Zamilovala jsem se do jiného. Stalo se vám taky?

27. dub 2023

Ahoj, sedím tady a nevím, co dělat… Zamilovala jsem se do jiného muže, i když mám vztah a malé dítě. Jenze vztah není úplně podle mých představ a často se hádáme. Nicméně tohle neberu jako důvod se zakoukat jinde. Ale… Proste se stalo a já jsem zamilovaná… Bohužel (no možná bohudík) ho moc často nevidam a nic moc o něm vlastně nevím, jen je vždycky úžasně milý a nabitý pozitivní energii. A to mě na něm asi přitahuje, ale jinak o něm nevím nic, ani jestli taky není zadaný. Stalo se vám to taky? Co jste dělaly? Jak jste ho dostaly z hlavy? Příští tyden ho nejspíš uvidím a už ted mám motylky v břiše jen na to pomyslím. Naposledy jsem takhle byla zamilovaná do současného partnera.

irmamala
28. dub 2023

Ano stalo. Z hlavy jsem ho nedostala, rozvedla se a jsem s nim😆

luucia
28. dub 2023

Stalo, po čase to přešlo..Ono jde o to, že takhle když ho potkáš tak je milý a nabitý pozitivní energií, ale pak běžný život je dost často o něčem jiném. Mluvím z vlastní zkušenosti 🙂

gdpr
28. dub 2023

Podla mna je to zatial len platonicka laska kedze nevies o nom nic pravdepodobne si zamilovana do jeho vyzoru a mas 2 moznosti 1. Zoznamis sa s nim aby si ho lepsie spoznala a tak uvidis ci sa zamilujes aj do toho aky je clovek samozrejme v pripade, ze nebude vo vztahu 2. Nejak to v sebe spracujes, ze bud je vo vztahu alebo ze ho nepoznas tak nemozes byt donho zamilovana a zapracujes na tom vztahu ktory uz mas

cilkat
28. dub 2023

Je rozdíl zamilovanost - ty motýlci v břiše - a fungování v dlouhodobém vztahu. Dlouhodobý vztah, není-li vyloženě špatný, bych nezahazovala kvůli první zamilovanosti. Zamilovanost přejde. A co pak? bude vám to fungovat pak? je "ten nový" opravdu o tolik lepší? Bude dobrý partner? Bude dobrý nevlastní otec? ... Je možné, že nakonec zjistíš, že ano. Pak je na čase rozvod a změna partnera. Ale nešla bych do ní kvůli té prvotní zamilovanosti. Ta opravdu může být za pár měsíců pryč, ale potíže z rozlomení současného vztahu budou trvat.

trdelnik234
Autor odpověď smazal
Zobraz
sorboni30
28. dub 2023

Tak si vzpomen jak ti bylo když jsi poznala nynějšího partnera se kterým máš dítě.. bylo to hezky, že?
A taky si představ, že ten partner někoho potká a bude taky tak poblázněn jako teď ty. Co by jsi mu na to řekla?
Ano, taky jsem se tak zamilovala..a rozvedla, jenže s ex to nefungovalo několik let. Byli jsme spolu 14 let. Nynější partner přišel až po mém rozhodnutí, že se chci rozvést..
Co dělat? Musíš si uvědomit, co ti za co stojí.
Máš problémy s nynějším partnerem? Kvůli čemu se hadate? V každém vztahu jsou hádky, vyčistí to vzduch když spolu dva nedokážou mluvit narovinu.
To, že se ti někdo líbí neznamená, že musíš hned opouštět vztah..za pár let se můžeš hádat zase s novým partnerem.
Zamilovanost vždy přejde...důležitý je trvalý vztah, porozumění v něm, tolerance, vzájemná důvěra.
Máš tohle všechno nebo ti něco chybí? Víš co chceš?

vlaxyz
29. dub 2023

Neviděla bych to tak horký. Taky jsem byla takhle poblouzněná. Asi dva roky jsme spolu flirtovali, protože jsme se viděli denně. Měla jsem růžový brýle. On měl rodinu, já vztah. Nakonec jsme se spolu vyspali. On v tom chtěl pokračovat, ale najednou se mi úplně zhnusil. Jako kamarádi jsme doteď, ale rozhodně vím, že by z toho nikdy nic nebylo. Zakázaný ovoce nejvíc chutná. Ale pro jistotu bych se s ním minimálně seznámila, než dělala nějaký radikální rozhodnutí. Ono když něco strašně chceš a nemůžeš to mít je strašně přitažlivý. Ale někdy stačí, když to dostaneš a zjistíš, že to zas takový terno nebylo. 😃 Ale taky se to může zvrtnout tak, že se oba bezhlavě zamilujete a budete spolu. 🤷‍♀️ Lepší vyčítat si to, co jsem udělala, než co jsem ani nezkusila, ne? 🤷‍♀️😊

luciehutt
29. dub 2023

Ahoj, taky se mi to stalo má pár týdnů, přešlo to. 😊 Co si budem, jednou za čas se to může stát každému, ale jak se říká - nevyměním 80% za 20%. Těch 20% mi sice u manžela za ta léta dost chybí, ale pak by mi u toho dalšího chybělo těch 80%. Navíc je to otec dětí a i když mi lítali motýlci v břiše, ta velká, budovaná a pevná láska s manželem je stále silnější. Jak píšeš, nic o něm nevíš, máš o něm tedy maximálně „vlhké sny“. 😃 Musíš si to nastavit v hlavě, vzpomeň si na začátky s partnerem, na to, jak poprvé viděl vaše dítě, na to, co jste společně prožili..

maser23
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
mimi1004
10. kvě 2023

@maser23 jdi s tím už do prd... tohle je web pro rodinu a ne bordel!!!