Vysvětlení smrti. Jak to říct dítěti?
Ahojte,
přemýšlím jak vysvětlit dceři, že táta umřel. Začíná čím dál tím víc mluvit a já si nevím rady. Když se zeptá, kde ma tatínka, nelžu. Řeknu, že umřel, ale na otázku proč už nejsem schopná odpovědět.
Jasně, že mě napadl odborník. Ale musela bych vzít děti sebou. Mám možnost hlídání až v 6 večer.
Nebo nemáte typ na nějakého odborníka on-line, který by mi poradil jak postupovat?
@zelenaesmolda myslím si, že má vůči němu černý svědomí a snaží se to přehodit na někoho jinýho
@1eso1
to je taky mozne
@zelenaesmolda tak nějak mi to docela připadá. On se s ní kvůli tomu věčně hádal, ze jeho ségra dostala všechno a on nic. Ale celá rodina si teď myslí, že já ho ockovala proti nim. Ale mě nějaký jejich tajnosti a majetky nikdy nezajímali. Kazí to charakter. U nich se to potvrdilo
Už se to blíží. Je mi zase od rána spatne. Přitom vím, že nejvíc jí nastvu tím, že jsem v pohodě
@1eso1
aha,takze ona uprednostnovala segru ale tys ho mela ockovat proti nim...to fakt dava smysl
@zelenaesmolda ona si to podle mě neuvědomovala. U ní je pečená vařená, protože 3 děti nezvládá a potřebuje pomoct pořád. Mě se ani nikdy nezeptala jestli potřebuju pomoct. Na druhou stranu jsem ráda. Všechno zvládám sama i teď a ona mi nemůže vyčítat, jak.mi strašně pomáhala
@1eso1 klid to zvladnes. Myslim na tebe.🍀🍀🍀
@1eso1
tak pokud ji to syn vycital,ze se citi odstrceny tak to spis videt nechtela nez ze si to neuvedomovala
@zelenaesmolda to je pravda
@kolibricek36 děkuji. Snažím se mít čistou hlavu
@1eso1 doufam, ze mas nekoho pri sobe.
@kolibricek36 jo jo. Byla tu mamka. Přinesla dětem hračky dohromady asi za 150,-. A nepromluvila jsem s ní ani slovo zatim. A doufám, že to ani nebude zkoušet
@1eso1
proc to prepocitavas na penize?tak aspon neco prinesla ne?
@zelenaesmolda jako jo no. Jen me zaráží, že po mě pořád chce nějaký peníze. A za toho právníka dala asi 30 tisíc. A tváří se jak babička roku
@1eso1 a co děti? Hrála si s nimi, jak se k nim chovala? S tvoji maminkou se bavila?
Ja ti přeji, aby fakt prozřela, aby i ten Vánoční čas ji nějak donutil se vzájemně respektovat a nehazet Ti klacky pod nohy a kvůli vnoučatům a vlastně dětem syna se snažit vycházet.
Je to vlastně to jediné, co ji po synovi zbylo,tak teď má asi pocit, že se musí angažovat a musí něco dohnat.
@tulikiss přišla se zeťem. Já nevím, jak si to chce vynutit. Akorát řekla, že takhle si to teda nepředstavovala a bude to řešit teda jinak když to takhle nejde. A že jí dělám jenom komolikace, protože s nima mohla jít sama na procházku. Já už nevim co se po mě chce. Už jenom to, že jsem ji pozvala domu, bylo nad moje síly
@tulikiss no ona chce, ona ma právo, ona má nárok.... To slyším pořád. A když jsem se ji slušně zeptala, proč se ozvala kvůli dětem až po 9 měsících, tak neodpověděla. Tak co čeká... Že jí budou brát jako milující babičku? Tak berou mojí mamku. Ta se o nás v nejhorším postarala
Jestli to dá k soudu, tak bych trvala tak dlouho na otázce (proč se ozvala až po 9mesicich), dokud by neodpověděla.. myslím, že i tohle by mohlo hrát ve tvůj prospěch.
Takže když vztekle odešla, tak jste asi další návštěvu s dětmi nedohodly??
@1eso1 jevanecky co jako chce delat. Prece musela cekat ze se ji budou bat.
A dalsi navsteva?
@kolibricek36
Další návštěva nevím. Řekla, že to bude řešit jinak a vzteky práskla dverma, takže já nevim

@1eso1
tak proc tedka takhle vyvadi?