icon

Snúbenec je nervózny a vkuse podráždený

lautiruska
7. únor 2016

ahojte,zeny🙂
mam taky problém.moj snubenec uz odkedy sa pozname bol tak trosku cholerik.dokazal sa rozculit nad prkotinou aj ked soferoval,dajme tomu,je aj hrozny stresor a tak,mal to v zivote dost tazke, a preto sa mu to premietlo do povahy.
chodime spolu 7 rokov,a planujeme svadbu na jesen.
on si ani neuvedomuje aky je.Nema problém mi skaredšie povedať,odvrknut,odseknut,všetko ho otravuje,stale by len spal,,predtym taky nebol.bol celkom fajn chalan,mily,vsetko bolo fajn,relativne,ale teraz posledny rok je z neho takpovediac cudny chlap.viem,ze druhu nema zatial.jeho navaly zlosti sa vsak znasobili.nehovorim ze ja som anjel,ja tiez si zakricim aj poviem svoje uz teraz,ako sme dospeli.Ale on je taky divny posledny rok,aj na dovolenke mi vynadal velmi skaredo,nejdem ani hovorit radsej,lebo sa zanho hanbim aj.povedal mi sprosto velakrat.(ale da sa povedt,ze aj ja jemu v hadke poviem cokolvek:() no problem je ten,ze ja to chcem riesit,mam zaujem,mam ho rada velmi,a nechcem,aby sa to len tak skoncilo medzi nami,aj ked mame taky komplikovany skor taliansky vztah.nas vztah je dost nestabilny,kao na hojdacke,(ked je on normalny)mame krasny vztah,vsetko je super,smejeme sa,santime,a tak.ale ked je v zlej nalade,tak koniec.ked je uz podrazdeny,tak potom si to na mne vybije.nebyvame este spolu,ale chystame sa.Od maja.nechce riešiť nase problemy,nechce sa rozpravat,vraj naco,ze ja zbytocne vsetko riesim.ze proste a co,ked ma zlu naladu,ze ci to furt musim riesit.On ale nechae,ze tu ide o cely vztah,ked sa tak zle chova.nie iba o jeho povahu.Ma ju velmi tazku,k psychologovi ist nechce.a odmieta. Vravi stale,ze ako ma on velmi lubi atd atd.Ale popravde moc si s nim svadbu a zitie,deticky predstavit neviem:( No nebolo to tak vzdy,samozrejme.Viem,ze vztah sa vyvija,ale toto.:( Nevie sa ospravedlniť za svoje chyby, nevie sa ospravedlnit,ked mi ublizi slovne,a vidi,ze ma to zabolelo,hovori,ze mna "vsetko boli",lebo som precitlivela.neda sa s nim prakticky nijako.Nechcem to ukoncit,chcem dat sancu,nech pride opat k sebe a zacne byt normalnejsi. aka mam byt teda k nemu?ako sa spravat ?
dakujem za vase postrehy.

hejnecko
26. únor 2016

@berenika39 já nemyslela opravdové urážky, spíš že už s ní opravdu nikdo v rukavičkách nejedná. A čím víc to přehlíží, tím víc nás provokuje nebrat si servítky a mluvit s ní na rovinu.

formelina
26. únor 2016

A nebo milujete oba ten Váš domeček a čekáte kdo z koho....kdo tam zůstane a kdo odejde 🙂

baysha
26. únor 2016

@lautiruska
"ja mam perfektne vlastnosti,som dobry clovek,inteligentny,skromny,vtipny,mily..."
Nezlob se, ale v tom případě sem do diskuze píše někdo úplně jinej než ty.

markiiska
26. únor 2016

Ruce od něj pryč, zažila jsem něco podobnýho, pro hnusný slovo nešel daleko, já ho obhajovala, ale pak sem otevřela oči a kopla sem ho, s prominutim, do p*dele...líp sem udělat nemohla

tulikiss
26. únor 2016

@lautiruska promin ale ty si jasny dukaz toho ze vysoka skola neznamena ze je clovek pouzitelny i v normalnim zivote.... bud si tu delas srandu nebo fakt nevim jak si prosimte prezila vyskokou skolu kdyz se ani nedokazes postarat se sama sobe o jidlo a potrebujes aby te nekdo obskakoval.... tvoje chovani odpovida tak 12 lete rozmazlene holcicce co pravidlne dostava zachvaty vzteku kdyz se cely svet netoci podle ni

