Zamilovaná a špatně...

1. pro 2021

Do chlapa, kterého jsem viděla párkrát. Ale je to špatně, jsem zadaná řadu let a nepodvádím.
Prosím jen ty, kteří si chtějí přečíst zpověď bez rypavych, a nebo nesmyslných řečí.

Je to partnerův šéf. Dokonce nový šéf. Partner je jeden z nejvyšších managerů v podniku a ze svého titulu pozval onoho nového šéfa na oběd, dvakrát, k nám domů. Pokaždé přišel, ač tvrdil, že nechce rušit a obtěžovat ( chápu). Ale nám to nevadí, děti nemáme, nechceme žádné výhody a šlo nám jen o to, že měsíc už nebyl doma ( pracovní záležitosti ).
Jenomže, já se asi fakt zabouchla. Líbí se mi jako chlap. Asi budu znít jak nějaká blbka v pubertálním věku, ale párkrát jsem si všimla, že když jdu na skok a před koncem pracovní doby za partnerem, tak se stalo, že šéf mě viděl a ztuhl. ( Vstup do práce mám povolený a ještě pro jistotu se partner ptal, zda to opravdu nevadí - povolil to bývalý šéf a tomu to bylo jedno )
Ztuhl, kouká na mě, já na něj. Oba mlčky, až do doby, než pozdravim já, nebo on. A nebo někdy je to normální, bez nějakého fópá. Stane se to někdy, ne pokaždé. Dokonce naše první setkání bylo takové 🤣🤣🤣 velmi vtipné. Ještě se mi omlouval.
Mimo práci se ty záseky nestávají. Bavíme se normálně, uvolněně. Dokonce mi nabídl místo (to ještě předtím, než mě viděl a přítel s ním o mě mluvil). Ale najednou místo by mělo být v jeho blízkém okruhu ( což si vysvětlují tím, že šéf na prý dobrý instinkt na lidi a dokáže člověka odhadnout ).
První oběd probíhal, tak že přišel, přinesl víno. Druhý oběd přinesl j maličkost i mě a omlouval se, že to neudělal poprvé a dokonce jsem si všimla, že byl navoněny. Když se mnou mluví ( a nevypráví zrovna svoje historky ) tak se usmívá.
Do háje, já neříkám, že mu skočím do postele, budu ho svádět. To se nedělá. Je ženatý. Navíc o paní i dobře mluví 🙂) Ale možná by mě hrálo na srdci a egu ;)že po mě taky jede . Na druhý straně si říkám, že kdyby to tak bylo, tak se mě třeba zeptá na jméno - což neudělal, nikdo nás, ani nepredstavil.líbím se mu. Ale nevím... Zda tam náznak je?

klokanka31
1. pro 2021

Já si myslím že se jednoduše chová zdvořile...nic víc bych v tom nehledala.

uzivatelkapetra
1. pro 2021

Nedávno jsem přemýšlela jestli bych si vůbec všimla, kdybych se někomu líbila a popravdě jsem došla k tomu, že asi ne.
Tím že někoho mám mě ani nenapadne, že by mě měl zajímat někdo jiný.
To tak na okraj.
Každopádně bych být tebou přestala chodit za chlapem do práce a jinak se vyhýbat kontaktu s tím pánem.

autor
1. pro 2021

To ano. On je hodně slušný. Průšvih je, že se mi líbí a občas fakt nechápu ty jeho záseky, když mě vidí

nazka
1. pro 2021

Jak dlouho jste spolu s chlapem? Myslím, že tě prostě poblouznil a Tobě naopak doma chybu "vzruso". Jestli chceš udržet manželství, vyhybej se mu.

sinicka
1. pro 2021

Z meho pohledu jsi jen poblaznena. 🙂 sejde z oci, sejde z mysli. A mozna si casem reknes “paneboze ON se mi libil?? Tvl “

odula
1. pro 2021

A já si myslím, že se zamilování hrubě precenuje. Jop, třeba jste si sedli, jop třeba zafungovala chemie (doslova - hormony - který pak spoustej sekreci dalších - hormonů slasti), a to je tak asi všechno. Stabilní vztah je mnohem hodnotnější, nemluvě o lásce (která se zpravidla vyvíjí dlouhodobě). Takže - jakožto dospělá ženská bys měla mít nad tímhle docela nadhled, pokud si to chceš soukromě "užít " (myslím ten pocit, ne navazování nějakého vztahu, natož pak nevěru) tak si to užij - ale s tím, že o nic nejde a nepůjde a tak, aby to nikdo netušil. Ono to přejde. Stoprocentně

autor
1. pro 2021

Děkuji holky. Snad to přejde, protože jinak nevím. Pokud dostanu to místo, které mi nabídl u nich v práci, tma nevím nevím jak bych toto rozchodila. A popravdě se mi líbí. Poprvé když jsme se viděli, tak něco jsem cítila, ale pořád to šlo a brala jsem ho jako tak nějak normálně. Ale jak jsme se viděli teď častěji, tak v tom lítám. A nedokážu si vysvětlit jeho chování - to mě máte a možná i vrtá hlavou.

