Urážlivý partner. Co s ním?

1. kvě 2023

Hezký večer,
chtěla bych se jen zeptat,co s urážlivým přítelem?Za vše se urazí,ať mu neco vytknu,řeknu,poradím,zeptám...Hned si hledá jiné bydlení.
Už jsem z toho zoufalá.

zelenaesmolda
1. kvě 2023

Tak at si to jine bydleni najde.

zrzinda
1. kvě 2023

Jezis, ať chlapi hysterceni nechají nám ženským 😀

andelka
1. kvě 2023

Ať jde. S tímhle se rozumně žít nedá.

emillyhk
1. kvě 2023

Jedna věc je, že je urážlivý, za tím může být nízké sebevědomí, zraněné ego, špatné zkušenosti z předchozích vztahů... S tím vším se dá pracovat, pokud je vůle a snaha na obou stranách.
Ale pokud vyhrožuje tím, že se odstěhuje, je to manipulace a ta ve vztahu nemá co dělat. Takže až si po příští hádce zase začne hledat jiné bydlení, pomoz mu s balením. A buď připravená, že se na tebe pokusí hodit všechny vaše problémy, bude dělat ublíženého. Možná se chytí za nos a pokud mu na tobě záleží, začne se sebou něco dělat. Ale moc bych na to nespoléhala, spíš naslibuje hory doly a po čase se to vrátí do původních kolejí 🙄

autor
1. kvě 2023

Mám dceru z předešlého vztahu a pořád mu na ní něco vadí.Nesmí mít svou pravdu ani názor.Jen říká,že až budeme jednou sami,že nám by bylo lépe.
Nebo mu něco řeknu,vytknu atd,tak už si hledá podnájmy a hledá na seznamkách.
Už jsem toufalá a s nervama na dně kolikrát.
Musím okolo něho chodit v rukavičkách,ale nesmim mít svůj názor,natož moje dcera.Co to může být?

zelenaesmolda
1. kvě 2023

Narcis.Vykopni ho driv nez vas obe znici.Jak muzes byt s nekym kdo se takhle chova k tvemu diteti?

A ten pocit,ze nemuzes nic rict je “walking on eggshells “
cesky termin neznam

marketa1218
1. kvě 2023

Zřejmě na vaší dceru žárlí, asi bych na to neměla do nekonečna nervy. Buď vás miluje i s dcerou a nebo ať si to nové bydlení najde rychle.

superkousky
1. kvě 2023

Co by to bylo, je to debil. Fakt jsi takového člověka pustila do života svého dítka? Proč? Ať táhne, čím dřív, tím líp.

autor
1. kvě 2023

@zelenaesmolda ze začátku takový nebyl.Až po čase.Já s tím zkušenosti nemám.Tak jsem se mu vždy omluvila a byl klid.Ale teď je to na denním pořádku.A vždy vše svádí na mě,že za vše můžu já a dcera.

zelenaesmolda
1. kvě 2023

Tak kdyby byl debil od zacatku tak s nim nebudes.Musel si te nejdriv omotat kolem prstu.Ja s tim bohuzel zkusenost mam.Vyhod ho a nikdy nedovol at se vetre zpet

autor
1. kvě 2023

@zelenaesmolda já mám svůj byt,koupila jsem si ho před deseti kety a jeho jsem ke mě nastěhovala je to dva roky a já blbá jsem mu k nám dala trvalý pobyt.Jak ho odhlásit?

j.a.n.i
1. kvě 2023

Nemůžeš ho odhlásit dokud tam bydlí, nejdříve ho musíš přesvědčit, aby se odstěhoval...

autor
1. kvě 2023

@j.a.n.i a když si najde podnájem a nedali by mu tam trvalý pobyt,mohu mu ho odhlásit?

zelenaesmolda
1. kvě 2023

To neporadim ale doporucuju ti s nim o tom vubec nemluvit nez si vsechno poresis.Pak ho postav pred hotovou vec.A hlavne proboha nebud blba a neber ho zpet.Bude slibivat hory doly,tobe bude chybet a budes mit nutkani vzit ho zpet ale nedelej to,znicila by sis zivot.Gratuluj si,ze byt je jenom tvuj.

j.a.n.i
1. kvě 2023

Jo, jak bude bydlet jinde, tak ho už odhlásit můžeš, buď ti on přímo při tom správním řízení potvrdí, že už u tebe není, nebo na to budeš potřebovat nějaké svědky.

