icon

Žárlím. Jak byste to braly a zvládaly Vy?

31. led 2020

Ahoj. Jak byste situaci braly a zvladaly vy? Pritel podnika v pohostinstvi. Shani vypomoc...nikdo mu zatim nebyl dost dobry...dokud neprisla mlada hezka holcina. Hned nadsene otocil, aniz by ji mel den na zkusene a chce ji praci nabidnout. Jenze pred par lety prave mi dost ublizil...flirtovani s vice holkama...snad zustalo jen u pismenek. A ja to nedokazu z hlavy vymazat. Jsem na MD, okoukana, unavena...moc o me doma v posteli ted nestoji a ja ksem z toho nervozni...prehanim?

Strana
z2
knuffel
31. led 2020

Začni u sebe, Tvoje myšlení a pocit ohrožení je ve Tvé hlavě, tam je problém, jak o tom začneš přemýšlet tímhle způsobem, je to začátek konce... Hoď se do klidu a nejanči.

autor
31. led 2020

@knuffel jak se to dela??😊

not_blond
31. led 2020

To se takhle nedá říct, jestli to přeháníš. Pokud k tomu má sklony a doma to moc neklape, tak to asi není moc příjemná situace. Otázka spíš je, co by si s tím udělala, kdyby to podezření bylo oprávněné? Než dělat žárlivé scény a projíždět u mobil, tak začni u sebe, dej se do kupy, nahoď sebevědomí a doma mluvte o tom, jestli je spokojený.

autor
31. led 2020

@knuffel prijdu si jak nemozna hysterka...ale nedokazu byt v klidu. Budou spolu denne v kontaktu, nova hezka tvar, usmevy...a ja doma. Kdyz prijde on domu, zaleze na gauc s pocitacem a nema ani snahu jit s nami ven

knuffel
31. led 2020

Jo, to už je trochu oříšek. 😀

sudylichozrout
31. led 2020

No a tobe by vadili nejak extra moc, kdybys o takoveho partnera prisla? Vzdyt stejne jako partner mic nefunguje...

lucifux
31. led 2020

S manželem jsme na tom podobně, nejsme spolu zase tak dlouho letos to budou 4 roky ale pár krizovek za sebou už máme. Čekáme spolu 2 dítko, prvního syna mám z předchozího vztahu, ale narodil se domů k manželovi, přivlastnil si ho za svého. Ale, jak píšeš, je stále v práci, je to muž, který se opravdu umí bavit, umí to s ženami, je to poměrně fešák. Doma nám to dvakrát nezáří, ale na druhou stránku si říkám.... Před týdnem jsem zjistila že jsem těhotná. Dokonce se aktivně podílel na jeho snažení, a to mě utvrdilo, že mě má rád a nic s nikým jiným v plánu nemá. Takže můj postoj, shodila jsem tepláky a vytahané triko. Vzala si legíny a pořádné triko, učesala se, nahodila milý a spokojený úsměv.... A světe div se, manžel to po mě chtěl 2 krát denně :D

lv
31. led 2020

Je otázka, zda si tu holčinu vybral z důvodu toho, že se na ni hezky kouká (čechrat si peří, co si budeme vykladat, skoro každý chlap se trochu natřásá před hezkou holkou), taky restauraci hezká servírka dělá větší kšeft.

michaela_2
31. led 2020

Tak ono je úplně jedno, v jakem oboru pracuje, tohle bys zřejmě - evidentně mu nevěříš, řešila všude 🙂
Kanceláře - sekretarky, služební cesty
Lékař - zdravotní sestřičky
Učitel - kolegyně
Atd atd 🙂

Já bych řekla, že takovým primárním důvodem jak začít, bude zkusit si rozebrat, čeho se bojis nejvíc - že te podvede. A pokud by to udělal - rozešla by ses s nim? Bojis se zůstat sama? Nebo by to mohlo být jinak - kdyby se tohle stalo, sama bys nezůstala a třeba by se ti žilo i lépe, s někým jiným. A nebo k něčemu takovému vůbec nedojde.
Člověk nemůže žít porad ve strachu, že se mu něco špatného stane. To by ses musela bát všeho, nehody u dítěte, u sebe ......
Nikdy nevíme co bude, ale zkus si proste vsugerovant, ze I KDYBY vám ten vztah nevyšel, z jakéhokoliv důvodu, budeš normálně žít dal a budeš se mít hezky i tak 🙂

