icon

Už mi dochází síly i trpělivost...

luciashek
25. lis 2015

Ahojky holky... Třeba tohle taky některá řešíte nebo řešila a třeba poradíte, protože já už si nevím rady... Jsme spolu s manželem teprve rok a půl a máme 5ti měsíční dcerku. Zezačátku bylo vše fajn, těhotenství přišlo po 2 měsících vztahu, ale miminko chtěl. Rovnou podotknu, že je o 6 let mladší než já. Celé těhotenství bylo vše fajn, pomáhal mi, jen jsem ho celou dobu prosila ať doma nekouří...ignoroval mě, ale to by ještě šlo. Od té doby, co je malá na světě mi s ničím nepomůže, celé dny kmitám kolem malé, luxuju, uklízím, venčím pejska, starám se o vše doma, nakupuju, myju nádobí...jen občas nádobí uklidí nebo sem tam pověsí prádlo...ale on má pocit, že furt s něčím pomáhá. Ale hlavní problém je v tom, že malou nepřebalí, nevykoupe, nenakrmí, nechová, když nemůže spinkat, nejde s ní ven s kočárkem. Přebalil jí za celou dobu asi 5x. Kdykoliv po něm něco chci, tak se strašně pohádáme, že on dělá, co může, že maká a že nemá sílu ani náladu doma cokoliv dělat. Takže já chodím 3x ven s pejskem, dělám doma vše a plně se starám o dcerku jen já. Pak přijde a očekává teplé jídlo, každý den maso, takže já každý den nedělám nic jiného než že myju hromady nádobí, venčím a uklízím do půlnoci, pak jdu nakrmit dcerku a spát. Nestíhám se ani najíst. A další věc peníze, on odmítá jezdit do práce mhd, takže každý den autem, platí si kde co, pořád něco dělá na autě, malé nekoupil jedinou věc do výbavy, nemá tušení, kolik stojí plenky, nic. Jsem totálně bez peněz, vše vrážím do nákupů jídla, do dcerky a nájmu, snažím se přivydělat prodejem věcí, ale to opravdu nestačí, ale jeho to nezajímá, on potřebuje na měsíc min. sedm tisíc jako kapesné, ale to že já jsem v mínusu a pro sebe si nikdy nemohu nic koupit, to ho nezajímá. Nezajímá ho, že jsem unavená, že nemohu ven, protože on nedokáže dceru pohlídat, nemá na ní nervy, když pláče, nehraje si s ní. Jsem už šíleně vyčerpaná, zdeptaná, každý den se hádáme a já přemýšlím, co mám dělat...už kvůli té malé... Když požádám, zda dojde večer s pejskem, že mi je zle, řekne, že ne, tečka... Ale podle něj dělá vše správně a může se pro nás přetrhnout... Už si nevím rady, večer doma brečím, protože on se v deset sebere, že jde spát a já začínám uklízet... Já tu kmitám, dělám večeři, chovám malou a on sedí u počítače a hraje... Pokud jste některá dočetla až do konce, máte můj obdiv! A pokud máte některá zkušenost či radu, sem s ní, prosííím!!!!!

Strana
z5
nonnni
27. lis 2015

To je jak u blbejch tohle...porad dokola.

Kdyz se oprostime od ruznych vymluvnych omacek, tak je to vsechno jen o jedne veci....jak si to nastavime, takove to mame.

Jenze zeny v pocatecnich vztazich delaji kolem chlapu pitome tanecky, boji se neco rict, aby se panove nahodou nemeli duvod urazit (vymysli si nepodlzene povidacky o jejich prirozene nevyzralosti, na kterou MAJI panove narok, aby si to omluvily samy sobe) a nemeli duvod vzit kramle a pak z toho mame takoveto (v diskusi popsane) paskvilni vztahy, kdyz uz se z chlapu radeji plosne delaji uplni pitomecci, kteri to snad ani nemaji v genech, aby byli pravoplatnymi cleny spolecnosti...

Je sice pekne se tady prsit, ze se nema ze vztahu utikat, ze pak se clovek nema divit rozvodovosti...na druhou stranu tu deti vyrustaji v pseudo rodinach a prejimaji takove vzorce partnerskeho chovani, ze je to uplne stejne spatne, jako u deti z rozvracenych rodin a casto jeste horsi. Udrzovat nefunkcni vtah neni zadne hrdinstvi...stejne, jako neni zadne hrdinstvi to hned zabalit...hrdinstvi by bylo, kdyby si zeny nenechaly kalet na hlavu hned od uplneho pocatku a tim eliminovaly situace, kdy konci s partnery, se kterymi si absolutne nesednou.

