Těhotná se ženatým
O vztahu se ženáčema a neplánovaných těhotenstvích se tu už něco napsalo..vím že si asi většina z vás pomyslí že jsem hloupá naivka..přesto bych se potřebovala vyžalovat a doufat že mě aspoň někdo neodsoudí...Stalo se mi to, že s kamarádem kterého znám už léta jsme si najednou "všimli" že si spolu hodně rozumíme. Začali jsme se scházet a s údivem zjišťovat jak moc si rozumíme docela v zásadních životních otázkách. Naše náklonnost přerostla v lásku a nešlo to zastavit. Já svobodná a 35 letá, bez dětí, on starší, ženatý s dospělými syny, manželkou která ale už jako manželka nefunguje dobrých 10 let..vím to protože se známe a vím že to tak je. nechtěl se rozvádět jen proto že to nějak vyřešil po svém...sport, práce, čas s dětmi...a manželka doma jako kus nábytku spokojící se stím že muž přinese peníze...ale nežijou spolu přátelsky, sexuálně, partnersky..no a naše zamilování zaskočilo nás oba..a o co víc když selhala antikoncepce..a já zjistila že jsem těhu..děs z odhalení a ostudy mi tlačil do hlavy jen jediné řešení a to jít na interupci. s tím se bil můj věk a to že bych s ním i to děťátko chtěla..navíc by se mi klidně mohlo stát že bych už otěhotnět nemusela..řekla jsem mu to a on reagoval stejně..chce nás oba..ale jako jse čas, vidím že ač má smysl pro odpovědnost, chce se postarat, ale obava z rozbití původní rodiny ho předce jen ochromuje..já ho do ničeho netlačím, ale předtsva že budu osamělá svobodná matka mě strašně děsí..a myslím že bych to sama nedala...moje rodina mě odepsala a stydí se za mě, jsou šíleně konzervativní..mám byt a práci, přesto pochybuju že sama to zvládnu...přítel mě nepochybně má rád, ale když čtu všechny ty příběhy jak to dopadlo v drtivé většině návratem nevěrníka domů i když to nemá doma uplně ok, mě straší že můj případ předce nebude tou zářící výjimkou...ach jo... ☹
@hromka35 ale nehovor? ty si zúfalá z toho, že zasiahneš do života jeho rodiny ? až teraz, keď si tehotná? a keď si s ním spala, tak ťa nenapadlo, že zasahuješ do života jeho rodiny?? ............kokos, ešte aj moja najlepšia kamarátka chrápe so ženatým a všetky žiadate pochopenie 😔 Ženatý muž a vydatá žena majú byť pre iných tabu, keď to nechápete, tak sa nesťažujte, neľutujte a nežiadajte odpustenie 😔
mmch mít milenku je jedna věc, ale odejít kvůli ní je věc druhá ... ty máš esa v ruce e nedokázalas je využít a udržet si chlapa doma ... takže něco mezi vámi asi opravdu není v pořádku emoticon
to je od tebe hnusné a cynické....někdy totiž když se chlap zamiluje jinde nevidí, neslyší ani kdyby se stavěla na hlavu, kroutím hlavou a nechápu, jak to můžeš napsat
@kvakuska
@marsrutka cynické necynické, je to tak ... a od lucynky46 nebylo cynické, napsat těhotné zakladatelce: "A u tvého případu-kdyby byl tak nespokojený, už by dávno odešel a netvrdnul by tam dalších 10let navíc." ??? ... chlap lucynky46 byl doma spokojený, všechny je miloval ... a odešel ... no to už tak asi spokojení chlapi dělají, ne? ... tím nechci říct, že mi není líto, že se ocitla v téhle situaci, ale ... mně kdyby chlap podváděl nebo by odešel za jinou, v první řadě bych vinila jeho ... a poté bych hledala, kde jsem udělala chybu ... hodit všechno jen na milenku je fakt ubohé 😒
@kvakuska Ubohý je především navážet se do podvedené ženy a bránit ty mrchy.
@marsrutka jak už jsem tady jednou psala, milenka má často jen ty informace, které jí milenec dá, takže vlastně ani nemusí vědět, že on je ženatej ... a nebo se to třeba dozví až později ... navíc teda milenka podváděné manželce, na rozdíl od záletného chlapa, neslibovala věrnost a lásku až za hrob (pokud teda o té milencově manželce vůbec ví) ... prostě je to hlavně problém záletného chlapa, o tom žádná 😕
Vidím že ti došly argumenty, tak začínáš osočovat 😀 ... naštěstí já jsem zatím se svým chlapem spokojená ... píšu zatím, protože za nikoho (ani chlapa ani ženu) bych ruku do ohně nedala ... a být milenkou bych fakt nechtěla, nesnesla bych být "ta druhá" 😉
@marketa233 ubohé je navážet se do těhotné ženy (zakladatelky diskuze) a psát o ní tady, že je mrcha ...