mrshka
26. únor 2016

@lautiruska to, že studuješ na PhD. VŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮBEC neznamená, že jsi inteligentní!! znám spoustu lidí s titulem a stojí za starou bačkoru a do normálního života jsou nejen naprosto nepoužitelní, ale myslí si o sobě, jak jsou něco víc než ostatní. to si ostatně o sobě myslíš i ty. a mimochodem na titul může studovat i naprostý blbec, stačí pár chvilek štěstí!
mimochodem v té tvojí (naprosto trapné) diskuzi je to jen samé "to ne já, to on" a znova "to ne já, to on", "to ne já, to on"! vlastně za všechno může on. takže mi mladá dámo vysvětli, PROČ s ním tedy jsi, když za vše může on a ty jsi ta zlatá, svatá, úžasná, milující? a jestli mi budeš vykládat něco o lásce a o tom, jak ho strašně miluješ, tak ti řeknu rovnou, ať s těmi kecy jdeš co nejdál (ano, tam, kde slunce nesvíti!). nikdo tady na to není zvědavý a buď s námi mluv na rovinu (což očividně neumíš) nebo skonči. všem už lezeš krkem a tvůj chlap fakt zaslouží metál. a mimochodem tobě znova a znova doporučuji navštívit odborníka! protože ti nic jiného nepomůže.
kdyby tu holky nezakázaly nadávky, řekla bych ti, co podle mě jsi. i když podle mě jsi jen určitý druh zvířete (kterému se tímto omlouvám, protože určitě nestuduje na PhD 😀 )

adjanni
26. únor 2016

zbytečné tu něco psát, on nakupuje, vaří, živí a slečna si neumí namazat chleba s máslem do školy, tak chce řízky nejen na oběd, ale i na druhý den do školy, věřím, že jí kupuje i vložky, má trpělivost není bezmezná, takže už ani ty její pitomé výlevy nebudu číst.

kulatakosticka
27. únor 2016

Tady to narostlo... @lautiruska proč si ty řízky nekoupíš sama , až budeš u něj?

lautiruska
autor
27. únor 2016

@mrshka a ty si mslíš,že kto si ?zhadzuješ sa neskutočne,keď takto urážaš človeka,toto dokáže len blbec,čo ty robíš,a tie tvoje trápne odpovede si nechaj pre niekoho iného,nemám záujem ich čítať.Zjavne ty určite nemáš ani len skončenú maturitu,keď si prišla s takým úžasným nápadom,že niekto mi niečo v škole daroval a mala som šťastie a preto študujem PhD, nikto mi nič zadarmo nedal.a dokonca každý rok som mala aj štipendium,tak keď nevieš, už čo máš povedať,tak netrep aspoň ok ?zjavne ani netušíš,o čom rozprávaš,si celá úbohá ty,keď na človeka povieš,že je zviera.A poprosila som ťa viackrát ,aby si do MOJEJ diskusie neprispievala,nemám náladu to čítať,a keď si myslíš že ľudia sú zvieratá a chceš hrešiť na ich adresu,tak si prízemná a stupídna osoba,ktorú ja čítať už nebudem a nebudem na ňu ani reagovať.

lautiruska
autor
27. únor 2016

a keď niekto má "problém" a nechce diskutovať a chce len urážať a zhadzovať človeka,tak prosím,nepíšte,ja také kecy nečítam.ďakujem za pochopenie.

mimco
27. únor 2016

Ty nečítaš to, co vyplývá z toho, jak se tady prezentuješ. Myslím, že v reálu to s tebou bude mnohem horší. Udělala jsi tady ze sebe úplně nesnesitelného člověka, titul to nezmění. Všimla sis, ze se všechny zastáváme tvého přítele.....zkus se nad sebou konečně zamyslet, myslím, že děláš lidem v okolí peklo ze života, pochybuji, že máš kamarádky. Je mi líto tvé budoucí rodiny......nezlob se, kéž by jsi se sebou něco udělala, takhle se nechová dospělá žena.

