icon

Žárlím. Jak byste to braly a zvládaly Vy?

31. led 2020

Ahoj. Jak byste situaci braly a zvladaly vy? Pritel podnika v pohostinstvi. Shani vypomoc...nikdo mu zatim nebyl dost dobry...dokud neprisla mlada hezka holcina. Hned nadsene otocil, aniz by ji mel den na zkusene a chce ji praci nabidnout. Jenze pred par lety prave mi dost ublizil...flirtovani s vice holkama...snad zustalo jen u pismenek. A ja to nedokazu z hlavy vymazat. Jsem na MD, okoukana, unavena...moc o me doma v posteli ted nestoji a ja ksem z toho nervozni...prehanim?

Strana
z2
leniczka23
31. led 2020

@michaela_2 jooo mas pravdu, asi jo..hele ja delala ve fabrice a za tech 10let tam sem nacapala 3 pary jak si to rozdávají..asi na to mam smůlu nebo co🤣🤣 No všech šest lidí mělo doma manžela nebo manželku..ja si rikam ze v dnesni době je spis nenormalni věrnost co tak koukam kolem sebe.

michaela_2
31. led 2020

@leniczka23 mám podobny pocit 🙈😃

marcicek84
31. led 2020

no pokud sis vzala může který je šarmantní a rád flirtuje se ženami a věděla jsi o tom, tak bych tuhlejeho pvahovou vlatnost měla konečně být schopna tolerovat. Pokud potřebuje i holku na plac, opravdu si nemůže vybrat nějakou nevzhlednou, to chápu. Na druhou stranu chápu i tvé obavy, ale pokud máte zcela funkční manželství a pokud sama sebe nezandbáváš a dbáš na to, jak vypadátš, když přichází tvůj muž domů, není třeba mít obavy, možná bys mohla být i více přítulnější, aby mu nic nechybělo. Ale zase pokud to bude chtít udělat tak to udělá ať uděláš co uděláš, hold mu věřit musíš....

autor
31. led 2020

Holky, vsem diky. Ja vim, ze pulka vseho je v me hlave...jenze ja mu tehdy tak verila jak nikomu a ac slo o pismenka, strasne moc me to ranilo. A bikdy jsem to nedokazala uplne hodit za hlavu a naplno mu zase verit. Nepoznala jsem tehdy vubec nic...on moc dobre vi, ze doma potrebuju slyset, ze neni hezka apod...ale mam oci. Ja priznavam, ze tehdy moje sebevedomi hodne kleslo..a i takovy to, ze ja se muzi snazit, ale doma stejne lezi chlap na gauci a nic moc vysledek to nema...chjoooo...

jirina58
2. únor 2020

Nedostatek sebevedomi a premysleni o kravinach je zacatkem konce.

escapelle
2. únor 2020

Já razim heslo že když je člověk spokojenej,nemá pátrat.at si dělá co chce,když o tom nevím a když doma jsem pro něj bohyně.
Samozřejmě nechci aby mě partner podváděl a nebylo by mi to jedno. Pokud je to kurevnik,neuděláš stejně nic.milujes ho?chceš s ním být?nezanedbava tě?hledí si tě?nezdrha z domova?neřeš.
My jsme oba zdravotnici.bych se musela zbláznit a on taky.protoze z mojí strany doktoři a kolegové.jsem docela hezká ženská,mohla bych mít milenců že bych je nestihla do přechodu.on je taky peknej chlap,mladé kolegyně......základem je důvěra.duvera a nezanedbavat postel.proste to musí bejt dobrý,musejí být spokojeni oba,aby to netahlo jinam.protoze když mám doma to nej,co mi dá někdo jinej?akorát šup sem,šup tam.bez těch citu ,bez toho co je gro vztahu.

michaela_2
2. únor 2020

@escapelle souhlasím

A ještě bych teda chtěla dodat, že ono leckdy člověka trápí něco, co je vlastně úplně zbytečný.
Protože pokud je provozní hospody fakt peknej, charismatickej chlap, to by se jeho ženská musela zblaznit kazdej den strachy, co za mladou zákaznici na jídle, ho tam bude balit (teď jsem to asi vylepšila co 😃)
Ale pointa je v tom, že my holky kolikrát hledáme chyby tam, kde nejsou (a který třeba vůbec nejsou) 🙂

escapelle
2. únor 2020

@michaela_2 jo přesně.proste pokud si jak Muž,tak žena uvědomuji,že jejich partner je hezkej,spolecenskej a třeba i koketni typ,tak nezbývá než být prostě nejlepší aby druhej moc dobře věděl,co má doma a rád se vracel.kdyz chce někdo podvádět tak to bude dělat i kdyby se člověk stavěl na hlavu.v takovém strachu a neduvere se žít neda.

Strana
z2