autor
31. led 2020

No my jinak mame vztah si myslim hezky. Ale takovy jako....proste po 10 letech vztahu ne moc akcni..a partner je vazne hezkej chlap a k tomu ma proste prorizlou pusu...a na tu minulost nemuzu zapomenout nikdy. To mi nejde. Posledni roky ni takoveho neprovedl. Ale ja ani nepatrala po nicem...jenze ted jsem z te situace vazne nesva...mluvili jsme o tom, pry se nemam bat. Ze se mu nijak zvlast nelibi a ze jine staly za prd...bez zubu, nebo tmava plet ci byla citit kourem. Ale proste klidna nejsem ani nahodou

autor
31. led 2020

@lv i kdyby to bylo z duvodu, ze je hezka a libi se mu...nikdy by to nepriznal. On i o holce, ktere tehdy psal, tvdril, ze se mu nelibi apod...

avadake
31. led 2020

No výpomoc jako mytí nádobí sexy kost nepotřebuje, ale jako obsluha je jasný, že by měla být trochu k světu.

autor
31. led 2020

@avadake nejvic bude v kuchyni u nadobi. Ale obcas i na place...odnest jidlo, kdyz se nestiha apod...pry ma zkusenost s placem. Coz se priteli zamlouvalo. Ale na druhou stranu...kvuli par polivkam nepotrebuje mit vypomoc na place praxi

europa00
31. led 2020

upřímně příležitost dela zloděje..u chlapa to platí dvojnásobně...bohužel s tím moc nenadělaš max muzes začít u sebe...asi je nec oblbe když sama o sobe tvrdíš ze nicx moc unavena, okoukana atd...jasne ze ti to neprizna nešni blby ale zase zamestnat bezzubou šeredu taky není cesta...já se snažím i doma vypadat celkem k světu..ted mám chripku tak to totlane kašlu ale jinak si na tom jak vypadam i zakladam nejek kvuli chlapovi ale take kvuli sobe..chodím upravená, nemám odloupaný lak na nehtách mastné vlasy a podobné průsery holek, což se někdy divím, že vylezou ven...když jdeme ven snažím se reprezentovat, mám ráda modu, mám rada změnu, chlap se vedle mě cítí dobře....
takže začni u sebe..bud atraktivní pro sebe i pro něj a ano jde to i na mateřeské, ja na ni začala podnikat a to byl teprve záhul...byla jsem sama s 8 měsíčním dítětem...všechno jde...vycitkama a scenama ho jen prihrajes k jiné ženě co je usmevava a v pohode....jednou jsem mela starsiho milence tehdy mi bylo 25 a mu 42 tuším...ptala jsem se ho proc loví v mladších vodách, jeho odpoved byla prostá...PROTOŽE TY STARŠÍ UŽ JSOU ZASRANÉ SVÝM ŽIVOTEM...a má pravdu..máme sbírat zkušenosti, moudra, špatné zkusenosti měnit ve znalost a ne byt nejaké patetické, hysterický, unavené, negativní, umastené staré vrány .-) prostě začni u sebe ty se musis citit jako hvezda...pak te tak bude vnímat i tvuj chlap

autor
31. led 2020

@europa00 kdyz ja se vazne snazim...doma upravena, upnute veci...ale i kdybych doma chodila naha..zadna vetsi zmena to asi nebude 😄 ja se snazim na nasem vztahu porad pracovat, ale mam pocit, ze tu energii vic vkladam ja nez on

europa00
31. led 2020

vkladewj ji do sebe...a každý má rá zmenu kazdy si rrad zaflirtuje..pak je otazka kde si stanovi hranici...mám zájem mužu ráda, ale nikdy jsem ji neprekročila..stačí si ukojit ego tim ze vim ze zajem o me pord je..u přítele vím, že je taky rád, když je stredem pozornosti...myslim že kdyby vedle tebe ted pracoval atraktivni mlady chlap co by se ti fyzicky libil asi bys taky zaflirtovala...budes muset pouzit vsdechny zenske zbrane co mas aby v tobe videl novinku..at se klidne na mladou koukne ale jasne mu rekni ze tohle dole si budes obstaravat pouze ty a sved ho..asi bude v soku...ale zase to bude nové 🙂

dandaa
31. led 2020

Aby vztah fungoval, tak se musí snažit oba. Proč to v posteli nefunguje? I ženská na mateřské může vypadat dobře. Zkus zapracovat na sobě a i s ním si promluvit, aby věnoval cas rodině. I komunikace je často kámen úrazu. Můj muž má spoustu žen podřízených a jsou mi fuk, vím, že nás miluje a rodina je pro něj na prvním místě.