Jsme spolu 10 let.

rozitta
1. pro 2021

Krásná chemie 🙂 ale raději se vyhýbej kontaktu, nebo to špatně skončí. Hodně sil!!

klokanka31
1. pro 2021

Tak tu práci neber, jednoduchý... A mysli na to že ty máš chlapa, on je ženatý...

autor
1. pro 2021

@klokanka31 Ta práce mě zajímá a je to to co chci dělat a dřív jsem i dělala.

Mě jen zajímá a vím, že mi to zřejmě nikdo tady neřekne, zda tam můžou být vzájemné sympatie nebo ne, dle jeho chování.

korin
1. pro 2021

Asi chceš slyšet, že máš hodit svůj vztah za hlavu a jít po hlavě do nového, se ženatým mužem? Že je to osud a tak dál?

klokanka31
1. pro 2021

Podle mě si to jen idealizuješ, ale i kdyby tam něco bylo z jeho strany...co bys s tím udělala? Rozbila by sis vztah, jemu manželství?

knuffel
1. pro 2021

Se Ti prostě líbí představa, že se někomu líbíš. Dobrý, nic nerozjížděj, je spousta věcí, které nevíš, třeba je to domácí protiva, třeba je sukničkář, třeba je držgrešle, jsou věci, které na první pohled nevidíš.
Já bych se přikláněla k názoru, že je zdvořilý. Já se taky bavím se spoustou lidí, dokonce se na ně usmívám, když jdu na návštěvu, taky beru něco s sebou... Tak zchlaď hlavu a pozvi rozum. 😁

irmamala
1. pro 2021

Určitě, jen co nastartuju věšteckou kouli 😀 Promiň, ale přijde mi, že moc zkušeností nemáš, když se s prominutím po*ereš, že na tebe nějakej chlap spočinul okem.... To se přece stává běžně, že i jako zadaná potkáš někoho, kdo se ti líbí, nebo ty jemu, nebo je to vzájemné. Co s tím, to už je pak věc osobních hodnot. Proč tak zoufale potřebuješ vědět, že se mu líbíš? Nudíš se a chceš se pobavit? Chceš vyměnit partnery? Proč ne, jsi svobodná, bezdětná, můžeš si dělat co chceš.

lidija1234
1. pro 2021

Já bych si prostě dala do hlavy to že je ženatý a prostě ne. Pokud by podvedl svoji ženu tak upřímně v tu chvíli by ten chlap pro mě hodnotně klesl hodně hluboko a rozhodně bych s takovým člověkem nechtěla mít vztah víš jak se říká udělal to jednou udělá to znova. Jinak není se čemu divit když jsi s manželem 10 let asi vám chybí ve vztahu to vzrušo ta chemie co bývá na začátku. Asi je důležité si uvědomit co můžeš získat a co můžeš ztratit. Rozbiješ svůj vztah a myslíš že on opustí svoji ženu ? To co popisujes je fakt jenom chemie v podstatě je to pro tebe naprosto cizí chlap. Jestli si sebou nejsi jistá tak tu práci bych nebrala a spíš bych se asi zaměřila na to že ti ve vztahu něco chybí a zkusila si s manželem promluvit a víc oživit vaše manželství. Jinak vše může být jen v tvé hlavě a z jeho strany nejsou žádné náznaky, to že je zdvorilej a má občas zásek nemusí znamenat že by tě hnedka chtěl.

tinaprofi
1. pro 2021

Stejně spolu flirtujete podle toho, co píšeš.. Evidentně mu to nevadí. Procento, že spolu začnete chrápat po tvým nástupu půjde logicky stoupat 🙂 flirtování je super ale sakra ženský, nějaký zásady... co je v dome, není pro mě.. 🤫😅

autor
1. pro 2021

@tinaprofi Neflirtujeme. Nebo alespoň já to tak nevnímám ( a už vůbec žádné dotyky ). Nedávám najevo co cítím.
Viděli jsme se všehovšudy asi 5x, z toho 2x soukromě doma. V práci se snaží se mnou bavit, zdraví, kouká a občas ty záseky. Je slušný, hodně slušný. Ale celkově takové to děkuji/prosím/prosím vás /rozlouči se, když odchazi má na všechny v práci - nebyli na to zvyklí.

Co mě třeba, ale zaráží, tak ........ Skrz pozvání se cítil blbě ( chápu naprosto ), ale nakonec přišel. I podruhé.

