icon

Uz nevím, jestli mu mám dál věřit...

srdicko123456789
25. lis 2020

Zdravím ,vcera večer přišeuj přítel z práce a byl divný.Proste vypadal jakoby zhulenej chápete tak mu říkám :.. nezačal si zase opět hulit trávu ne ?? Ion ,že ne a že ,ty červený oči má z únavy tak říkám hm dobrý ale,v hlavě jsem si říkala tvl 🙄 zase lže budu doufat,že ne .No nic přijel jeho kámoš dolů ke vchodu vezlu mikinu co u něj nechal a v tom jak odešel jsem na zemi v kuchyni našla balíček s trávou ...já byla tak naštvaná ,že mi zase kecal ..čekala jsem až přijde a rekla aha tak ty nehulis ?!???! Víš co bez do pí a on jen řekl promiň to jsem neměl dělat já vím....jako takhle on nehuli kazdy den to bych s ním ani nežila ..ale,občas si zahuli a ví ,že to nenávidím a beztak to udělá ?? Fakt nechápu ho někdy proč to dělá jaký má důvod nevím ptala jsem se ho a sprostě mu nadávala atd....že já takoví věci nedělám tak ať je nedělá ani on .Chápu je celý den ,v práci stará se o nás ,ale dá seu věřit když lže o pitome trávě ? Já zhuleny lidi poznám nejsem cvok a on mě pokaždý řekne ,že zhuleny není .Proč to dělá ?🤷Může mi to někdo někdo říct? Prý se jen bál ,že na to přijdu tak mi lhal a já jsem naštvaná do teď anwbodlam mu to odpouštět je to hnus je mu 33 léta chová se jak na 15 někdy nesnáším když mu někdo napíše pojď se zhulit a on jde jsem zklamaná akurat :(

Strana
z2
srdicko123456789
autor
29. lis 2020

@miskamed dej mi pokoj prosimtě ...

miskamed
29. lis 2020

@srdicko123456789 tak ty máš dost. Asi si toho blba zasloužíš.

amazonkajanik
29. lis 2020

@miskamed mno,tak tady bude problém širšího rázu 🤔 jestli on nehulí proto,aby si oddechnul od práce, ale aby mu bylo jedno,že na něj štěká a v hlavě mu běhá "don't worry,be happy..."😂

miskamed
29. lis 2020

@amazonkajanik asi jsi to vystihla 😄😄😄

Strana
z2