icon

Vyřešili jste společný odvoz k zubaři správně?

8. kvě 2022

Ahoj holky, strašně pitomá otázka, ale jen mě zajímá názor ostatních jestli jsem fakt tak hrozná nebo ne.
V úterý jdeme s dcerkou k zubari, má jet i moje máti a sestra, mati měla mít od přítele auto, abychom tam jely všichni společně, ale nakonec ho mít nebude, protože by se neměl jak dopravit do práce - buď by ho tam máti musela hodit (prý tam ale netrefí) nebo ji nabídl, že tam prespi - to zase zavrhla. Takže mi napsala, ze jedou busem, ze auto mít nebude. Tak jsem řekla mému sousedovi, je to jako děda, udělá pro nás první poslední, řekl ze me a malou tam odveze a když bude chtít i mati se sestrou tak taky. Ok napsala jsem ji to a ona - ze potřebuje hodit sestru do školy .. chci upozornit vek 16 let - škola od zubařky 15 min pěšky, busem 5 min.. tak jsem ji napsala, ze muze jet pak od zubařky busem.. takže se totálně nasrala a já vůbec nevím co jsem udělala špatně? Já jsem takový hrotic.. a tohle mě štve, jestli jsem udělala něco špatně nebo nevím.. ona bude nasrana tak týden určitě a udělá ze mě hyenu, ze jsem ji ani nenabidla auto a ona si musí jet busem.. takto je to pokaždé když není po jejím, ale jako nevím co jsem udělala tak špatného..

Vyřešili jste společný odvoz k zubaři správně?
Strana
z4
ee.liska
8. kvě 2022

Vždyť ty se chováš hůř než ona, podle toho, co popisuješ 😀😀😀 A podle těch zpráv, co jsi vložila, hysterčíš jen ty 🤷‍♀️

bara88
8. kvě 2022

Hele fakt se starej o sebe a ne o svou linou sestru.fakt nechápu co pořád hrotis?máš se tam jak dostat ?tak se hod do klidu. Stejně nechápu proč musíš chodit k zubaři ve stejný den jako tvá matka

autor
8. kvě 2022

@bara88 My jdeme k zubari a ona chtěla objednat, aby šla s námi, protože tam 5 let nebyla, tak chce rovnou vzít i sestru. 👍🏻
To se starám, protože chce někam hodit a nedá ani na naftu na nic a furt bude ona ta chudinka, co by musela jet autobusem, protože není shopna jet kousek za Hradec

bara88
8. kvě 2022

Vždyť si psala že auto měla mít tvá matka ,fakt už nechápu o co ti vlastně jde

autor
8. kvě 2022

@bara88 Nebude právě. Přečti si co jsem psala.

bara88
8. kvě 2022

Ale měla mít a teď píšeš zase že tobě nedává na benzín,.tak fakt nechápu

bara88
8. kvě 2022

Jako chtít po mamce na naftu když potřebuje někde hodit,fakt se nad sebou zamysli

autor
8. kvě 2022

@bara88 Auto měla mít od svého přítele - mají společné, ale on se s nim musí dopravit do práce, takže ji řekl moji matce aby ho tam hodila a nechá jí auto, jenomže ona prý netrefí. Takže by byla bez auta, tak jsem poprosila souseda, ze aby nás tam hodil, ze mu dám na naftu, ale ona chce ještě hodit tu sestru do školy, i když ji má 5 min busem od zubaře, bere to jako samozřejmost.
Já auto nemám. Kdyby šlo o mě, nechtěla bych na benzin, ale je to soused.

bara88
8. kvě 2022

Ty si marná fakt🙂

bara88
8. kvě 2022

Jestli spíš ty nejsi nasraná na mamku že tě tam neodveze?protože jinak by si jela jak?

autor
8. kvě 2022

@bara88 ty jsi úplně natvrdlá😳 četla jsi celou první stranu a co jsem psala? Jak je možný, ze to ženský chápou a ty jsi tupá jak nůž. Máme jet všichni! Nebo ty máš auto jen pro 2?

bara88
8. kvě 2022

Řekla bych že natvrdly bude někdo jiný

autor
8. kvě 2022

@bara88 No já asi určitě ne, kdo to nechápe jsi ty. Ale co čekat když ani nevíš jakou mouku dát do vdolků😂👍🏻

bara88
8. kvě 2022

No právě🙂

eloana
8. kvě 2022

Kasli tu na urcite lidi…. Ja ti treba rozumim -mela jsem podobneho razeni tchyni…. Byli jsme k ni ferovy a vstricni a ve finale nejhorsi….svagr ten z ni delal neustale debila, ale to bylo v poradku….

autor
8. kvě 2022

@eloana To muselo být taky o hubu 😳 alespoň to byla tchyně, kterou si třeba mohla vidět jen někdy, já toto mám tak ob den s mamou.. ona je nejlepší, všichni musí vše dělat pro ni..

chris_n
8. kvě 2022

@bara88 tak ale nemusí očekávat, že ji druhá dcera bude zařizovat odvoz ne?

bara88
8. kvě 2022

@chris_n ale ona odvoz od matky očekávala🙂

chris_n
8. kvě 2022

@bara88 ne, psala že auto bude sousedovo a její matka si nárokuje odvoz její a její sestry do skoly

autor
8. kvě 2022

@chris_n Vůbec ji to nevysvetluj! Jsem rada, ze ty to chápeš 😘

bara88
8. kvě 2022

@chris_n ale první ji mela odvést matka ,ta nakonec auto mít nebude tak si to musí zařídit jinak

chris_n
8. kvě 2022

@bara88 ne, matka očekává odvoz od souseda své dcery. Přečti si to znovu 😉

bara88
8. kvě 2022

@chris_n ano ale první měla jet matka autem

autor
8. kvě 2022

@bara88 Ano měly jsme jet prvně spolu, kdyby auto nebylo, teď mám odvoz a nárokuje si co chce.

chris_n
8. kvě 2022

@bara88 ale o to tu nejde. Jde o to nárokování si odvozu sebe a mladší dcery do školy. Tazatelka je přece naprosto v pohodě s tím, že má být odvezena sousedem

autor
8. kvě 2022

@chris_n Neresit😀🥹

eloana
8. kvě 2022

Tak bydleli jsme v jednom barku, ale celkove to dopadlo blbe…. Uz se spolu ani nepozdravime, ale to je zas jiny pribeh

bara88
8. kvě 2022

@chris_n vždyť si to nenarokuje psala ať to neřeší, to možná ty ataky

chris_n
8. kvě 2022

@bara88 hele většinou s tebou v diskusích souhlasím. Ale tady musím dát za pravdu tazatelce. Já z té konverzace cítím to "naštvání". Jako sorry, ale 16 letou holku vodit takhle ta ručičku. A ještě si nechat dělat termíny u zubaře dcerou....

autor
8. kvě 2022

@eloana To mi je moc lito 😔

autor
8. kvě 2022

@bara88 psala to naschval, protože byla naštvaná, ze já bych měla jet autem a ona autobusem a ze nezaridim odvoz i pro ni a už vůbec ne pro 16 letou sestru, která to má ohromně daleko do školy

Strana
z4