Sestra chce skoro pořád hlídat. Jak jí to vysvětlit?

12. čer 2020

Ahoj.
Mám problém se sestrou, neni ani jeden týden kdy by mi neřekla že chce hlídat. Když hlídání odmitnu tak jsem p*ca, k*nda atd.
Sama mám malyho syna a sestře sem řekla že když bude kluk u otce že prostě hlídat nebudu. Na to jsem dostala odpověď že já jsem povinná ji hlídat.
Nemam problém ji jednou za čas prcka pohlídat, ale aby to bylo dvakrát do týdne jen proto aby mohla jít někam s kamaradama, tak to si ho může vzít sebou.
Jak ji to vysvětlit? Už mě unavuje to věčný hádání kvůli hlídání

tulikiss
12. čer 2020

hele pokud nejsi troll, jako ze asi nejspis jsi, tak pak ma sestra asi pravdu s tema nadavkama. promin ale jak jinak nazvat nekoho, komu nekdo nadava a on pak jde a s usmevem mu pomaha.

bartunci2012
12. čer 2020

Tak povinná hlídat určitě nejsi. Takže bych ji ubezpecila, že nejsem její au-pair, že pohlidam max jednou do měsíce, zbytek ať se laskavě svému synovi věnuje sama. Proč to dítě má???

miba10
12. čer 2020

Jednoduše. Pošli ji prostě do prdele. Uleví se ti. Když si pořídila dítě, tak ať se stará. Ty jsi povinná se starat a hlídat své děti. "Cizí" děti, je jen dobrá vůle.
Pokud se jí neumíš postavit, i za cenu, že se zhadate, tak si nestěžuj, sklop hlavu, nech si nadávat a hlídej.

peleta
12. čer 2020

no, asi každý i méně inteligentní moc dobře ví, že povinnost hlídat dítě má jen jeho zákonný zástupce, nebo člověk, kterému za jeho hlídání platíš. A protože tvůj písmený projev nevypadá jako projev úplného vylízance, řekla bych, že jsi troll 🙂

malenka3
12. čer 2020

Tak ahoj, trollíku 😉 Jak psáno výše, pokud to myslíš zcela vážně, jsi fakt úplně pitomá. Jednou jedinkrát by mi řekla to, co píšeš, v životě už bych jí neotevřela dveře, abych jí hlídala dítě.

lenickakl
12. čer 2020

Vy jste ale povedena familie 🤗

veruuu_kubesovic
12. čer 2020

hele máš své dítě nejsi povinná hlídat další...

codal
12. čer 2020

At už to je troll nebo ne, tak jednou by mi někdo řekl p..o, tak už bych pro něj nehla brvou..

theuska29
12. čer 2020

Zavřít dveře, neotvírat, neřešit, ignorovat. Pokud je to opravdu tak, že sestra nadává a rozkazuje, tak bych s ní rychle zametla. Každé jednání má své hranice 😉

klokanka31
12. čer 2020

Takový ženský jsou, znám jednu, co strká své dítě na hlídání téměř nonstop. I přes noc. Nechápu proč si takové dělají děti...