Tohle totiz ani nutne nemusi byt o tom, ze ON je spatny, nebo ONA je spatna...tohle je o tom, ze se k sobe totalne nehodi a s jinym partnerem by oba byli daleko stastnejsi i bez nucene prevychovy.

Je neco jineho druheho trknou poznamkou a uplne jina liga chtit cloveka prevychovat od mrte.

Ono je to totiz uplne proste....kdyz tomu druhemu za to clovek stoji, tak to jde i bez prevychovy. Kdyz ne, tak se clovek muze usima odrazet a stejne je vysledek k placi, nebo to ma jen kratkodoby efekt v radce par let, ale ne v delce dlouhodobeho partnerstvi.

Chtelo by to vice sebevedomi a nebrat vse, co prijde do cesty ze strachu, ze lepsi to uz nebude...vztahy jsou obcas slozite i bez toho, aby clovek resil, ze ten druhy nas ma vlastne uplne na haku.

akankeo
27. lis 2015

@luciashek Boha jeho, to je nevyzraly chlapec a ty jeho sugar mama. Sex a zazemi vymenou za to, ze ho mas. Jestli ti doma kouril v tehu travu, tak se divim, zes ho nekopla kamsi, ty cigarety sou pro me hnus ale leckdo to toleruje, ale trava uz je prece jenom jina liga. Chybi mi tam ta vztahova cast, prijde mi, ze si kazdy jedete na svem pisecku a akorat spolu mate to dite, navic ma evidentne dost nizky prijem. To kopnuti kamsi je nasnade, kazdopadne abys nelitovala a za par let si to obhajila, zkus ho jeste zapojit, nech ho nakoupit, nech ho pocitit nepohodli, kdyz neco dojde, vecere delej levne typu lusteniny, testoviny s kecupem a syrem s tim, ze na to proste nemas, at si nakoupi. kdyz na jidlo neprispiva a pomalu si pripravuj nove zazemi, jestli je najemni smlouva jenom na tebe, zas tak slozite to nebude, zjisti si, zda ti docasne nepomuze financne rodina a na co mas narok od statu az budes samozivitelka. S tou kreditkou to snad ani nemyslis vazne, to je nejdrazsi dluh, co muzes mit, tak mu prestan kupovat to maso a kupuj co potrebujes, s takovu co budes delat az se ti rozbije pracka nebo lednicka? Taky koupis na splatky? Ty finance s nim prober v tom klidu jak sem psala, kdyz nejsi na nervy. No a uprimne mit 2kocky a psa i bez ditete v 1+1 je na palici, to sis na sebe upletla dobry bic, o penezich nemluve, tak ty mas kreditku a zivis jeste 3 zvirata. kdyz na to nemas ani penize ani kapacitu? Jenom kdyz si spocitas jidlo, veterinare a energie za uklizeni navic, tak si na pekne sumicce, nehlede na to, ze pro zvirata to asi taky neni znacka idela mackat se v malem byte...

tetrix
27. lis 2015

@luciashek Proč proboha žijete s takovýmhle člověkem????? 😲 😲

alen_ka
27. lis 2015

@luciashek on utratí 3 tisíce měsíčně za trávu a tobě ani nepřispěje na domácnost??? to snad ani nemyslíš vážně!!! ☹ o dalších věcech ani nemluvím... samozřejmě znám jenom tvůj pohled, ale už dlouho jsem tady nečetla takový extrém
zvládla bys ho opustit? měl by ti kdo pomoci, kdybys byla sama? protože podle mně by se dovedl změnit možná leda tím, že bys ho na nějakou dobu vykopla pryč a to ještě kdoví jestli by si vůbec uvědomil, že něco dělal špatně, toto není chování dospělého chlapa, ale nevychovaného pubertálního spratka
nejdřív ale začni u sebe a udělej něco s tou kreditkou a popřemýšlej, co s domácími mazlíčky, to jsou opravdu žrouti peněz a energie, je mi jasné, že se jich asi moc snadno nevzdáš, ale spočítej si aspoň, kolik času a peněž tě stojí, a taky se okamžitě vykašli na nějaké vyvařování dle jeho chutí a s jakýmakoliv kecama ho pošli někam

jamia
27. lis 2015

@luciashek Wow. Hnala bych ho svinským krokem, a to zejména kvůli bodu 3). Co to je, nechat vlastní dítě hodiny pokaděné, aby si mohl hrát tanky?? Možná se tu pořád najdou věčné optimistky, které budou provolávat, že známe jen jednu stranu příběhu a chlap se má vychovávat a bla bla, ale to není o tom, že by neuměl dát ponožky do koše na prádlo, to je totální sobectví a to teda nevím, jak chcete "převychovávat". Zdrhej, než na tebe vztáhne ruku.

