Rozchod s partnerem. Jaký na to máte názor?

companis
2. únor 2023

Dobrý den, mám dotaz. Je mi jasný že někdo to bude brát v pohodě někdo mě odsoudí....jen chci slyšet názory a konstruktivní kritika je vítaná. Mám před sebou těžké rozhodnutí, už jsem odešla od táty svého syna a našla si partnera...jsme spolu přes tři roky a zase ten zlom. Kvůli dětem co každý máme z předchozího vztahu máme neustále problémy. Já to nedám už kvůli zdravotnímu problému kdy psychika mě dostane do nemocnice. Ale můj syn má moc rád mého partnera. Mám se více snažit? Má smysl bojovat? Nebo nechat jít. Možná až moc trpím za syna který má 8 let, ale je mi to tak líto. Memu partnerovi vadí už když doma zpívám 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ prostě detaily ale mrzí to

kakamila12
2. únor 2023

Někdy má smysl vztah ukončit a někdy má smysl problémy řešit. Vždycky záleží na tom, jak velké problémy to jsou, a zda je chuť na obou stranách něco s tím dělat. Problémy jsou v každém vztahu, moc záleží na tom, jak se k nim partneři postaví.

snk
2. únor 2023

Tohle vis jen ty, za me... rozchod je nekdy novy a lepsi začátek.

ina10
3. únor 2023

@companis ty problémy jsou proč? Píšeš kvůli dětem z vašich dřívějších vztahů a zároveň, že tvůj syn má tvého partnera rád...to ty děti mezi sebou samými mají problémy? Pokud ano, můžete je společnými silami snažit řešit, když si samy neporadí. Narovinu jestli tvému partnerovi vadí zpívání 😀 ...mě třeba vadilo, když má matka zpívala - neuměla to a zpívala falešně, proto jsem jí říkala, ať nezpívá.
Nebo děti tvého partnera tě nemusí?