icon

Přítel nestojí o sex. Jaký na to máte názor?

lilidee
15. lis 2020

Ahoj holky, vím, že už to tu asi zaznělo několikrát, ale chtěla bych znát i nestranný názor. S přítelem spolu budeme teprve rok. Poměrně rychle jsem v našem vztahu otěhotněla (2.5 měsíce), teď jsem už v 8 měsíci. Než jsme spolu byli "oficiálně", bylo vše ok, ale jakmile jsme byli spolu a sestěhovali se, nějak vše otupělo... :(. Od samého začátku, co jsme se poznali se potýkal se syndromem vyhoření. Postupně jsme to řešili a jezdili všude možně, než se přišlo na to, co mu vlastně je. Jenže náš intimní život je až na pár chvil v začátku víceméně, jak po 10 letech vztahu 🤷🏽‍♀️. Prostě téměř nic. Já bych chtěla, mám sex ráda a ke zdravému vztahu podle mě patří. Když jsem se zeptala, zda se něco děje, řekl že ne...po delší době to bylo pořád stejné, tak jsem na toto téma opět otevřela konverzaci. To mi řekl, že prostě na to neměl náladu (což jsem tedy chápala a čekala dál). Nicméně tohle téma jsem mezi námi otevřela několikrát a sex byl asi na bázi toho, že jsem se o tom začala vůbec bavit. Už mě to nebaví 😔. Odmítám se už o tom nějak více bavit a snažit se to řešit. Vždy, když se snažím něco naznačit, že bych chtěla nebo tak, je to špatně pak je zase špatně když si nereknu...pripada mi, že se jen vymlouvá. Mnou to prý není, ani že jsem těhotná nebo že by nechtěl...tak vlastně vůbec nechápu v čem je problém. Občas se vymluvi, že je unavený, pak že nebyl čas nebo že toho je moc atd.... V posteli si dáme tak pusu na dobrou noc a jinak nic. I kdybych chodila před ním nahá, tak nic :(. Už jsem si i říkala, zda je vůbec na ženský. Přitom mi říká, jak moc mě miluje, na miminko se těší. Chvíli jsem si říkala, že ho asi nepritahuju, ale o chlapi jsem nikdy neměla nouzi, jsem mladá hubená vysportovana ženská, je mi 27 a říkám si...že je brzy zvykat si na to, že si budu snad už dokonce života "pomáhat" sama 🙄. Ráda bych se cítila jako chtěná ženska. Prítel mě miluje, já jeho taky. Ale připadá mi to brzy na takové ochlazení. Upřímně si už nevím rád. On v sobě chybu nevidí.....

Strana
z2
zelenaesmolda
20. bře 2021

@lilidee
podle me te chtel mit jistou,ted uz te jistou ma a pomalu ukazuje pravou tvar.moc bych se nedivila kdyby to,ze nechce sex byla jenom tresnicka na dortu.

Strana
z2