kajalka
27. lis 2015

Takže si to shrňme: Dotuješ feťáka závislýho na pc. Kam až chceš klesnout?

somalicats
27. lis 2015

@luciashek Takže parazit, feťák, závislák na PC. Tohle chceš předat do života své dceři?

monikagurthova
27. lis 2015

@luciashek Na rovinu, hodně mi to připomíná mého prvního manžela. A jak píše @alkuska zodpověz si právě tyhle dvě otázky. Uvědom si, že on se nezmění, může se trošku možná v něčem pohnout, ale základní rysy bude mít pořád. Evidentně je od maminky zvyklej na full service, ale holka, ty nejsi jeho matka, ty jsi jeho partnerka. Za další dítě je opravdu i jeho, udělat si ji to ano a starat se to ne? Uvědom si, že starost o dítě bude pořád, a co až začneš chodit do práce a malá do školky? Víš jak bude ulítaná? A co až potom do školy a to jako budeš malé vše pořád kupovat sama, protože milostpán si potřebuje kupovat "kraviny"? Možná by jsi měla být trochu pragmatik a zamyslet se nad celou situací bez emocí. A hlavně, malá opravdu uvidí časem vzorec fungování domácnosti a je jen na tobě co si do života odnese.
Já ti držím pěsti, vím jak je složité někoho opustit, u tebe zvlášť když máte dítě, ale pokud ho malá nezajímá teď je otázka, bude ho zajímat až bude větší? Promiň ale já nevěřím na to, že pokud otce dítě nezajímá jako malé, že ho bude zajímat až bude větší, protože s miminama "nic není". Můj manžel se třeba na malé moc těší a viděla jsem to když jsme byli u známých co mají malé dítě, div že ho nekojil A vem si, co kdyby jsi najednou onemocněla a musela být nedejbože v nemocnici? Jak si myslíš, že by to dopadlo? Nechat vlastní dítě brečet a hrát si na PC.....?
A k té trávě, chceš mi říct, že mu toleruješ, že vyhodí 3000 za drogy a domů nepořídí nic? Promiň, ale to by letěl, že by si nestačil spakovat.

mandala
27. lis 2015

@luciashek Promin, ale tvůj manžel je pěkný sobec. Jako mě hlava nebere, že ty se dostáváš do dluhů, zatímco on si utrácí za bůchvíco. Podle mne, i když manželé nemají společný účet, vydělané peníze by měli být společné, ale vy si žijete prostě každý sám za sebe a tak by to rozhodné být nemělo. Jako na vašem vztahu nevidím nic pozitivního, o tom, jak se chová k vašemu dítěti se ani vyjadřovat nebudu. Nejsem zastáncem rozvodů, ani ted ti jej radit nebudu, ale řešit to nějak musíš, nejlepší by byla manželská poradna, ale podle toho, co píšeš, mu na vašem vztahu pramálo záleží, takže pochybuju, že ho tam dostaneš. V tom případě bych mu v klidu oznámila, že mu přestáváš dělat služku, že nemáš peníze, at si chodí na jídlo do hospody. Nekomunikuj s ním, pokud tě uráží, nadává a vyčítá, a ty si začni dělat to, co uznáš za vhodné, odjed třeba k rodičům na týden. Sice nevím, jestli to zlepší situaci, ale nemůžeš přece nechat s sebou takhle smýkat, horší už to snad ani být nemůže. 😒

sudina
27. lis 2015

Pro me tohle neni chlap! Nedava rodine penize, nepomaha, jen se necha obskakovat? Takhle prece spravna rodina nefunguje, kdyz ho pozadas, aby sel se psem, rekne NE?! My se doma snazime delat vse spolecne, kdyz to jde, muj manzel pohlida obe deti uz od miminka, abych mohla s holkama na kavu, kdyz jednomu neni dobre, snazi se druhy zastat praci za nej. Tak to prece ma fungovat.

