Proč je milenka vždy obviňována z rozvrácení rodiny?
Všichni mě hned soudí – že rozvracím rodinu, že jsem mrcha, že mu kazím život. Ale proč se vždycky háže špína jen na milenku? On snad není ten, kdo podvádí?
@reeeza já s tebou souhlasím, nechápu, jak na to někdo má žaludek (a tím myslím oba aktéry), pro mě by to bylo (i pokud bych byla single) prostě no go, je ženatý, pokud mu to doma neklape, má si to nejprve vyřešit, ale holt to každá vnímá a bere jinak
@moudivlacek clovek mini, zivot meni.. taky jsem to odsuzovala.. rikala jak nikdy, jak to nechapu👌🏻
Zivot mi ukazal, ze odsoudit druhe je jednoduche.. a pak ani nemrknes a ses tam, co ten druhej 🤷🏻♀️
Ale jako v mnohych diskuzich i zde to pochopi jen, kdo neco takoveho zazil..
@moudivlacek clovek mini, zivot meni.. taky jsem to odsuzovala.. rikala jak nikdy, jak to nechapu👌🏻
Zivot mi ukazal, ze odsoudit druhe je jednoduche.. a pak ani nemrknes a ses tam, co ten druhej 🤷🏻♀️
Ale jako v mnohych diskuzich i zde to pochopi jen, kdo neco takoveho zazil..
@l_ hele já to nezažila a přesto to chápu. 🙂 bohužel čím dál víc zjišťuju, že lidé se neumí povznést nad svoje "já". Asi je to ale normální. Jen hrozně málo lidí dokáže akceptovat a chápat, že to, co je pro mě absolutně špatně, no go, je přitom naprosto v pohodě.
Ale asi je to fakt taková lidská přirozenost.
@l_ hele já to nezažila a přesto to chápu. 🙂 bohužel čím dál víc zjišťuju, že lidé se neumí povznést nad svoje "já". Asi je to ale normální. Jen hrozně málo lidí dokáže akceptovat a chápat, že to, co je pro mě absolutně špatně, no go, je přitom naprosto v pohodě.
Ale asi je to fakt taková lidská přirozenost.
@l_ i kdyby se stalo, přeci pokud mám nějaké hodnoty a pohled na svět, tím, že to poruším, tak nezměním názor, že je to najednou OK, protože jsem to udělala já, to je pokrytecké
dokážu si představit, že se člověk zamiluje, nebo prostě netuší, že ten druhý je ženatý/vdaná a pak už je v tom až po uši, ale tak to řeším a nedělám z druhého blbce, to prostě opravdu nechápu (kolikrát mnohaleté paralelní vztahy, děti s oběma, de fakto dvě rodiny)
@me_druhe_ja naprosto v pohodě by mi to přišlo v případě, že to tak v tom vztahu mají nastavené a souhlasí s tím oba
@l_ i kdyby se stalo, přeci pokud mám nějaké hodnoty a pohled na svět, tím, že to poruším, tak nezměním názor, že je to najednou OK, protože jsem to udělala já, to je pokrytecké
dokážu si představit, že se člověk zamiluje, nebo prostě netuší, že ten druhý je ženatý/vdaná a pak už je v tom až po uši, ale tak to řeším a nedělám z druhého blbce, to prostě opravdu nechápu (kolikrát mnohaleté paralelní vztahy, děti s oběma, de fakto dvě rodiny)
@me_druhe_ja naprosto v pohodě by mi to přišlo v případě, že to tak v tom vztahu mají nastavené a souhlasí s tím oba
@moudivlacek a ja nekde pisu, ze nevera je v poradku a cajk? 🤔
Za to můžou oba i chlap,za mě je to hnus,když ví ta žena ,že má chlap rodinu,kámoška to nevěděla a jakmile to zjistila ,odešla od chlapa, protože chce trvalý vztah a ne být jenom milenka a ničit rodinu a to hlap měl třeba jenom přítelkyni nebo manželku bez dětí,je to vaše věc,ale i vy rozvracíte rodinu
No já jsem zažila nevěru partnera s jeho kolegyní (manžel a tři děti). Mohli za to oba, to je jasné. Nejvíc mi vadilo, jak mi do očí říkala, jak máme moc hezky vztah. Žijeme na malém městě, takže ji běžne potkávám a dělá to stále. Začne si vždycky se zadaným mladším kolegou. Za mě to je prostě dno.
Podle mě je velký rozdíl,zda milenka manželku zná či nikoli. Protože pokud je jen nějaká imaginární o který ji cosi manžel napovídá, tak v podstatě nikomu nelže. Ale pokud je to známá, neřknu-li kamarádka, tak podvádí i ona a je to stejně morálně špatné jako muž.
Ty jako milenka res svou moralku. Ne, cizi.
Kdyby tam sedel ten chlap, nejspis cocku dostane taky.
Za mě je chyba na obou stranách.. 🙂.
Každopádně ja bych do zadaného chlapa prostě nešla. Jasný, nikdy neříkej nikdy.
Ale co si budeme, kdyby si žádná milenka s chlapem nezačala, tak ten chlap nemá milenku, protože není s kým podvádět, že..👌🏻🫵🏻
S manželem už jsme si na začátku vztahu řekli, že pokud to doma nebude klapat nebo se jeden z nás zamiluje jinde, tak si to první vyřešíme doma.
Přijde mi absolutně ponižující jak pro podváděného, ale i pro nevěrníka chodit si užívat jinam a doma si hrát na spokojenou rodinku.
Takový člověk si podle mě nemůže vážit ani sám sebe.
Za rozvracení rodiny musí být vždycky dva Ať je to milenka/milenec a nevěrník/nevěrnice.Jen milenka/milenec ne.Pár jsou dva ,ne jen jeden.
Z takových obviňovacích keců,že za to může milenka bych si nic nedělala.Musi být vždy 2.Pokd by on nechtěl,ty bys nebyla milenka

Tady si rád každý překračuje jak je libo koukám, čili diskuze zde je ztráta času a není to ani diskuze 🤷♀️Píši, že zodpovědní jsou oba, ne pouze milenka. Končím tady je úroveň zero zase 😅
@reeeza já s tebou souhlasím, nechápu, jak na to někdo má žaludek (a tím myslím oba aktéry), pro mě by to bylo (i pokud bych byla single) prostě no go, je ženatý, pokud mu to doma neklape, má si to nejprve vyřešit, ale holt to každá vnímá a bere jinak