A i celkově se mi, zda, že když řeknu JÁ, že je to v pohodě a když bysme nechtěli / vadilo nám to, tak ho nezveme=bere to a dál to nepitva. A to samé ohledně výslužky. Děkuje za pozvání x krát a přitom to směřuje na mě pohledem (já ho přitom nezvala 🤣). A bavíme se tak normálně jako známí, ne dva do by po sobě letěli.

zuzkasim
1. pro 2021

Do ženatého chlapa nikdy! I kdyby ti za to nestál tvůj vztah, tak pokud víš, že on je ženatý, mělo by tě to odradit od jakýchkoliv dlouhých pohledů, svůdných úsměvů, letmých dotyků atd. Takové pobláznění přejde úplně stejně, jako se objevilo...

camelinka
1. pro 2021

Chemie je svine a nejsi prvni, ani posledni, kdo se nechal pomotat...
Varianta jedna, je jen zdvorily a tobe se akorat splasily hormony, varianta dve, splasilo se vam to obema...
Skoncit to muze taky dvema variantama, bud se budete vyhybat, aby nebyl pruser, nebo si to rozdate nekde v kamrliku na kostata 🤷

uzivatelkapetra
1. pro 2021

Myslím, že spíše ty v tom něco hledáš. Normální galantní chlap.

klokanka31
1. pro 2021

Tak při tom pozvání když říká že nechce rušit/otravovat - to se říká běžně. Že děkuje za pozvání a kouká při tom na tebe - ty jsi paní domu, hostitelka, tak je jasné že bude děkovat tobě. Že něco přinesl i tobě, to se taky dělá, běžně se hostitelce donese např.květina. Přišel navoněný? Přece nebude smrdět, každý normální člověk se navoní když jde na návštěvu. Myslím že on prostě jen zná etiketu a podle toho se chová.

tinaprofi
1. pro 2021

Už první věta je blbost 😂 hele otevřene říkám, že není nic zvlášťniho na poblouzneni nebo flirtování. Zamilovanej člověk jde hodně věcem naproti. My máme v práci kolegyni, mladou holku a ta už po 15 letech se starým flirtuje se vsema 3 šéfama. Kdybys ji viděla, jak se nese a jaký grimasy hází, posrala by ses smíchy. Tyhle věci ženský poznaj, marná sláva. 😅😂 Je to proto, že nám to lichoti a to je přece úplně v pořádku. Každa ženská miluje, když se chlapům líbí. No dobře až na pár jeptisek, každá... Já bych si to užívala. Vždyť starýmu nemusíš nic říkat, nejsi malá, abys na sebe zalovala. Stejně to nic neznamena... Nebo? 😜

autor
1. pro 2021

@zuzkasim No, ty pohledy 😔Toho si i všiml partner. Někdy se stane, že šéf přijde k němu do kanceláře, já tam třeba jsem. Otevře dveře, a zásek, kouká, já koukám a probere se, až když pozdravim ( nebo on ). Ale ty pohledy jak kdyby to trvalo věčnost. Samozřejmě se snažím neusmivat, neuculit jak měsíček na hnojy. A polovička z toho má akorát legraci, že na sebe koukáme jak blbci.

Říkám si, že je to třeba tím, že jsem v práci ( že tam chodím, ale prý to nevadí ), protože doma se to nestává. Doma celkově je to uvolněnější.

me_druhe_ja
1. pro 2021

Když jsme se s přítelem poznali, byli jsme oba v manželství. Zamilovali jsme se do sebe, rozvedli jsme se, jsme spolu a máme děti. Jenže pro oba to byla tak zvaná pověstná poslední kapka, ani jedno manželství dlouhodobě neklapalo. Ale pokud jsi až doposud byla šťastná a spokojená s partnerem, tak se na to vykašli.

lidija1234
1. pro 2021

Řešíš zásek, vůní,pozdrav....hledáš v tom víc než je.

autor
1. pro 2021

Asi jo, holky. Asi v tom nic nebude ,jen z mé strany

zuzkasim
1. pro 2021

Hm... ty poradit nechceš. Dělej, jak myslíš. Spíš než o šéfovi partnera bych uvažovala, kam posunout váš vztah, jestli jste spolu 10 let a máte oba trochu rozumu. A chlápkovi bych se raději vyhýbala, ale já už tak nějak vím, co od života chci, je otázka, jestli to víš i ty?

irmamala
1. pro 2021

A není třeba možný, že má v práci zásek, protože mu připadá nevhodné, abys tam byla? Byť řekl, že ne? Proč za ním vůbec tak často do té práce chodíš?

autor
1. pro 2021

@irmamala Často ? Nikam často nechodím. A chodím ke konci pracovní doby - jedeme spolu domu. Prý je takový, že by řekl narovinu, kdyby se mu to nelíbilo a hlavně, nechodím tam jen já jako rodinný příslušník ( mají tam běžně děti zaměstnanci ).

irmamala
1. pro 2021

Tak podle toho, jak popisuješ váš "vztah" bych čekala, že se vídáte denně.