mika251
27. lis 2015

@luciashek beriem späť všetko čo som napísala, toto už nie je problém v komunikácii, ale omnoho vážnejší kaliber. Na hrubú dieru hrubá záplata, pokiaľ máš kam ísť, tak sa zbaľ a choď. Držím palce.

darinka84
27. lis 2015

@luciashek no přeji hodně štěstí..asi si tím musíš projít, aby ses začala mít ráda...mimochodem dostat se do dluhů protože on potřebuje na trávu, na auto a na svou zábavu je opravdu totální pitomost, obzvlášť když máš dítě!!!! jako ze začátku jsem si říkala, já bych ho opustila, ale třeba to není tak zlý a nakonec dospěje...ale po tvém druhém příspěvku bych si s takovým asi ani nezačla...možná v 18 kdyby byl hezký frajer a já ještě blboučká.ale je to lempl a hulič.jak popisuješ jeho chvání tak tohle dělali moji spolužáci na střední, ale otce dítěte a životního partnera si představuju jinak!ten byt je psaný na koho?na tebe? můžeš ho vyrazit? nebo je psaný na něj? můžeš odejít třeba k rodičům, kamarádce a najít si jiný pronájem? nepředávej prosím svému dítěti takovou nesebelásku! když tohle uvidí, najde si jednou taky takového, protože ji to bude připadat normální ☹

luckaamilan
27. lis 2015

@luciashek
jezismaria, vykasli sa na neho. TO nie je chlap, to je zelezna koule na nohe.

desencanto
27. lis 2015

No potěš koště.. V bytě 1+1 kde žiješ s miminkem, partner zhuleny a všude dým z cigaret.. Kvůli něj jsi v dluzích a teď mi řekni... Co se ještě musí dít abys ho poslala do prdele

craki
27. lis 2015

@luciashek O penezich uz tady byla sposuta navrhu. A s tim souvisi i dalsi zamysleni. Na dite jsou potreba dva. Jak na delani tak na starani. Muj muz prebali v extremni nouzi, ale kdyz jsem doma, vola me. Ok, nema to rad. Ale kdyz jsem pryc, udela to, protoze je to potreba. Tak samo udela spoustu jinych veci protoze je to potreba.
Tvuj muz tohle asi nechape nebo co... Kdyz necha malou plakat tak jako by to ani nebylo jeho dite... Tenhle pristup neni moc zdravy a do budoucna celkem nebezpecny...

A k pareni. Muj taky pari. Ale jen kdyz se na tom domluvime. Kdyz prijde z prace, udelame spolecne par nutych veci, a on si jde parit a ja malovat omalovanky. Kdyz ma on olny vecer, ja taky. Co bych se trhala piglovanim bytu kdyz muz si hraje... To same s jidlem. Je uvareno na dva dny. Pokud se mu nelibi ten druhy den, ma rohlik. Tecka. Je to taky jidlo. Jesti chce full servis, at s jde za maminkou. Promin, ale dlouhodobe to takhle nejde. Skakat kolem muze, ktery je vlastne druhe dite...

dannyblakely
27. lis 2015

Děvče.. já tomu moc nerozumím, k čemu vám takovej chlap je.. Kopněte ho do zadku a odejděte, ne? A stokrát můžete říkat, že to není tak jednoduchý, ale jednoduchý to je.
Pokud neodejdete, bude tím trpět akorát tak dcera a vy.
Na toto bych fakt nervy neměla...

ratatooy
27. lis 2015

tak jen první věta, že ti hulil pod nos a to neni až tak nejhorší?????prober se!!!!!a zdrhej co nejdál

luciashek
autor
27. lis 2015

Hodněkrát jsem nad tím už přemýšlela, že nám dvěma bylo lépe, když bysme byly jen my dvě... Jenže já nevím, jak na to. Jsem už jednou rozvedená (bývalý manžel si našel jinou) a už to nechci zažít znovu, ale nevím, zda se to nějaký zlepší. Bojím se, že mi ho bude líto a i když ho dlouho nevidím, tak se mi stýská, ale pak stačí, když zavolá s nějakou kravinou a už ho zase nechci vidět. Nechci mu ublížit, ale zároveň nechci, aby moje dcera vyrůstala v něčem takovém, aby nedopadla jako já, že bude neustále čekat, zda si jí její otec vůbec někdy bude všímat... :(

monikagurthova
27. lis 2015

@luciashek chápu, co tím myslíš, ale tady si musíš odpovědět sama, budeš to chtít snášet dalších x let nebo raději sebereš všechny síly a už kvůli malé začneš odznova?

