icon

Rozumí můj přítel mým potřebám ve vztahu?

23. srp 2025

Ahojte, mám priateľa, obaja bývame s rodičmi a veľa času nám na nás neostáva. Moji rodičia nechodia nikde a sme odkázaní iba na to, kým jeho rodičia odídu na neďalekú chatu. Chodia tam od júna do polky septembra cca, podľa počasia, čiže zvyšok roka nemôžeme byť spolu cez noc veľmi. A teraz k veci. Jeho rodičia odišli vo štvrtok poobede na chatu, do dnes, na dve noci. Ako vždy, jeden večer má sám pre seba, pozerá si šport, svoje veci, filmy, má taký svoj pánsky večer 🙂. Včera som prišla večer, boli sme spolu a dnes sme prežili spolu krásny deň. Podvečer o pol šiestej sme išli každý domov. Teraz večer o ôsmej mi volá, že rodičia neprišli, ostali tam spať ešte jednu noc. Pýtala som sa, to ti nemohli zavolať alebo napísať sms, že neprídu, aby si sa vedel zariadiť? Povedal mi, že čo riešim, tak nenapísali, čo také sa stalo. Veď by sme boli spolu do jedenástej, potom by sme obaja spali. Že veď zajtra sa uvidíme. Áno, logicky, že cez noc spíme, ale je príjemné zaspávať spolu, zobúdzať sa pri sebe, dať si ráno spoločne raňajky a kávu, či? O sexe ani nehovorím... Ale to je druhoradé, skôr tá možnosť byť spolu je super, to mi veľmi chýba. On však absolútne nechápe, čo hovorím. Vôbec tomu nerozumie. Povedal, že čo chcem, veď sme boli dnes spolu celý deň, že či kvôli trom hodinám teraz robím rozruch, veď aj tak by sme obaja v noci spali, že je jedno, či tam alebo každý u seba. Zamyslela som sa, čiže jeden deň spolu a dosť, viac už nedáme? Na čo má toto vlastne zmysel? Povedala som mu, že raz by som chcela stretnúť muža, ktorý bude chcieť so mnou prežiť viac ako jeden deň. ktorý bude hľadať príležitosť byť so mnou čo najviac.

Rozumiete mi niekto, čo tým chcem povedať?
Lebo s telefonátu s ním si prídem ako mimoň, čo hovorí úplne iným jazykom ako on a chce niečo, čo je nadľudské možnosti. byť dva dni spolu.

lv
23. srp 2025

Kolik vám je let, oběma? Mimochodem, jeho rodiče snad nemusí hlásit příchod do vlastní domácnosti..

autor
23. srp 2025
@lv

Kolik vám je let, oběma? Mimochodem, jeho rodiče snad nemusí hlásit příchod do vlastní domácnosti..

@lv jeho rodicia vedia, ze ked tam nie su, spim u nich.

ai30
23. srp 2025
@anonym_autor

@lv jeho rodicia vedia, ze ked tam nie su, spim u nich.

@anonym_autor No evidentne ne, kdyz byli pryc dve noci a spala jsi tam jednu.

autor
23. srp 2025
@ai30

@anonym_autor No evidentne ne, kdyz byli pryc dve noci a spala jsi tam jednu.

@ai30 no vzdy spim iba jednu, ak su dve noci mimo. Teraz su tri, mohli sme byť spolu aj dve noci, ale nejako nebola vola.

ai30
23. srp 2025
@anonym_autor

@ai30 no vzdy spim iba jednu, ak su dve noci mimo. Teraz su tri, mohli sme byť spolu aj dve noci, ale nejako nebola vola.

@anonym_autor No tak proc jsi za nim nejela ted v osm?

autor
23. srp 2025
@ai30

@anonym_autor No tak proc jsi za nim nejela ted v osm?

