Těhotná, pro muže nepřitažlivá, stereotyp v domácnosti
Zdravím ženy, pomaličku vstupuji do 9 měsíce, jsem jak Míša kulička a s chlapem máme stereotypni domácnost. Jemu už nepřijdu přitažlivá, co si budem povídat mám nahoře 17kg, těhotenství je znát. Strie se mi zatím neobjevily, zato Celulitida na zadku je šílená. Nu což, vždyť v sobě nosím naší lásku. Jen on fnuka nad mýma fotkama před těhu, sotva mi dá pusu nebo mě pohladí...do sexu bych ho musela snad přemlouvat takže se o to už ani nesnázím, jen občas nahodim nějakou poznámku....
Jo a moc se mnou nemluví...
Taky si píše a stýká se s jinýma holkama..nejsem žádná histerka a on mi pořád říká že jsem jeho život že by me nikdy nepovedl atak. Tak nechápu proč mi vše zatlouká 🙂 už když jsem se dozvěděla o první tak jsem mu rekla, že mi snad může říct, že se baví s holkama, že když se to pak bokem dozvidam od ostatních tak že to už je trochu podezřelé... ale on to dělá pořad a ne s jednou, nejradši bych ho někde načapala jak jde za "kamarádem" ...a psát jim " ahoj Kočko" a me mile slovo je tak nerict je docela ujetý.....
Chce to změnu, vytrhnout se z toho stereotypu, ale moc mě nenapadá co dělat, ja toho moc nezvladnu, finance jsou tak tak a auto v servisu 😞 takže nějaký překvapko je dost složitý....
Gratuluji jsem u konce 😂
Jak v něm probudit spící city ke mě?....říká že me miluje ale moc mi to nedokazuje
Co ho přimět žárlit.... ?
No,je to nevyzrálé stvoření. A Ty si opravdu myslíš,že je ve vztahu důležitá velikost zadku?V kvalitním vztahu ne. Pokud se lidi opravdu mají rádi,pak se přitahují stále,i s celulitidou i s pivním pupkem.
Jinak svoji nejsme, takto se chová poslední cca 4 měsíce, a měli jsme spolu dost i jiných problémů např finanční, postupně za tento rok mu naskákaly dluhy a exekuce z dob kdy jsem ho ještě neznala takže mel výplaty teď okolo 10 000 a on se ještě nechá vyhodit z práce(kvůli svým kravinam a ješitnosti ale asi nemyslel na to že tam má dobré peníze kterými by měl všechno brzy splacene) a byl měsíc na pracaku, teď nastoupil do nové práce jako řidič a po 14 dnech ho stavili policajti a nadýchal 0,08 promile pod žádným vlivem nebyl jen si čistil před odjezdem zuby a jako astmatik si dýchal tím dejchakem... ale řidičák nu stejně vzali aspoň o dobu než to projednání cca 14 dní a víte co? Uz je týden doma na nrplacenym volnu a nemůže si ani nikde domluvit melouch, brigádu, nic má v pici že zase budem bez peněz a to máme platit příští měsíc ke všemu pojistku na auto 1500 a on mluví o olejích do auta za 2500 kde na to chce vzít? My když všechno poplatime co máme a odectu průměr co projime + drogerie atd nám zbyde asi 1500 - za to jsem obvykle kupovala vybavicku postupně....vyrazit s ním dveře jsem už několikrát v plánu měla, několikrát jsem už neměla nervy a chtěla aby se odstehoval, ale mám zkurvene růžové brýle a on to se mnou prostě umí a nějakou dobu je pak zas jak svatoušek jenže je to pořád do kolečka :( a mám strach být sama se psem a za chvíli ještě s , po zaplacení nájmu by mi moc nezbylo a i psychicky - rodiče mám daleko ve městě mám jen dvě kamarádky a (.Naštěstí) super tchýni
@mitchie Tak to mne mrzí. Takhle se opravdu dospělý člověk nechová .
být tebou, obešla bych sociálku a poptala se na co všcehno bych měla nárok coby samoživitelka , zda nejsou ve tvém okolí nějaké byty pro maminky v nouzi atd atd . Pes se dá hodně finančně uskromnit třeba díky krmemním masem ..
Obávám se, že tvůj přítel není partner pro život ☹
Máme velký byt 3+1 za slušny nájem a teď jsem si tu byla nahlásit trvale bydliště - za 3 měsíce bych mohla zadat o příspěvek na bydlení..a o to krmení psa ani tolik nejde jako o to že má dost energie a trpí prujmem čas od času a nějak si nedovedu představit jak bych to dělala všechno :( asi bych si po čase zavedla systém nějaký, ale já vůbec nevím co mě teď všechno s prckem čeká
@mitchie
Napřed , být tebou, bych si sedla a zkusila si ujasnit co chci , co ne a co je pro mne přijatelný kompromis.
Chci být s partnerem, za těchto podmínek a za jeho chování ? Pokud zjistíš že ne, tak si sepiš jak budeš věci řešit. Postupně.