luciashek
autor
27. lis 2015

Myslím, že je i hodně chyba ve mně...i teď si připadám divně, že si tady stěžuju...ale držím to v sobě už docela dlouho a ptát se na radu příbuzných je blbý, protože pak řeší, co je špatně. Když mě jednou přistihla tchýně, jak unavená brečím, tak za ním pak šla, že mi má víc pomáhat, tak jsem to pak odnesla, hrozně mi vynadal, že ze sebe furt musím dělat chudinku, aby mě někdo politoval. Myslím si, že bych to sama finančně utáhla a hlavně zvládla levou zadní, vždyť stejně dělám vše, alespoň bych ušetřila šílených peněz za jídlo, protože já tolik jíst nepotřebuju a hlavně mi stačí rohlík k večeři, nebylo by tolik práce, prádla, starostí... Vůbec nevím, co mám dělat... Jestli zatnout zuby a překosnout, že to třeba bude lepší nebo to skončit... Jenže on bude ublížený, že vlastně dělá vše a já ho ještě vyhazuju... Ach jo, přála jsem si tak moc, abych se už do téhle situace nedostala a jsem v ní a nevím, co mám dělat, protože tak jednoduché to není. Kdyby nebyla Gabča, tak jsem odešl dávno...

alkuska
27. lis 2015

@luciashek No, tohle si vážně musíš rozmyslet sama. Tady ti všechny maximálně řekneme svůj názor (a zdá se všechny máme podobný) a vyjádříme ti účast a povzbuzení, ale do kyselého jablka budeš muset kousnout sama. A i tohle je podle mě součást toho být matkou, nerozhoduješ jenom za sebe ale i za dceru. Ty si můžeš vybrat za sebe že to všechno překousneš a necháš si to líbit, ale pro ni musíš udělat rozhodnutí, které bude PRO NI nejlepší i když tobě to způsobí problémy nebo bolest, to je taky tvoje povinnost. Jestli jí hulí chlap doma pod nosem trávu a nestará se o ni, neposkytuje ti potřebné finance a ještě ti nadává když ho dostatečně neobskakuješ, není to domov jaký by měla mít. A na lítost nad chlapem se vykašli, jemu je snad tebe líto? Připadá mi že se k tobě chová jak k onuci (ale pozor, uvědomuju si, že známe jen tvoji půlku příběhu). Nemáš oporu v někom z rodiny nebo v blízké kamarádce? Možná by ti prospělo prostě vypadnout na měsíc, na dva, získat trochu odstup. Co jeho rodina, nemohli by s sním udělat pořádek? Nebo vaši, nemáš otce nebo bratra co by se tě zastali?

somalicats
27. lis 2015

@luciashek Máš ráda svoji dceru? Jestli jo, tak to udělej kvůli ní, když už ne kvůli sobě. Lepší to nebude a Ty bys jako správná máma měla myslet především na její další život, ne na ten svůj. Nechceš chlapovi ublížit - a to Ti nevadí, že on ubližuje nejen Tobě, ale i Tvé dceři?

luciashek
autor
27. lis 2015

@monikagurthova nechci tohle snášet dál a čím by byla dcerka starší a on by si jí i nadále nevšímal, stejně bych jednoho dne odešla... Jen je to tak těžký, je mi z toho úplně špatně od žaludku...

luciashek
autor
27. lis 2015

@alkuska Několikrát se mě zastal jeho bratr, ale on to prostě jen přešel a pak bylo doma zle. Vím, že hlavně rozhoduju za ní a miluju jí a proto víc a víc přemýšlím, že odejdu dokud je malinká. Moje mamka by mě v tom podpořila a vzala mě k sobě hned bez váhání. Počkám po Vánocích a pak se rozhodnu.