proč osočovat? připadá mi to tak, zastáváš se milenky, tak jsem myslela, že jsi jedna z nich, co je na tom k osočování?
a pak to není tenhle případ, znala oba dva dobře, věděla jak to mají, za mne rozhodně to není košer a nikdy bych nerozbila nikomu rodinu, nežijeme ve vzduchoprázdnu, abych si nezjistila o dotyčném informace, ještě jednou- morálku máme každý nastavenou jinak a dotyčná se pro problémy rozhodla sama, tím, že do toho šla, proč litovat někoho, kdo dobrovolně strčí ruku do ohně..
@lucynka46 promiň, ale ty mi stále sama nahráváš na smeč ... "Ona má možnost říct, nejdřív si to vyřeš doma a pak přijď." ... třeba právě tohle milenka řekla tvému manželovi ... a on si to právě vyřešil tím, že odešel ... takže podle toho co píšeš, by to vlastně mělo být v pořádku
mmch ty asi těžko můžeš vědět, co třeba tvůj chlap milence nabulíkoval ... taky jí mohl říct, že se rozvádí ... nějak nechápu, že po tom co ti tvůj chlap provedl ho tady vlastně pořád bráníš ... chápu že musí být hrozné to co se ti stalo, ale může za to tvůj chlap, ne jeho milenka
jistě, může za to jen milenka..fakt nevím, kdo tu uboze píše, ty jako žena nevidíš rozdíl v tom, když žena ženě vezme manžela a tátu od dětí, tak to je mi tě pak líto, normální žena si ani nezačně s žádným chlapem, který má malé děti a není rozvedený tzn. nevyřešenou minulost
podíl na tom má milenka i manžel, ovšem ne každý případ je stejný....může být žena, která si někoho vyhlídne a jde přes mrtvoly a pokud bude chytrá, utahne chlapa na vařeně nudli...a nebo chlap, který je záletník a myslí přirozením a proste podvádí permanentně.
Pro každou ženu, pokud je muž ženatý, by mělo být tabu na něho myslet a pokoušet se ho jakkoliv získat, stejně jako pro ženateho muže, který má doma dítě/děti podvádet svji ženu. Toto se prostě z lidnkeho hlediska dít nemá. Ovšem bohužel se to někdy děje. a je to otazka každé ženy, ale i muže a jejich svědomí.
Moc nevěřím na pohádky typu - doma jim to nefungovalo, vím to apod...kdyby to bylo tak zlé, tak tam není....a že tam byl stereotyp, to mohl, Ale tak jako tak manžele, vůbec když mají za sebou porod, někdy i školu (zkoušky), mají nemocni rodičů, konflikty v práci, problemy, ktere řešili, ale i hezké časy, jako dovolené, vánoce.. nehody v autě..to vše se prostě nesmaže. ty roky, čas a vše dobré i zlé, se nesmaže....minulost nesmažou, nedá se na ni zapomenout....takže milenka pokud získa muže, jakkoliv, tak s ním svým způsobem i celou rodinu, protože at pojedou na dovolenou, nebo do restaurace, vzpomínky přijdou na mysl i chlapovi....
Holky mam kamaradku, co si zacala se zenatym. Schazeli se 2 mesice a ze je zenaty se dozvedela tak, ze mel zdravotni problem, jeli do nemocnice, hledala mu v penezence obcanku, aby ji mohla dat zdravotnikum a na ni to bylo napsano. Padlo par vymluv, proc to nerekl hned. Za dva tydny se dozvedela, ze ma pubertalni dceru. A za dalsi tyden zcela nahodou, ze jeste asi 8leteho syna. Jenze mezitim uz v tom byla po usi. S manzelkou pry zijou jen vedle sebe a chce se rozvest. Kamaradka veri tomu, co rika on. Mozna to maj se zenou vyresene a opravdu se rozvede. A nebo taky ne a jeho manzelka si v nevedomosti mysli, jak maji skvele manzelstvi.
Hlavni vina je na chlapovi. To ze milenky jdou nekdy vedome po zenatych je hnus, ale kdyby ten chlap nechtel, tak se nikdy milenkou nestane
často si ani neuvedomují ženy, že pak i veškerý majetek a vše se dělí mezi všechny děti...i z původních rodin....
@kvakuska Souhlasim s tebou! Zazila jsem to u sveho sefa v byvalem zamestnani, milenky stridal jako ponozky, jeho zena k nam chodila brecet, stopovala ty holky az k domu, snazila se na ne vyhrabat spinu, nadavala na ne, ale NIKDY nehledala vinu u manzela. On tem divkam vypravel, ze potrebuje zpestreni, kdyz je jeho zena o 12 let starsi, spolu jsou hlave kvuli financimu zajisteni, take aby obe deti mohly bydlet u obou rodicu, bla bla bla.