Třeba první bod : sociálka
2. bod - napsat mámě zda by nemohla přijet alespon na týden až budeš z porodnice doma na výpomoc
3. není v okolí studentka co chce psa, ale nemůže ho mít a byla by ochotná zadarmo tvého venčit, zabavit ho ? Zkusit se kouknout na pejskařská fora, nebo se poptat v parku jiných pejskařů... alespon na čas by ti to mohlo ulevit
4...
A pokud se rozhodneš, že přítel je ok, tak si sepsat o čem si s ním chceš promluvit - obava , realný stav a tvůj návrh řešení. A stím, že pokud nebudeš mít jistotu, že se o vás postará, nepodvádí tě , atd tak jdete od sebe.
jinak se v tomhle stavu budeš plácat klidně roky .
Tak on má ešte dlhy a takéto zmýšľanie? :( No tak to súhlasím s @texetka, ak nie si spokojná, je treba niečo spraviť, čím dřív, tým lepšie. Inak sa v tom budeš plácať dlho, dlho a rezignuješ aj na jeho "kamarátky", pretože pri miminku nebudeš mať čas ani chuť to riešiť a šťastná s ním určite nebudeš. Ešte si mladučká, celý život pred tebou, škoda by bola premrhať ho v takom vzťahu... A keď máš dobrý vzťah s "tchýni", tak ju kľudne zainteresuj (o tej práci a tak), možno to pomôže.
@mitchie Psala jsem, že to do porodu máte nechat být a zatím si stojím, ale.. Omlouvám se. Teď budu totiž hodně upřímná, protože ty růžové brýle byste si měla sundat co nejdřív! Víte.. co jste si vůbec myslela? Je vám 21 let, jak píšete tak jste spolu dva roky a mimču jste nechávali volný průběh. A to s chlapem, který je evidentně duševně někde minimálně 10 let zpátky, nejspíš vás jen využívá a nemiluje, má dluhy, píše si a kdo ví, jestli i nechodí za jinýma, chlastá za volantem a na práci nešáhne. Z celé diskuze mi akorát tak vyplývá, že jste to dítě chtěla vy a ne on. Sice jste psala, že se tak chová asi "jen" 4 měsíce, ale neříkejte mi, že jste nějaký náznak neviděla už předtím. Chlapi se jen tak z ničeho nic nezmění. Mě to přijde opravdu nezodpovědné chování a to nejen z jeho, ale i z vaší strany. Dítě není něco, co si prostě udělám, protože chci nebo proto, že se bláznivě zamiluju a nedomýšlím následky, ale je to nejen velká radost, ale i velká zodpovědnost a vzhledem k tomu, že jste v dluzích (nebo teda přítel) a váš vztah není vůbec ideální tak nechápu, jak jste i tak mohli dítě plánovat, když nemáte dobré vyhlídky na budoucnost. Ano, teď už to nijak nezměníte. Už čas nevrátíte, ale proboha spadněte z těch obláčků co nejdřív na zem a řešte to. Ať už jakkoliv. Protože většina podobných vztahů nakonec dopadá tak, že to odnese akorát tak to malý. Ještě jednou se omlouvám za to, že sem to napsala tak napřímo, ale vytáčí mě naivita lidí ve vztazích a ještě navíc, když je v tom dítě :-/ Každopádně držím palce, ať už se rozhodnete jakkoliv.
@hani007 já o tom že by mohl mít nějaké dluhy vůbec nevěděla a jelikož chtěl žádat půjčku na auto,kde si ho "prokleply" tak potom mu všechno začalo chodit, už jsem byla těhotná. Do té doby všechno krásně vycházelo,slusna práce nás obou, našli jsme si krásný a laciný být ( s porovnáním s byty této lokality) .... všechno se začalo sypat jak domeček z karet :( jinak v krvi nic neměl, ukázalo se že ten dychak na astma co používá obsahuje etanol. Jen zas úřední obstrukce kolem toho. A právě toho aby to odnesl malý chci zabránit... Nechapu co se to děje, jeho postoj k tomu že máme být rodina atd. Upřímně kdybych měla aspoň trochu černé myšlenky tak bych mimi do takové nepohody nepřinesla, a budu dělat všechno proto abychom to zvládli ať už jakkoliv.
@mitchie Tak to mě moc mrzí. Hlavně pro udržení vztahu ale musí udělat všechno on. Vy už víc dělat nemůžete a po porodu už vůbec ne. To prostě nejde zvládnout. V takové chvíli vám musí být oporou a ne dalším dítětem kolem kterého budete běhat. A pokud to nepochopí tak ať jde někam..
Držím teda palce, ať se po narození mimča sebere a pochopí, že takhle to prostě dál nejde. A pokud ne tak přeji hodně sil k udělání prvního kroku, který bude nejlepší jak pro vás tak pro malé.

@mitchie hele a nemůže být problém i v Tobě ? Mě třeba manžel řekl, že mne miluje, přitahuji ho, ale že pořád mluvím o malé, o věcech pro ni atd atd a že mu tak pak spíš připadám jako matka než manželka 🙂 Ubrala jsem a ono ejhle 😵
Někteří chlapi tohle mají asi nastaveno jinak. Myslím tu přiražlivost .
K tomu bavenímu se za tvými zády s jinými ženami ovšem omluvu nemám. Tam se fakt chová jako pitomec a těžce by s emi to také nelíbilo.