luciashek
autor
27. lis 2015

@somalicats Samozřejmě, že mi to vadí, moc mi to vadí... Jen tohle je jedna z mých velkých chyb, jsem šíleně lítostivá a strašpytel, takže kdyby brečel nebo cokoliv, nezládnu to. Na to nejsem tak silná. Je fakt, že kdyby na mě vztáhl ruku, podvedl mě nebo byl na dcerku třeba jen maličko hnusný, vyhodila bych ho bez váhání okamžitě. Možná asi čekám na nějaký poslední impuls, kdy můj pohár trpělivosti nadobro přeteče a v tu chvíli mi ho už líto nebude.

alkuska
27. lis 2015

@luciashek Je to těžké a popravdě si neumím představit být v takové situaci. Zažila jsem partnera kreténa, manipuloval se mnou, v podstatě mě zneužíval, a nedokázala jsem s tím udělat vůbec nic dokud už to opravdu dál nešlo. Bylo mi ho líto, furt jsem to chtěla nějak slepovat, že to zvládnem a on z toho vyroste a blabla... až teď zpětně vidím jak moc mi to ubližovalo. I když mám teď opravdu hodného manžela, s určitými psychickými následky se potýkám dodnes a občas to odnáší chudák manžel, ani neví že po něm štěkám, protože už mám určité strachy a vzorce chování které jsem předtím nemívala. A víš co je nejhorší? Že si za to můžu sama, nikdo mě nenutil s ním být a já si teď zpětně nadávám jaký jsem byla slaboch bez sebeúcty. Už nikdy nikdy nikdy v životě se sebou nenechám takhle vláčet a tobě radím to samé. Opakuju - neříkám že máš rovnou odejít, ale prostě si nenech jen tak mlčky kazit život, jsi mladá, máš ho celý celičký před sebou a tvá dcera tuplem. Nemusíš udělat bez rozmyslu nic unáhleného, prostě se v klidu zamysli jak chceš v budoucnu žít, všechno si rozmysli, naplánuj, máš čas. Ale řeš to. Máš to těžké v tom, že máš dítě, ale na druhou stranu přesně z toho můžeš čerpat sílu.

monikagurthova
27. lis 2015

@luciashek Já tě chápu, není to jednoduché, ale třeba mě teď rozhodil tvůj další příspěvek, že když se tě někdo zastane, tak je doma zle....aby to jednou nedopadlo tak, že sáhne na tebe a následně bude tlouct i malou. Jak psaly holky, musíš udělat to nejlepší pro dceru. A pokud víš, že bys to zvládla (a asi i jo, pač mě přijde, že nejvíc peněz tě stojí on), tak bych nad tím opravdu někam i s malou odjela popřemýšlet a nad nějakým jeh uražením se a ublížením nepřemýšlej, chová se jak malé děcko a přijde mi, že tě má celkem emocionálně v hrsti!

somalicats
27. lis 2015

@luciashek Pokud Tě mamka podpoří, tak běž k ní. A klidně hned, nečekej na svátky. Pokud bude chlap slibovat, prosit - nech ho v tom vymáchat a uvidíš - jestli bude jednou z těch výjimek, tak se chytne za nos a něco se sebou udělá (i když popravdě tomu moc nevěřím), jestli nebude, tak jedině dobře a Ty budeš mít aspoň relativně klidné svátky, bez stresu, že Ti s ničím nepomůže, bez toho, že bys neměla ani na nějakou drobnost malé pod stromeček, protože Ti všechny peníze prožere.

darinka84
27. lis 2015

@luciashek poud tě mamka přijme a ihned, nač čekat? chlapi nejsou špatní, najde se mezi nima dost slušných milujících, tak dej sobě šanci takového najít a dceři třeba nového tatínka...pokud jsem to dobře pochopila, měla si otce který si tě nevšímal.takže předáváš tento formát dál..je čas něco změnit a zajistit tak i dceři lepší budoucnost....budoucnost kdy si tě dcera bude vážit, ale hlavně u tebe vidím takový nedostatek sebelásky ☹ jsi úžasná přece, porodila si dítě, staráš se o něj s láskou, zvládáš vše ne sama, ale zvládáš vše i s takovou koulí na noze jakou tvůj chlap je...jak odejdeš uleví se ti...jsem o tom přesvědčena!!

jhoki
27. lis 2015

@luciashek Nevím, jak to mají jiné domáctnosti, ale my nerozdělujeme "moje" a "tvoje" peníze. Máme finance dohromady a co se potřebuje, to se koupí. Nedovedu si představit, že by mi manžel řekl, že potřebuje několik tisíc jako kapesné, co to je? Kapesné dostávají puboši od maminky.

Strana
z5