tulikiss
27. únor 2016

@lautiruska a prave ted si ukazala krasne tu tvoji uzasnou a dokolanou povahu diky ktere te ma tvuj partner plne zuby... to ze nekdo studuje vysokou skolu nebo ma titul nic neznamena, nevypovida to o kvalite cloveka, jeho charakteru ani to nerika nic o tom jak je ten clovek v normalnim beznem zivote pouzitelny...znam spoustu lidi co se mnou studovaly, maji titul ale jako lidi jsou na ranu. naopak znam par lidi co maji jen maturu, ale v zivote se neztrati umi se chovat a jako lidi jsou uzasni. ty si sobecka a v zivote vidis jenom sebe, vidis jenom to jak ty chces aby vas vztah vypadal, jak chces aby on se k tobe choval, co ti rikal, jak ti dokazoval z te miluje...ale tohle neni laska, to je posedlost druhym, posedlost ovladat ho a rozhodovat o nem a to nebude nikdy fungovat. Kazdy clovek potrebuje ve vztahu urcitou volnost a moznost dychat a moznost vyjadrit svuj nazor, ale to ty neberes, pokud ho vyjadri tak si stejne meles svoje a tak mu nezbyde nic jineho nez na tebe rvat a byt hnusnej protoze to je jedinej zpusob jak ho aspon trochu zacnes vnimat ze neco rika. mas dve moznosti, bud se zmenis(ale v to neverim) nebo budes pokracovat ve svem chovani a vas vztah nedopadne, je jedno jestli hned ale driv nebo pozdeji pujdete od sebe, uprimne radsi driv enz pak kdyz budete mit deti

lautiruska
autor
27. únor 2016

@tulikiss akože čo som teraz ukázala ?celkom som nepochopila tvojmu príspevku, to že sa nenechávam urážať niekým ? a inteligentne ho odpinknem ?tak to je čo ,zlé nebodaj ?nenechám sa urážať ani si skákať po hlave.a to nemá nič s titulom,neviem teda o čom rozprávaš....

evulina77
27. únor 2016

@lautiruska jen by mě zajímalo, co by jsi chtěla, aby jsme ti tady napsali, aby to bylo pro tebe to správné? Co by měl udělat tvůj přítel, aby jsi byla opět šťastná? Jak by vlastně vypadal svět podle lautirusky? Odpovědí tady máš spoustu, názorů tu máš spoustu, diskutujících je tu poměrně dost a téměř ze 100 % jsou jejich názory stejné a to jak na tebe, tak na tvého přítele. Ale ty stále píšeš to stejné, žádný posun, žádná sebereflexe, prostě nic...

pet_tep
27. únor 2016

@evulina77 Někde stále funguje to, že rodiče zaslíbí své děti bez jejich souhlasu... To je její jediná šance na partnerský život, pokud se nevzpamatuje. Protože nikdo s ní jinak dobrovolně dlouho nevydrží. Ten její to jakžtakž dává jen proto, že se vidí pouze víkendy. Tomu klukovi brzo hrábne... Škoda že se tu nemůže vyjádřit... Zajímal by mě jeho názor 🙂

olga_
Autor odpověď smazal
lautiruska
autor
27. únor 2016

@evulina77
už radšej nič napísať,je to jedno,väčšina z vás j za fandí jemu.

berenika39
27. únor 2016

@lautiruska všichni. hlavně - vztah přeci není boj.

baysha
27. únor 2016

@lautiruska
A zamyslela ses aspoň chviličku nad tím, proč vlastně my, kteří tvého přítele vůbec neznáme a nemáme s ním nic společného, fandíme jemu?

nonnni
27. únor 2016

@lautiruska rekla bych, ze ted uz mu fandi uplne vsichni.

Ja tak nejak doufam, ze treba je to fake a zbiras materil na neco do skoly, nebo na clanek do casopisu, protoze pokud ne, tak mas pred sebou velmi slozity, osamely a nestastny zivot.