@ai30 lebo ma k sebe nevolal? ved to pisem, na co, kvoli trom hodinam povedal.

loupacek
23. srp 2025

Chlapi přemýšlejí jinak. On tě prostě jen informoval, že rodiče nepřijeli. Ty za tím hledáš, že tě nechce vidět/nemá rád/bůhvíco. A on prostě jen napsal informaci. Jestli jste mladí, tak holt ty zkušenosti, že ty přemýšlíš jinak a on jinak, nemáte. 🙂
Ty máš v hlavě černý scénář a on ti jen podal informaci a to je vše. Nenapadlo ho, že z toho budeš rozladěná, že rodiče mohli napsat včas, že jsi tam mohla být další noc.

ai30
23. srp 2025
@anonym_autor

@ai30 lebo ma k sebe nevolal? ved to pisem, na co, kvoli trom hodinam povedal.

@anonym_autor No nevolal, ale nepises, ze ti rekl, at nejezdis, jenom pises, zes byla nastvana, ze mu rodice nedali vedet. Nevim, nejak to taky nechapu a delas podle me zbytecne drama.

mysh_me
23. srp 2025

@anonym_autor no me se teda prvni kontrolka rozblikala uz kdyz jsi napsala, ze jeden vecer ze dvou volnych ma sam pro sebe. To muze mit prece kdykoliv, a ne kdyz tam rodice nejsou - tak malo prilezitosti travit spolu cas sami mate, a on da prednost koukani na sport?? Asi nejsi uplne na vrcholu jeho priorit. A ano taky bych ten telefonat, ze se jeste nevratili, cekala ve stylu “otoc se na pate a prijd zpatky, mame moznost mit jednu spolecnou noc navic”, zvlast kdyz takove prilezitosti mate jen zridka.
Celkove mi z toho vychazi, ze on do tebe az tak moc zblazneny neni, ze jako obcas spolu byt je fajn ale to je tak vse. Rozhodne se nesnazi byt s tebou co nejvic a maximalizovat spolecne straveny cas, coz bych od zamilovaneho cloveka v mladem veku cekala.

anonym_c63e23
23. srp 2025

Můj chlap má tak jeden dva večery čistě pro sebe týdně, ale to spolu žijeme 24/7!! Vy máte možnost spolu být jen 2 dny v týdnu a i tak má chalán jeden z těch dvou dní pro sebe?? Proč? Vždyť má pro sebe i těch dalších 5 dní🤔🤷‍♀️

odula
23. srp 2025

Kolik ze vam je let?

uzivatelkapetra
24. srp 2025

Nechápu o co jde. Třeba dříve páry hledaly možnosti jak spolu trávit čas a vůbec nepotřebovaly, aby rodiče vyklízeli byty. Když spolu chodíte "ne tajně", tak proč se nenavštěvujete i za přítomnosti rodičů? To bydlíte oba s rodiči v garsonce?
Jestli ti je více než 17, tak je čas dospět.
On to napíše, že mu rodiče napsali, že se zdrží a ty začneš kulometnou palbu jak si dovolují se neozvat dříve. Kdyby mu to napsali ještě během tvé přítomnosti, určitě by ti neřekl, ať jdeš domů. Bohužel ozvali se později, ale není to věc, na kterou by sis měla stěžovat.

eviicka
24. srp 2025
@uzivatelkapetra

Nechápu o co jde. Třeba dříve páry hledaly možnosti jak spolu trávit čas a vůbec nepotřebovaly, aby rodiče vyklízeli byty. Když spolu chodíte "ne tajně", tak proč se nenavštěvujete i za přítomnosti rodičů? To bydlíte oba s rodiči v garsonce?
Jestli ti je více než 17, tak je čas dospět.
On to napíše, že mu rodiče napsali, že se zdrží a ty začneš kulometnou palbu jak si dovolují se neozvat dříve. Kdyby mu to napsali ještě během tvé přítomnosti, určitě by ti neřekl, ať jdeš domů. Bohužel ozvali se později, ale není to věc, na kterou by sis měla stěžovat.

Moje 17leté já ti rozumí velmi dobře. Z toho pohledu souhlasím s předešlými, pokud už tak trávíte jednu noc odděleně, nejsi pro něj priorita a nechápe, proč ti případná další noc vadí. Což neznamená, že tě nemá rád, má - jenom po svém. Kdysi jsem takového kluka také měla, vzdala jsem to a nelituji.

@uzivatelkapetra touží po soukromí, oni i rodiče, já tomu rozumím (sama jsem třeba měla doma veškeré návštěvy povolené, jen když naši nebyli doma)