Vztah s o 10 let starším chlapem
Dobrý den chtěla bych se zeptat.
Nedávno jsem se rozešla s přítelem.
A tet mi začal psát jeden můj kamarád je moc hodnej a milej, je mi sním fakt dobře,
On se domě zamiloval a já nejspíš taky ale problém je v tom že je o 10let starší odeme..
Jak to máte vy,jestly máte starší chlapy,
@malanikova mám o sedm let mladšího a klape nam to 10 let 🙂 pokud si rozumite,tak hura do toho.Jen zezacatku to nedokazalo zkousnout par znamych,ale zjistili ze to funguje a berou nas uz v pohode.
Tim jsem chtela napsat,ze na veku az tak nezalezi.Deset let neni moc a treba se od nej neco naučíš 🙂
Asi záleží trochu i na tom, kolik je teď tobě (protože tak trochu dospělý člověk se na tyhle věci neptá)... Jinak to je asi celkem jedno... 10 let bych neviděla jako nějaký problém
A co když už má i trochu šedivé vlasi.
Já si sním moc dobre rozumím, ale bojím se jít už zase do dalšího vztahu..
@malanikova Můj má, je mu 44 a mně se to líbí. Ale jsme oba aktivní sportovci, takže vypadá prostě dobře 🙂 ono ne vždy je to o věku, znám 30leté kluky, kteří vypadají hrozně, fyzička žádná..
Já s drahým jsme od sebe o 10 let a 3 mesice. Zacli jsme spolu kdyz mi bylo 22 a uz 6 let k sobe patrime a jsme spokojeni...a ostatni? Co mi po nich.
@malanikova jako ty řešíš šedivé vlasy? Promiň, ale kolikrát mi zůstává rozum nad nějakými dotazy rozum stát... Můj muž který je o rok starší má také šedivé vlasy, mám se s ním rozejít? Pokud jsi se zamilovala tak jdi do toho a neptej se co máš dělat, věk je jen číslo, nic neznamená...
@malanikova Podle mě je to v pohodě. Pokud je hodnej a má tě rád, tak do toho. a jestli je to kamarád, tak proti sobě nic nemáte. nejspíš se znáte dýl, takže hurá do toho 😀
@malanikova muj je o pul roku mladdi jak ja. Je mu 29 a ma taky sedive vlasy. Na vlasy se nedivej 😉 Prej seduri jsou dnes IN 😉
Já 33 ,partner 45 ... Klape nám to skvěle ,šedin má milion ,to přeháním,protože i vlasů má pár 🙂 To přeci není podstatné !!!! Jsem s ním,protože je krásný člověk uvnitř,to je pro mně nejdůležitější.Pokud řešíš s prominutím " obal " ,tak nevím ,co hledáš .... Ale trvalý vztah dle mně ne ... 🙄
Podle otázky "co, jestli má šedivé vlasy" a podle pravopisu bych taky neřekla, že autorce je tolik let, co píše. A co jestli mu začnou ještě vypadávat ty vlasy? To bude teprve p*user, co? Ach jo... Měla bys si to doopravdy promyslet, jsou to moc důležité věci pro fungování vztahu.
@svetlanalana si dělá jen z nás na MK srandu...jako spousta dalších, holt některé to bavi no
@malanikova Mám manžela o 13 let staršího,a jsme spokojeni. Ale oba jsme aktivní,společné zájmy,společné večery o víkendu. To taky dělá hodně,i to jak je založený,jak se cítí atd

Nepíšeš kolik ti je let, ale 10 let není zas tolik. Navíc chlapi (pokud budu zobecňovat), některé věci zpracovávají pomaleji - mnoho je jich (aspoň v mém okolí) ještě ve 30 spíš kluky. Na věk kašli, je to jen číslo. Spíš pozoruj jak se k tobě chová a na počet svíček na dortu nekoukej 🙂 Jestli jsi zamilovaná, jdi do toho!