icon

Řešení péče o dítě po pokusu o sebevraždu matky

nikita84
9. črc 2022

Dostala jsem se do hodně šílené a nepříjemné situace. Mám partnera 3 roky. Bydlíme spolu 2 roky. Partner má nemanželské dítě které sporadicky vídá cca jednou týdně až 14 dní ale nespí u nás. Většinou ji bral za svou matkou. Tím chci říct že nějaká výchova z jeho strany v podstatě neprobíhala.
Dítě žilo s matkou a jejím manželem.

Stalo se něco co nikde nepředpokládatl a to, že se matka dítěte pokusila spáchat sebevraždu. Je v nemocnici a nevypadá to dobře. Tím myslím, že játra a ledviny jsou na tom velmi špatně. Je na dialýze a játra jsou velmi poškozena. Otázka dní, maximálně týdnů. Stalo se to předevčírem. Dítě je zatím u manžela matky, kde ale zůstat nemůže. Předpokládám že ji pak bude mít v péči otec bude se to nějak řešit soudně? Vůbec nevím co můžu čekat.
Sama mám téměř dospělého syna ve střídávé péči. Holčičce budou v září 4 roky.

Strana
z7
treasurka
12. črc 2022

Ale dobrej trolling, to se musí nechat. Nenapadlo mě to. Tak aspoň, že to má dobrý konec!

merope
12. črc 2022

@laton Hele, to už se nějak řešilo (kdosi se tu ptal, jak to udělat, že skutečného otce nezapíše do RL) - pokud holka nechce bio otce uvést a najde někoho jiného ochotného se zapsat do RL, tak jsou tam nějaké možnosti, jak tomu zabránit, sice dost komplikované, ale možnosti jsou. Určitě to předpokládá, že si otec zaplatí testy otcovství.

Strana
z7