anonym_e401ff A teď ještě tu o červené Karkulce, prosííííím 🙂 . Je to možný, že někdo může být tak hloupý? Máš tucha, jak funguje e-commerce/retail? Nakoupím, prodám. Představa, že někdo někde v nějakém kamrlíku otevírá flakonky a s něčím manipuluje, je úsměvná i pro malé dítě. Při 50-60 tisících odeslaných balíků denně a ročním obratu přes 42 miliard Kč fakt mají zájem, prostory a čas ředit parfémy 😂😂😂😂😂 . Obchodují v 27 zemích Evropy. Kdyby něco falšovali, proč se neozve i někdo jiný než jedna česká neznámá influencerka kdysi před 10 a možná ještě více lety? Mimochodem víš, jak to s ní dopadlo? Byla vedením Notina pozvaná do firmy k návštěvě a prohlídce. Jestli toho využila, to už netuším, je to fakt dávno. Tak takhle asi vypadá to vyhrožování. Jak a čím vlastně může firma vyhrožovat fyzické osobě? Násilím, vraždou? To by přece podala trestní oznámení, ne? Vlastní fantazie a pohádky si příště prosím nech pro malé děti 😘

Čichové buňky jsou adaptabilní, takže jednoduše tvůj nos si zvykne, je to normální jev.