lautiruska
autor
27. únor 2016

@nonnni už ma nebavu stále dokolečka písať o tom,ako to nie je materiál do školy ani nič do časaku,j to reálny môj život,nechapem prečo tomu nechcete rozumieť. je to reál,ako mám to napísať ?
@baysha no lebo ste ho neuvideli v tých situáciach,kedy mi ubližuje bez príčiny,preto mu fandíte tak vehemetne.
@berenika39 no neviem,prečo miu všetci fandíte,

mrshka
27. únor 2016

@lautiruska poprvé reaguješ na můj příspěvek má milá 🙂 a na rozdíl od tebe nejen že mám maturitu, ale jsem také inteligentní a mám normální vztah 😉
ses nám najednou nějak rozohnila!! 😀 asi sis nevšimla, že ti člověk chtěl poradit, ale když ty chudinko, které každý ubližuje, nic slyšet nechceš, tak je to vážně marné. mimochodem - mě může urazit pouze inteligent, což ty, jak už víme, nejsi 🙂 tvými příspěvky se bavím nejen já, ale celé osazenstvo MK, co to tady čte. takže to není asi o mně, co?

baysha
27. únor 2016

@lautiruska
Bez příčiny to z jeho strany rozhodně není. Ani omylem. Z drtivé většiny si za to můžeš sama. To je to, co tu vidíme všechny. A to vycházíme jen a pouze z tvé prezentace, kde se pochopitelně snažíš (jako každý), aby to vyznělo spíš ve tvůj prospěch. I tak je z toho jasně poznat, co jsi zač a jak se k lidem chováš.
Pokud svůj postoj "já jsem dokonalá a všichni kolem mě mi ubližují" nepřehodnotíš a nezačneš na sobě pracovat, budeš v životě hodně, hodně nešťastná. A lidi kolem tebe taky.

nonnni
27. únor 2016

@lautiruska protoze porad skryte doufam, ze je...v opacnem pripade mi nezbyva, nez litovat tebe i vsechny lidi, kterym svym zivotem a pritomnosti zasahujes do zivota.

nonnni
27. únor 2016

@lautiruska a velmi bych ti dporucila si precist toto... jak kdyby to nekdo psal o tobe...

http://ografologii.blogspot.cz/2008/06/narcismu...

lautiruska
autor
27. únor 2016

@mrsha si myslíš,že ma svojimi polinteligentnými frázami vytočíš ?🙂 alebo nedajbože urazíš alebo nahneváš ?🙂 no teda si sa prerátala,na rozdiel odo mna máš maturitu ?heeeeej ?🙂 no jasné,keď ani nevieš,ako to na VŠ chodí,istotne máš maturitu :D:D teraz sa dobre rehotám na tebe,ty ani len netušíš ako to na VŠ chodíš a ty mne ideš niečo rozprávat ? si totálne zadubená primitívka a nie to bože ešte s VŠ.lebo len primitív si môže myslieť,že na VŠ to ide vdaka šťastene,ako si napísala v príspevku dnes ráno..vidno,,že máš veeeľke medzery 🙂))))) ale takej primitívke ako ty to istotne nevysvetlím a v konečnom dôsledku je mi úplne jedno,čo si ty o mne myslíš,myslí si ,že si najmúdrejšia na svete 🙂 ma by moho uraziť len inteligent,ale inteligent (keď sa už tým hrdíš, nenazýva iných ľudí nadávkami,nezhadzuje ich a nenazýva ich zvieratami) preto pre mńa nemáš absolútnu cenu a si pod moju úroveň,mňa neurazíš 🙂 akurát sa na tebe bavím,ako sa snažíš hrať na inteligenta,pritom máš IQ hojdacieho koníka🙂 a mna nepresvedíš o tom,že si vôbec ukončila základné vzdelanie ,ty mudrlantka..
aaa pozor,aby sa ti ten normálny vzťah neztrsokotal :DDDDked sa ním tak pýšiš 🙂asi je rovnalý primitiv ako ty,tak vám to spolu pristane,želám veľa šťastia a lássky 🙂))))))))) hehe

baysha
27. únor 2016

Já se fakt divím, že ji ten chlap ještě nezabil.

mon_88017
27. únor 2016

@nonnni já bych to viděla spíš na tohle nebo kombinaci obojího 😉
http://ografologii.blogspot.cz/2007/12/hysterie...

mon_88017
27. únor 2016

@baysha až ji zabí, kdo se mnou pude demonstrovat za jeho okamžitý propuštění? 😀

baysha
27. únor 2016

@mon_88017 Demonstrovat netřeba. Stačí, aby jeho advokát předložil u soudu link na tuhle diskuzi, a soudce ho zcela jistě osvobodí.
Mě je tý holky strašně líto... a zároveň mám urputnou chuť ji seřezat na holou.

Strana