Prosím pomoc. Co teď?
Dobrý den, nevím už kudy kam tak prosím o menší vaše názory nebo radu.Mam syna z předchozího vztahu jeho pravý otec vůbec nejeví zájem a když bylo malému půl roku našla jsem si přítele, malého přijal jako kdyby on byl otec jsme spolu už skoro čtyři roky do práce bohužel chodit nechce a ani nebude všechno to živím já neustále se spoliha na své rodiče kteří mu posílají peníze on sám se o nic nesnaží moje rodiče ho úplně nenávidí protože vidí že všechna starost je na mě jenže já teď otěhotněla jsem teprve 6.tydnu tak uvažuji i o potratu. I on sám nenávidí moje rodiče protože mu to vždycky řeknou že jenom sedí na prdeli já už sama nevím jestli ho vůbec miluji nevím co teď on je strašně šťastný že čekám miminko co mám dělat děkuji
Radši bych živila sama 2deti, než 1 dítě a 1 takového chlapa. Budou ti jeho rodiče posílat rozdíl mezi platem a rodičovskou? Mám ale celkově jinou situaci, takže ve tvém případě, zbav se chlapa a v TT ti bohužel pro tebe nikdo řadit nemůže. S tím chlapem se ale asi shodneme tady.
Dala bych mu nůž na krk. Buď začne makat nebo ať si sbalí. Předpokládám, že pracovat nezačne. Zvykl si na to, že ho živíš ty. Je to pro něj pohodlnější.
@jakreb Jé, ty už se zase hádáš v nějaké diskuzi. Kde vidím tvůj nick, je jasné, že dřív či později budeš na někoho štěkat.
@mourovatakocka Je a dalsia co nemá nic k diskusii len rypat. Nikde sa nehadam.
@nikolacirokova Nejsi v pěkné situaci. Měla by ses od něj odstřihnout, pokud skutečně máš podporu rodiny, nemá smysl zůstávat s nedospělým nezodpovědným děckem. Představ si, že by si tvoje děti našli někoho takového, taky bys na něj měla stejný názor jako mají na toho tvého budižkničemu tví rodiče.
@mourovatakocka většinou začne štěkat dřív 😂
Tak tady je celkem stanovisko jednoduché. Základní a celý problém je ve výchově, v jeho rodičích. Pokud oni ho takhle vychovali, že jen zvyklý na vydržování a nemá vstepenou sebe disciplínu, tak s ním nehnes, jako to si můžeš být jistá, že takového člověka nezměnis. Buď si na to zvykni, nebo odejdi. Jiná možnost není. Moje kamarádka měla bývalého to samé. Lempl co nikde nevydržel a ona musela ukončit rodicak a nastoupit do obchoďáku, aby to u táhla, on ji pak vyluxoval účet a zdrhl, od dvou dětí a protože si to pěkně zařídil a není v RL, tak už ani nevědí kde je. Na druhou stranu tento případ znám i u boháčů, kde je synáček vydrzovan extra bohatým otcem, je to drzgresle a pracovat to nebude. Co mají tyto případy společně? To že to nemá konce a rozhodně nehrozí zmena. Vnitřní charaktery lidí se nemění, co nemas vstipeno a naučeno od mala, v apatice nekoupíš.
Hele, ok, nepracuje, živíš ty, ale dělá on tedy roli osoby v domácnosti? Pokud přijdeš z práce, je uklizeno, uvařeno, dítě obstarané a on to všechno dělá, nevidím v tom problém, prostě máte prohozené role. Ale pokud ty živíš a ještě se o všechno staráš, zařizuješ, pak je to velký problém. Bez jakéhokoliv odsuzování, na potrat bych nešla, dítě (pro některé plod) nemůže za to, do jaké situace přichází, a dle toho co píšeš, jsi silná a zvládneš se sama starat i o dvě děti. Jen zvaž, co ti partnerství dává.
