Těhotná s ex přítelem
Ahoj, začnu od začátku. Loni jsem začala chodit se super klukem, pořídili si kočičku, sestěhovali se. Pak vše šlo z kopce, začal hodně pít. V opilosti mi naboural auto (škoda 250 tisíc), začal mi nadávat těma nejhoršíma nadávkama. V noci mě vyhodil z bytu v pyžamu. I před lidmi na mě řval, že sem ku*va pi*a špína apod. Rozešla sem se s ním. Stále spolu bydlíme, protože dávno před tímto vztahem jsem koupila byt a kvůli covidu se stavba opozdila. Měli jsme se tam stěhovat spolu, ale logicky se teď budu stěhovat sama. Mám se stěhovat teď o víkendu / začátku příštího týdne a dneska odpoledne sem zjistila, že jsem těhotná. Už jsem o dvě děti přišla v minulosti, přirozené jsem potratila.
Nevím co budu dělat, ale zatím to nechci nikomu říkat, tak jsem si ulevila alespoň takhle.
@klokanka31 proč by ho měla zabit? Teď je to shluk buněk. Nepíšu at zavraždí novorozeně paneboze🤦♀️🤦♀️🤦♀️ Nevím kolik holek má dítě s debilem a je mi to jedno. Než roztáhne nohy bez ochrany tak trosku přemýšlím, ale tak někoho vzrušují nadávky
@blazkovam taky si myslím, že není co řešit. Je pravda, že ve 2 se to lépe táhne, ale jestli ti to těhu dobře dopadne, tak ve 2 přeci budete. Mě se to celkově lépe snášelo, když jsem měla malou a věděla jsem, že sama už teď nikdy nebudu, když mám jí. 🙂 A teďka i čekám její sestřičku, už plánovanou s novým tatínkem, který se o nás obě krásné stará. I jeho rodina má malou ráda a bere jí jako svou vlastní. Takže rodinný vzor nakonec má. A to bych ani nespočítala, kolik lidí mi radilo potrat a ptalo se mě, z jakého důvodu si dobrovolně zničím život 🤦
@blazkovam ty jo,tak jestli mas byt za hotove,nemusis skoro nic resit,snad jen ten predchozi byt s ex(podnajem?predavka majitelum v pohode?),jestli financne utahnes sama,nebylo by potreba alimentum,ale zas by se i na druhou stranu hodily,zalezi na tvem zvazeni,pak bys ex minimalne po dobu studia ditete musela asi vidat kvuli hlidani,peci atd,kdo vi,jestli by se treba najednou z nixeho nic nechtel vic angazovat a delat zle.
Podpora tve puvodni rodiny je dulezita.
S tim pitim je to strasne,kamoska taky chodila s klukem,co si obcas dal a kdyz se hodne pripil,byl hnusny,sprosty a agresivni,i presto sevzali,aby se pak po vic nez pul roce manzelstvi rozvedli.Bylo zbytecne ji rikat,neber si ho,kdyz je takovy,nezmeni se,musela si to zazit sama.
Z důvěryhodných zdrojů jsem se dozvěděla, že si objednával schůzku s prostitutkou a hodně, ale opravdu hodně pije. Hned mě to mrzí míň. :D

@blazkovam Co píšeš tak si myslím že to hravě zvládneš i sama. Jeho bych teda jako otce neuváděla, ať máš klid. A pro mrňouska určitě najdeš časem lepšího tátu 🍀