icon

Telefon. Co byste dělali vy?

17. únor 2021

Dobrý den mám prosbu co by jste dělali ziji s manželem 8 let já jsem teď doma na úřadu manžel na kurzarbeitu od prosince moc peněz teď nemáme já teď nemám poslední 2 měsíce už nic a do práce nemůžu za chvilku nastupuji na operaci.vycita mi že platí nájem a jídlo a pod ale nezajima ho že když on nemá na to jídlo pak už na konci měsíce tak já jdu a půjčím si od rodičů.jeho rodice jsou rozvedene a nestykame s jeho tátou jen s mamou.ted momentálně potrebuje manžel spravit auto aby mohl na technickou a bohužel na to nemá a já co udělala půjčila si na to 5000 Kč aby jsem mohla být nějak v kontaktu s moji rodinou.jeho rodina mě nezajímá.je zla a pod.ale to je jedno.a jak jsem já teď bez peněz tak jsem dostala od babičky 20 000 ještě k vánocům a abych si mohla něco koupit.ja jsem si koupila telefon manželovi se telefon pořád seka a nadává tak jsem mu chtěla koupit taky ale ne drahy a je mu se to nelíbí mě to moc urazilo a hodně mě to mrzí.ja mám také telefon levný.jeste jsem mu půjčila peníze na auto ještě doplatek a to se mu taky nelíbí že jsem to chtěla vrátit.vzdy když dostanu od rodičů či babi tak se rozdělím,koupim když je něco potřeba.od jeho rodiny nedostavame žádné peníze max k narozeninám syn a manžel 500 Kč a k vánocům 1000 až 2000.ale od my rodiny dostavame mnohem víc.nevim jak to řešit jestli mu vadí že já jsem dostala peníze a je mu nechci dát víc,nebo že mu nechci koupit telefon za 6000 tisíc.jak by jste to vyresili.jsem na něj dost naštvaná že mi řekne že ode mne nechce že je dražší a že mi vyčítá že vše platí on nájem jídlo.na benzín a nějaké jídlo mu taky přispívam.jen teď ty 2 měsíce teď nemám.snad jste si o nějak pochopili.vzdy jsem se rozdelila když jsem dostala já peníze byli jen pro mě.

Strana
z2
mimi1004
19. únor 2021

Souhlasím, co už bylo napsáno výše. Moje jsou kalhotky, jeho jsou trenky, ale dcera, auto a peníze jsou NAŠE. Jsme manželé, ne spolubydlící. U vás to je špatně nastavené.

alilali
20. únor 2021

@hanka_12345 Už jo 😀

hanka_12345
20. únor 2021

@alilali ja treba rozumim, ale nechapu :D

ada22
12. bře 2024

Spíš otázka jestli to auto využívá taky a jestli ho manžel potřebuje na práci? Mobil píše, že má ten nejlevnější, aby mohla fungovat. Pravděpodobně nemají doma PC a vše je elektronicky. Takže v dnešní době je mobil kolikrát nutnost. To, že za ty peníze nechce manželovi koupit mobil za 6000, ale levnější, aby ji zbyly nějaké peníze mi přijde rozumné. Každopádně asi by chtělo si v klidu sednou a probrat výdaje a najít nějaká řešení jak z toho bludného kruhu ven. Ne každý to má ve vztahu ideální.

Strana
z2