Snúbenec je nervózny a vkuse podráždený
ahojte,zeny🙂
mam taky problém.moj snubenec uz odkedy sa pozname bol tak trosku cholerik.dokazal sa rozculit nad prkotinou aj ked soferoval,dajme tomu,je aj hrozny stresor a tak,mal to v zivote dost tazke, a preto sa mu to premietlo do povahy.
chodime spolu 7 rokov,a planujeme svadbu na jesen.
on si ani neuvedomuje aky je.Nema problém mi skaredšie povedať,odvrknut,odseknut,všetko ho otravuje,stale by len spal,,predtym taky nebol.bol celkom fajn chalan,mily,vsetko bolo fajn,relativne,ale teraz posledny rok je z neho takpovediac cudny chlap.viem,ze druhu nema zatial.jeho navaly zlosti sa vsak znasobili.nehovorim ze ja som anjel,ja tiez si zakricim aj poviem svoje uz teraz,ako sme dospeli.Ale on je taky divny posledny rok,aj na dovolenke mi vynadal velmi skaredo,nejdem ani hovorit radsej,lebo sa zanho hanbim aj.povedal mi sprosto velakrat.(ale da sa povedt,ze aj ja jemu v hadke poviem cokolvek:() no problem je ten,ze ja to chcem riesit,mam zaujem,mam ho rada velmi,a nechcem,aby sa to len tak skoncilo medzi nami,aj ked mame taky komplikovany skor taliansky vztah.nas vztah je dost nestabilny,kao na hojdacke,(ked je on normalny)mame krasny vztah,vsetko je super,smejeme sa,santime,a tak.ale ked je v zlej nalade,tak koniec.ked je uz podrazdeny,tak potom si to na mne vybije.nebyvame este spolu,ale chystame sa.Od maja.nechce riešiť nase problemy,nechce sa rozpravat,vraj naco,ze ja zbytocne vsetko riesim.ze proste a co,ked ma zlu naladu,ze ci to furt musim riesit.On ale nechae,ze tu ide o cely vztah,ked sa tak zle chova.nie iba o jeho povahu.Ma ju velmi tazku,k psychologovi ist nechce.a odmieta. Vravi stale,ze ako ma on velmi lubi atd atd.Ale popravde moc si s nim svadbu a zitie,deticky predstavit neviem:( No nebolo to tak vzdy,samozrejme.Viem,ze vztah sa vyvija,ale toto.:( Nevie sa ospravedlniť za svoje chyby, nevie sa ospravedlnit,ked mi ublizi slovne,a vidi,ze ma to zabolelo,hovori,ze mna "vsetko boli",lebo som precitlivela.neda sa s nim prakticky nijako.Nechcem to ukoncit,chcem dat sancu,nech pride opat k sebe a zacne byt normalnejsi. aka mam byt teda k nemu?ako sa spravat ?
dakujem za vase postrehy.
normalne jsem ji do teto doby trosku i litovala, ze ji davate nekdy az zbytecnyho couda, ale po jejim poslednim prispevku musim uznat, ze je to nornalni obycejna pizda...
@lautiruska Ty ji nazyvas zadubenou primitivkou s iq houpajiciho kone atd. 🙂 Ty tak vysoce inteligentni, dokonala zena se sama shazujes na tuhle uroven? Na uroven, ktera pro Tebe neni uctyhodna? 😀 Ty jsi heeerecka, jako ta Irenka. 🙂
@lautiruska opravdu tleskam, vlastni si sama ve svem prispevku napsala ze si ubohy primitiv, protoze delas presne to za co kritizujes ostatni.... a jeste drobna poznamka, ja mam VS a jeste ted dodelavam magistra a muzu ti narovinu rict ze znam dost lidi kteri prolezli diky stesti, proste si vytahly dobrou otazku, v testu bylo zrovna to malo co umely... takze to ze nekdo ma titul vazne neznamena ze ma IQ 140 a sezral vsechnu moudrost sveta.
@mon_88017 studuju prava tak at se na me pak obrati 😀 😀 😀 😀
Diskusi zamykám, ztratila původní smysl , urážky a napadání nejsou vhodným způsobem komunikace. Děkuji za pochopení.

@mon_88017 tak maloktera porucha je cite vykrystalizvanou verzi, ono tam toho jiste bude vic 🙂