icon

Řešení nedostatku zájmu o sex v manželství: Jak na to?

20. zář 2021

Ahoj, manžel nemá už moc zájem o sex. V podstatě mu stačí 2 x týdně. Má to nějaké řešení? Zdá se mi to málo, to za chvíli nebudeme mít sex vůbec?

Strana
z2
marcicek84
20. zář 2021

A jak jste spolu dlouho?

gracinka7
20. zář 2021

Promluvte si o tom.
Nebo ho můžeš zkusit svést. Nechce se mi věřit, že by odmítl.

autor
20. zář 2021

Jsme spolu přes 20 let. Neodmítne, ale přijde mi, že se mu prostě moc nechce a připadám si pak blbě, jako že ho nutím a vlastně o mě nemá zájem. Není to prostě ono, neužiju si to potom tak dobře, když začně on sám.

cikitkapb
20. zář 2021

A proč to řešíš tady s námi a ne doma s manželem?

klokanka31
20. zář 2021

Po 20 letech se ti zdá 2x týdně málo? 😮

te_reza
20. zář 2021

Ti jako po 20 letech přijde 2xtýdně málo,jo?😆

marcicek84
20. zář 2021

Nevim co chces po 20 letech...to je 2 x tydne tak akorat si myslim...

autor
20. zář 2021

@cikitkapb Ale já to s ním řeším, ale bezúspěšně.

cikitkapb
20. zář 2021

No dobře, a jak to s ním řešíš? Jak to probíhá? A ano, je normální, že po 40 klesá libido.

autor
20. zář 2021

@cikitkapb Jak by to probíhalo? Nenadávám mu a nic nevyčítám. Akorát mu třeba po sexu řeknu,, že bych chtěla častěji. Nebo když mi přijde, že se k němu přitulím a čekám, že něco bude a on je nějak pasivní, tak mu řeknu, že bych chtěla no.

barmil
20. zář 2021

Kolik mu je? I chlapi mají přechod, klesají hormony atd, nemusí to vždy jít, tak se třeba boji a raději to ani nezkousi. Nebo ho to prostě už nebaví, ono 20let, to smrdí stereotypem. Zkus se třeba zeptat, co by chtěl zkusit, změnit prostředí? Nebo jiná pozice, ne večer, ale přes den.. Cokoli, protoze po20letsch už to musí umět nazpaměť a přesně ví, kam kdy sahnes atd... A to nebaví nikoho.

klokanka31
20. zář 2021

@barmil Nejen stereotyp, ale člověka v tomhle věku už kolikrát všechno bolí, je utahaný, může mít problémy v práci atd, a to chuť prostě není...

cikitkapb
20. zář 2021

Tak to sorry, ale nic neřešíš. Jen mu řekneš co CHCEŠ ty, zeptala ses někdy co chce on? Jestli ho sex s tebou baví? Nebo obecně, jestli vůbec má chuť? Navíc nikde nečtu, že bys psala proč mu ta frakvence stačí. Až zjistíš tohle, pak ti tu jsme schopný poradit třeba bylinky na zvýšení libida, apod.

autor
21. zář 2021

@cikitkapb A co mám řešit, je spokojený, vyhovuje mu to. Frekvence mu asi stačí proto, že mu stačí. Co mi má odpovědět, proč mu to stačí? Prostě stačí. Těžko začne brát nějaké byliny.

autor
21. zář 2021

Jo a je mu 53.

marcicek84
21. zář 2021

V 53 letech co po nem chces 🤣 boha jeho a kolik je tobe?hele jestli mate vetsi vekovy rozdil,brala sis ho dobrovolne a toto je dusledek toho vetsiho vekoveho rozdilu mezi vami...

maxulekapcule
21. zář 2021

Tak to me prijde uprimne vcelku slusnej vykon, mam vetsinu kolegu po padesatce a sexualne uz defacto neziji.