autor
1. kvě 2023

@j.a.n.i a to dojdu na úřad a bude správní řízení?To ho neodhlásí hned?

j.a.n.i
1. kvě 2023

Ano, bude správní řízení, hned ho neodhlásí.

autor
1. kvě 2023

@j.a.n.i a jak to bude dlouho trvat?

autor
1. kvě 2023

@j.a.n.i aby ho odhlásily,když nemají kam?

katherine177
1. kvě 2023

Nikdy nebude spokojený ,rychle pryč s takovým přítelem .

zelenaesmolda
1. kvě 2023

Doporucuju si vyhledat ve vasem meste pravni poradnu zdarma,nektere mesta nebo casti mest to mivaji.Tam ti reknou vsechno co je potreba.

michaela666
1. kvě 2023

Až budete jednou sami, bude vám líp? 😮 Když chlap žárlí na dceru a ještě ue hysterický, hned balí kufry, tak co by dělal až budou opravdové problémy? Zachvilku si budeš mít vybrat mezi dcerou a chlapem??? Pusť ho k vodě než to poznamená tvůj vztah s ní.

zelenaesmolda
1. kvě 2023

Návrh může podat oprávněná osoba, čili pronajímatel nebo vlastník nemovitosti na obecním nebo městském úřadě, ve větších městech na úřadě městských částí nebo obvodů. Oprávněná osoba musí doložit písemný návrh na zrušení místa trvalého pobytu. Na ten však neexistuje jednotný vzor anebo formulář.

K návrhu musí také předložit občanský průkaz a dokument, kterým prokáže vlastnické právo k nemovitosti, pokud si tuto skutečnost ohlašovna nemůže ověřit sama bezúplatně veřejným dálkovým přístupem. Sami můžete vlastnictví prokázat výpisem z katastru nemovitostí anebo kupní smlouvou. Pokud vlastníkem nejste, ale např. chcete odhlásit trvalé bydliště bývalému partnerovi, který už se odstěhoval, právo na užívání dokládáte nájemní smlouvou.

Dále budete muset doložit, z jakého důvodu je požadováno odhlášení občana z trvalého pobytu na adrese, čili to, že zaniklo jeho užívací právo k objektu nebo jeho vymezené části a nemovitost již k bydlení nevyužívá. Zde si můžete vystačit s dohodou o ukončení nájmu.

j.a.n.i
1. kvě 2023

To netusim, záleží zda bude prebirat postu a spolupracovat. A to, ze neni kam problem neni, zapíší mu TP na adresu úřadu.

autor
1. kvě 2023

@zelenaesmolda vlastníkem bytu jsem pouze já.Mám byt do osobního vlastnictví.Ale žádnou nájemní smlouvu nemáme mezi sebou.Já si ho nastěhovala jako přítele

zelenaesmolda
1. kvě 2023

Tak tim lip asi ne?Nema tam na zaklade ceho se domahat bydleni.Poradila bych se s pravnikem,pomuze ti to treba i sepsat.Bude te to stat treba nejake penize ale ver tomu,ze je to ta nejlepsi investice,kterou muzes udelat.

autor
1. kvě 2023

@superkousky on byl ze začátku úplně jiný.Až postupem času se měnil.Ale za všechno se urazí,vyčítá a že je chudák u nás i na celém světě.Do práce chodí,to jo.Ale teď piskední dobou to asi už nedávám psychicky.Tohle jsem nikdy neviděla.On neví co to je úsměv,sranda,nic.Ze začátku právě pravý opak

zelenaesmolda
1. kvě 2023

Ale on se nemenil,nikdy nebyl jiny.Jenom postupne sundal masku.A narcisove to takhle maji,oni jsou vzdycky v pozici obeti,jsou chudacci,nikdo jim nerozumi a chyba je vzdycky na strane tech druhych.

zelenaesmolda
1. kvě 2023

Ale jako je oprskly jak lazenska veverka.Bydlet ve TVEM byte a rict o TVE dceri,ze bez ni vam bude lip?To chce sakra odvahu nebo jistotu v kramflecich.Vetsina zenskych by mu po tomhle sbalila kufry a jeste predtim by ho pretahly panvickou po hlave.

autor
1. kvě 2023

@zelenaesmolda určitě máš pravdu.Už byl 2xženatý a z vyprávění od něho,prej oni byli na něj zlý a špatný atd.Největší chudák.Jen že já jsem to neviděla🤷🏻‍♀️.To bylo samý ťuťu ňuňu