Moc děkuji za odpovědi a pochopení.....je to opravdu těžký rozhodování. Chtěla bych odpověďet na pár otázek co tu padli. Bohužel antikoncepci brát nemohu mám trombofilni stav, tělísko mi nebylo doporučeno tak že jsme museli si dávat pozor mi jednou to ujelo ( nevím jestli bohužel ). Samozřejmě miminka a děti milují jsou u mě na prvním místě ještě kort, když jsou moje ale koukám na zbytek rodiny jak se zatím mému partnerovi chovají a on k nim vždycky jsem chtěla fungující rodinu to teď prostě nemám. Padlo tu i pár otázek jestli mi pomáhá doma tak ne z jedné práce jsem přišla domů a začla mi další šichta sice se snažil pomoc ale vždycky to dopadlo ,tak že jsem to udělala stejně já. A určitě ,bych nedovolila aby šel partner na rodičovskou dovolenou s dětmi chci být já přece jenom máma je máma a to mi nevymluvi nikdo. Pak tu ještě padlo že jeden vztah mi nevyšel a šla jsem do dalšího který nefunguje to má snadný vysvětlení z prvního vztahu mě strašně bolelo ,že jsem na všechno sama ze nemám klasickou rodinu a když přišel tenhle vztah tak jsem zkrátka chtěla věřit tomu že bude všechno v pořádku navíc nikdy nefetoval,nehulil , pít tvrdý ani neumí a nehraje automaty a opravdu nás s malým miluje jen se pořád spoliha na rodiče je totiž jedináček tak co by mu rodiče nedali ale já na takový život nejsem zvyklá od 18 let se o sebe starám jsem zodpovědný člověk který je zvyklí chodit do práce a hlavně se nikomu neprosí.
Ahoj ja uz nevim jak dal mam pritele a on z bivalkou ma deti stim ze sni je v kontaktu prave kvuli detem to mi nejak nevadi jen mi vadi to ze ona na nej zacala at se kni vrati atd nedokazala pochopit to ze on uz ji zpet nechce a ze ma me a zije semnou sni se rozesel protoze ho podvadela stim ze on se staral o deti a ona si sla uzivat a jemu lhala a kdyz my se rozesli tak ze se chtel vracet kni a kdyz sni chtel mluvit tak ona se prevlikala pred chlapama tak se vracel zpet stim ze jsme se dali zase zpet dohromady a ona vy ze jsme spolu ale nedokaze pochopit ze uz se kni vracet nechce dekuji za odpovedi
@klarushka25 Promiň, ale nerozumím řeči tvého kmene... 🤷
@klarushka25 pokud se k ní nechce vracet, tak není co řešit, ne?
@klarushka25 pises jak tatar, nevím na co se ptas
@nikolacirokova je uplne jedno, ze vas a dite miluje, miloval by vas, kdyby se o vas umel a chtel postarat. Tady je to cele spatne a jednou to koncem stejne dopadne. Ale vy uz budete na pokraji sil. Zivila bych dve deti a tohle kliste bych dala pryc. Jako mlada jsem mela stesti taky na nemakacenka a je to super vec. Nastesti jsme nemeli deti. Drzim pesti. Sama to zvladnete s obema prckama. Nebudete prvni ani posledni. Drzim pesti.
@mourovatakocka to mozna ne ale zacala mu psat ze ho chce zpet a ze na nej cekala a ceka?
@klarushka25 to, jestli mu bude ona psát, neovlivníš, tam je důležitý jeho vztah k tobě. Je zvláštní, že když jste se rozešli, vrátil se k ní a pak zase k tobě, to vypadá jak pingpongový míček, který si létá z jedné strany na druhou, jak se mu to hodí. Do toho já bych nešla.
@klarushka25 Vypadá to, že sám neví co chce...u každé z vás najde asi něco, co ve vztahu potřebuje a ta druhá to nemá. Na takové chlapa bych asi neměla nervy, nechtěla bych se strachovat kdy mu něco přeskočí přes nos a zase půjde k bývalé.
@klarushka25 Přesně jak psaly holky přede mnou, ty to těžko ovlivníš a je to dost o nervy, Zkuste si narovinu promluvit, ale podobné rozhodnutí musí udělat on sám :(
@nikolacirokova chápu, že chceš úplnou rodinu, ale s tímhle chlapem to asi nepůjde. Co se týká potratu, strašně záleží, jestli jsi schopná se s ním vyrovnat. Je to něco, co nemůžeš vrátit a budeš s tím rozhodnutím žít. Pokud ty sama to miminko chceš (i když víš, že to bude těžké), tak na potrat nechoď, protože tě to psychicky zničí.
Kam všechny ženy, které sem podobné příběhy píšou, daly rozum 🤦 hlavně, že umíte roztáhnout nohy 🤦 další děti, které nebudou mít (v lepším případě pár měsíců) doma tátu. To maj tihle dementi v přirození magnet, že vás to k nim tak táhne? 🤦
Nepřestanu doufat, že tohle jsou jen smyšlené příběhy nějaké puberťačky, která se doma nudí!

@jakreb Podívej se na sebe, kopeš kolem sebe a urazis ostatní, napadas tady ostatní, že mají stejný osud, že jsou takový taky a podobně. Prober se. Tvůj život musí být hodně ubohej.