irmamala
21. zář 2021

Buď ráda, že na tebe po 20-ti letech, v předdůchodovém věku, ještě vůbec vleze 😀

autor
21. zář 2021

@maxulekapcule A to se Ti kolegové svěřují se svým sexuálním životem? To mi přijde divné. Tyto věci si můžeme jen domýšlet. To fakt není tak, že úderem padesátky lidi končí se sexem. To jsem si jako malá možná taky myslela, že od 40 let má člověk život za sebou, ale není to tak.

autor
21. zář 2021

@irmamala Předdůchodový věk, to zní teda dobře, vzhledem k tomu, že do důchodu se bude chodit v 65 nebo kdy.

autor
21. zář 2021

@maxulekapcule Možná nechtějí jejich manželky...

maxulekapcule
21. zář 2021

Ano, u nas v praci se o tom bezne bavi, bavi se o tom i u mamky v praci i u chlapa v praci, takze asi to zas az tak uplne nenormalni neni. Ja to teda moc nerozebiram, protoze kdyby chtel chlap 2x tydne, budu stestim bez sebe, akorat z opacnyho uhlu ;) samozrejme, ze to nejde pausalizovat, ja napriklad delam narocnou praci a ti lidi vesmes jsou po padesatce uz hotovi, ale je rozdil, zda celej zivot sedi v kanclu nebo treba maka v dole. Taky samozrejme vetsina lidi po padesatce uz taky neni zdravotne ok

maxulekapcule
21. zář 2021

Vzdyt ma pravdu, 53 let uz je predduchodovy vek.

irmamala
21. zář 2021

Ale já nechápu, co tady chceš slyšet. Kdyby měl problém s erekcí, kdyby tě odmítal, tak ok, ale když chlap v 53 souloží i po 20-ti letech 2x týdně, tak si rozhodně nemyslím, že by měl nějaký problém. Že tobě to nestačí, to je spíš tvůj problém. Sis měla narazit nějakého kolouška a ne staršího chlapa.

madbetka
21. zář 2021

Jejku, tobě po dvaceti letech ještě nikdo neřekl, že nemůžeš myslet jen na sebe? Tak holt občas musíš začít ty a ne být uražená, že on začne jen dvakrát týdně. Třeba ho po dvaceti letech prostě už jen nebaví pořád začínat 😉
Sex začíná i končí mluvením, tak to prostě je. Je potřeba mluvit o tom, co chci nebo nechci, jak to chci a proč to chci. A je ale taky potřeba poslouchat, co chce ten druhý. Kde je dobrá komunikace, je dobrý sex 🙂

autor
21. zář 2021

@madbetka Tak samozřejmě, že nezačíná jen on. Ono taky každý není na to, aby si vyprávěl barvitě o sexu.

autor
21. zář 2021

@maxulekapcule Jo, a kdy ten předdůchodový věk začíná? 10 let před důchodem 🙂 To teda 12tiletí mají předmaturitní věk, ne? A žena ve 40 je ve věku předklimaterijním, ne 🙂

madbetka
21. zář 2021

Nemusíte si barvitě vyprávět o sexu 😀 Ale musíte o něm umět mluvit, šmankote. Spolu! A nebo se pak holt nesmíš divit, že třeba nejsi spokojená.

maxulekapcule
21. zář 2021

Hele, co jsi takova vztahovacna? Proc chodis pro radu, o kterou nestojis? S timhle by Ti asi nepomohli ani v sexualni poradne. Predpokladam, ze jsi starsi jak ja, tak si snad muzes pamatovat, ze neni pryc tak davno doba, kdy muzi v 60ti chodili do duchodu, takze to predduchodovy vek, zvlaste pro zamestnavatele to neni uz lukrativni vek. Nebud sobec a pomoz si sama ;)

autor
21. zář 2021

@madbetka Vždyť píšu, že jsem mu to řekla hodněkrát, že bych chtěla více. Tak to ví.

Strana
z2