@shine2015 jasny, ale do jejich pocitu nevidime. Ona si moc dobre uvedomuje, ze pokud by zustal s ni jako s novou zenou a meli deti, tak bude platit na predchozi dve deti a zrovna ruzove se mit nebudou. Je asi tezky, kdyz se ta holka zamiluje driv, nez zjisti, ze ten chlap je zenatej. Navic chlap tvrdi, ze manzelstvi nefunguje a ze chce byt s ni atd. Pokud to tak je a on by od manzelky odesel tak jako tak, tak je jedno jestli bude s nekym hned, nebo si najde novou zenu az za delsi dobu.
@kvakuska Tak jestli milenka dá jen na to, co jí řekne ten chlap, je nejen mrcha, ale navíc blbá. Jak tomu dospělá žena může věřit? Jsi ženatý? Až od manželky odejdeš a budeš řešit rozvod, můžeme si spolu začít. A s manželkou to může být doma ok (samozřejmě všude je něco) a chlap odejde. Proč? Protože síla sexu s novou ženskou, je prostě veliká. Navíc milenku nevidí denně, na schůzkách je vždy vyfiknutá, jsou si vzácní. Manželka pak nemá šanci. Já to vidím tak, že nevěra je chyba manžela a milenky. Z obou je mi zle. Ano, manželka mohla udělat chyby, ale ty se mají řešit rozhovorem nebo rozchodem, ne nevěrou. Manžel je hajzl, že podvádí a milenka je mrcha, protože spí se ženatým. A je jedno, co jí navykládal. Prostě to neomlouvám. To, co ty píšeš je scestné.
@shine2015 vzpominky mozna na mysl chlapovi prijdou, ale to mu prece nikdo nezakazuje, na mysl prijdou vzpominky vsem, coz preve neznamena, ze kvuli tomu nemuzes byt stastny s nekym jinym a mozna ze nektere nove vzpominky ty stare prebiji. Ja sama si na sveho byvaleho vzpomenu mozna i kazdy den, ale nic to v mem soucasnem zivote nemeni, jsem rada za to, co jsem s nim prozila, ale zaroven si uvedomuji, ze ten vztah mit pokracovai nemohl, rozchod byl jedine spravne reseni. A bohuzel zrovna ten zminovany porod byl u nich zlomove tema, dceru miloval a urcite stale miluje, ale trauma si z toho odnesl.
Určitě bych si miminko ,nechala 🙂 Já se starala o trojčata taky sama ,bývalí chlap věčně v hospodě ,nebo v práci .Vychovala jsem je sama ,teďka už jsem s jiným mužem zaplať pán bůh ,tak hlavu vzhúru .Tohoto bych se nebála ,člověku nepříjde do cesty nic ,co by nemohl zvládnout 🙂 😉 😉 😉
@kvakuska Tak zakladatelka vlákna je mrcha... Když k ní budeme slušní. Přece se nebudeš zastávat třeba prostitutky jen kvůli tomu, že je těhotná.
Myslim,ze ani jedna nevite detaily hromky,jak to vse bylo,neznate ji,neznate tu manzelku ani jejiho chlapa,takze nechapu,jak se tu do ni muzete takhle poustet.urcite nezalozila tuto diskuzi s tim,aby tu cetla takove veci.to,ze je milenkou bohuzel v teto době neni nic neobvykleho.tyto veci se proste deji.a deji se daleko horsi veci.bohuzel.ale poustet se tu takhle neurvale do tehotne zeny je fakt hnus.ty hromko uz dalsi prispevky necti,protoze sem bez par vyjimek nemuzou reagovat jine zeny nez zhrzene manzelky,nebo naopak milenky.situaci je spousta-rodina muze fungovat skvele,ale chlap si najde zpestreni,to jsou proste nekteri chlapi,nebo manzelka je opravdu nesnesitelna,takze chlap zdrhne...lidi nejsou roboti,aby zili podle predpisu!nekdo ma to stesti,ze ma spokojene manzelstvi do konce zivota,nekdo bohuzel ne.vy damy se stydte za ty ubohe prispevky!

@espada ze tvého příspěvku: " Jak jako neopouští děti??? Až se do takové situace dostaneš, budeš mluvit jinak. Děti tím trpí a basta. Se jich zeptej. A pak ty otázky dětí, na které nedokážeš odpovědět... " ... zakladatelka diskuze v úvodním příspěvku píše: "on starší, ženatý s dospělými syny," ... takže tohle bych zrovna moc nehrotila 😠