icon

Přítel pije. Nevím, co dělat

jana4321
29. lis 2014

Ahoj maminky, je mi trapne o tom mluvit, ale už nevím komu to říct. S přítelem jsme otehotneli hrozne brzy a to přes ochranu. Jsme spolu pul roku a už v květnu čekáme miminko. Ze začátku bylo všechno v pořádku pritel to vzal dobře dokonce se těšil. Ale pak přišla první rána. Je o 12let starší než Já a už má dvě deti ale nevida je. Jednou se opil a choval se hrozne. Urážel me a křičel. Druhy den mu to bylo lito a slíbil ze se alkoholu už nedotkne. Jenže přišli problémy s penězma. A on sáhl po lahví znovu. A zase ,začal se balit ze je to se mnou k nevydržení a pak zase sliboval. Vydrželo mu to dlouho ale najednou mi začal lhat o výplatě a když jsem šla uklízet našla prazdne láhve od piva a dokonce i slivovici kterou si u me schovala mamka ze je od dědy tak tu taky vypil a prazdne láhve schoval. Kdybych to rekla mame tak si myslim ze by ho vyhodila.Nevím co mám dělat je mi 20 let. Cekam první dite a nevím jestli mám radši zůstat sama. Prosím budu ráda za každou radu. Nemám si ani s kym o tom promluvit. Už jsem zoufale chtěla jsem si tehu uzit ale takhle to moc nejde ☹.

Strana
z2
jana4321
autor
4. pro 2014

@barbarkaaa Děkuji moc. Jsem ráda že vím že se to nestalo jen me. Rodiče jsou super pomáhají jak mužou.

replykatee
4. pro 2014

Můj tchán mi jednou řekl : "S alkoholikem, mamánkem, nebo cholerickým žárlivcem se žít nedá. To prostě nejde, ať chceš sebevíc".

ruze36
3. led 2015

Dobrý den maminky, ráda bych se podělila také o zkušenost..V červnu2013 jsem poznala přítele,JÁ žiju s dětmi sama a on u tatínka.Rád pije,hádá se žárlí,je pravd že miluje děti i mě ale většinu času bud prospí dokáže spát i 2 dny v kuse a nebo chlastá.Ptala jsem se ho několikrát jestli nechce žít semnou ale nechce.Je náladoví, od automatů upustil.Požádal mě o ruku za střízliva ale pořád tvrdí že by tohle řekl jen opilí.Když ho děti postrádají ví že bud spí a nebo chlastá.je strašně náladoví.. nejdřív vše pro pak zase proti a nebo si radši nic nepamatuje...V listopadu nám doktoři řekli že má rozedmu plic v počátku..Dostal léky a inhalátor ortel doktoři řeknou v Únoru 2015Bude mu 40let přestal brát léky a chlastá a kouří dál...Nevím si rady mám nečinně přihlížet?Děti ho milují i já ale nevím si už rady...

big_el
3. led 2015

Sama sebe se zeptej jestli si myslíš, že tohle by byl dobrej otec pro tvý dítě a jestli si myslíš, že je možnost, aby se změnil. Já si totiž myslím, že ne..navíc tady to slibování a pak když si přihne je protivnej a zlej..to je začarovanej kruh a myslím že tohle se nezmění.

kacca11
3. led 2015

@ruze36 Měla by sis začít vážit sama sebe a svých dětí a potom si na to odpovědět...

ruze36
3. led 2015

Nežijeme spolu, ani se nikdy nezeptal.Chtěl miminko ale když sem nad tí začala přemýšlet. Kdyby neměl rozedmu plic v počátku...Asi už bych sním nebila,když nato nikdy koukám sám neví co chce a to mu bude 40 let..Nijak zkušená... Mám na takoví chlapy smůlu, když si myslím že je to ten praví tak je v tom pořád chlast,mezi lidi moc nechodím přátelé a kamarádky už taky nemám protože by mu to vadilo vyčítal by mi že já si hodím po návštěvách a on musí trčet doma.. Upřímně:ex manžel chlastal podváděl mě a ted žije z přítelem..Druhý přítel chlastal dělal průšvihy oběsile měl 3 promile.A tenhle za se chlastá žárlí chce miminko a ještě má rozedmu plic v počátku.. A já hormonální poruchy, když si myslím že sem těhotná je to jen obyčejná porucha falešné těhotenství...Tak sem ztoho nijaká špatná..

lenula4
3. led 2015

@ruze36 promiň, nechci se tě dotknout ale tohle musíš urovnat v té své hlavě sama. Co to je tohle za život? Podle popisu, je tvůj partner absolutně netolernatní a myslí jen na sebe. Podle mě život s alkoholikem je život zničený/ztracený a zvlášť když s tím nic nechce dělat, tak tvá dobrá vůle mu pomoc je úplně k ničemu a přitom by jsi mohla myslet na "lepší" život sama s dětmi. Chápu, že není jednoduché si najít "normálního" partnera, ale každý jsme strůjce svého osudu.

ruze36
3. led 2015

V pořádku,vůbec ses mě nedotkla...Myslel jsem že když sem ho poznala že po zkušeností co mám už sem si našla normálního chlapa, Už tím že řeší mojí minulost,se moje váhání zhoršuje.Ale asi opravdu počkám co ukáže CT jeho plic abych bila sním v očekávání ortelu..A modlím se že opravdu procházím jen hormonálními změnami po vyvolávačce a uzavřu to...JINAK TO NEVIDÍM DĚKUJI MOC.NA SVÉ RODIČE SE SPOLEHNOUT NEMŮŽU ANI NA PŘÍBUZNÉ HOLD BUDU MUSET ZAČÍT Z DĚTMI OD ZAČÁTKU..

kacca11
3. led 2015

@ruze36 Záměr se na sebe, zapracuj na sobě samé, protože takhle to dál nejde, není možné si pořád vybírat alkoholiky. Změn sebe a najdeš si i lepšího muže.

ruze36
3. led 2015

Děvčátka, já sama sebe změnila,věnuji se víc dětem,našla jsem si práci a moc mezi lidi nechodím.Nepiju...Jsem starostlivá a každému ráda pomůžu poradím když můžu.Bude mi 30let a nejsem schopná dětem najít pořádného tátu..Protože v tom to městě jsou snad chlapy jen alkoholici, slybotechny a nebo je to pořád v průserech..

Strana
z2