autor
31. led 2020

@dandaa no ja mam proste predstavu, ze se chlap vic snazi...chybi mi objimani, libani...my si rozumime v komunikaci jako takove, ale jakmile se ma resit, ze neco mezi nami (kord v intimite) neni uplne podle predstav....neumi se o tom bavit. Max me vyslechne, ale nic k tomu nerekne. Ja mu trd narovinu rekla, ze bych byla nerada, kdyby tam byla mlada pekna baba a proc (viz minulost) a on jen, ze chape...ale nic vic. A vim, ze ji stejne prijme, pokud bude chtit i pres muj "nesouhlas"

michaela_2
31. led 2020

Hele tak si to zkus vzít i z druhé strany - né každá krásná mlada holka, má jako svůj cíl, nechat se sbalit starším ženatým ukecanym chlapem 🙂) Hezky mlady holky se chlapům líbí, to je asi jasný, a ani není třeba mít vyhraněný vkus 😃 ale třeba pro ni, zrovna on není nic tak extra, jak ho vnimas ty 🙂

merope
Autor odpověď smazal
merope
31. led 2020

Hele a koho si má jako vzít na obsluhování hostů? Starou a ošklivou? Jinak teda reálně bych se víc bála, kdyby si tam vzal holku nad 30 než mladý (pro něj) ucho.

not_blond
31. led 2020

Hele jestli je záletný, asi bude záletný vždycky. Je dobře, že po ničem nepátráš. Pokud máte hezký vztah, je to dobrý otec, jsi s ním ráda, tak bych tohle postavila na vedlejší kolej a věřila, že jen flirtuje a dál to zajít nenechá. Ono ti ani nic jiného nezbyde, protože platí to staré známe pravidlo, že kdo zahýbat chce, tak to udělá a ty tomu nezabráníš, ani kdybys před ním dělala nahá stojky. Naopak spíš scénama, zákazama a příkazama ho spíš odeženeš k nějaké sukni, která pro něj bude mít pochopení. Samozřejmě máš pravdu, po 10-ti letech vztahu bude asi pro každého chlapa zajímavá mladá, bezdětná, pěkná holka. Obzvlášť pokud ten tvůj dělá v pohotinství, tak to určitě žádný stydlín nebude. Musíš ale věřit, že Vás vztah má stabilnější základy a proto tě nějaké flirtování se servírkou nemůže rozhodit.

drakenn
31. led 2020

Kord v intimitě, tož to je průser..

Hele a nesedíš ty doma na zadku a jen nefňukáš a nevyčítáš? Pokud mu děláš scény a dáváš ultimáta, tak to je zabiják vztahu.. Jak tedy funguješ jako partnerka?

autor
31. led 2020

Asi takhle...mela jsem svoji praci, konicky byly spolecne, cas jsme vicemene travili spolu. Jinak kdyz jsem si vzala dovolenou, nesedela jsem doma, ale vzdy naklusala k nemu pomoct na restauraci. Takze vim svoje, jak umi pusobit .. ted jsem na md. Schazim se s maminkama na navstevy...ale treba spolecnych prochazek s kocarkem moc neni, on je unaveny z prace. Takze chodime sami. A ven treba na damskou jizdu nemuzu, plne kojim

not_blond
31. led 2020

Hele hlavně se nepřetvařuj, nehraj si na sexy dračici, když se na to necítíš. Věř svému partnerovi, že tě má rad takovou jaká jsi a že ti pomůže těžké mateřské začátky překonat. Pokud mu takto důvěřovat nemůžeš a fakt si myslíš, že musíš být nonstop aktraktivní a zábavná, aby tě miloval, tak je něco špatně.

leniczka23
31. led 2020

Tak ja bych nejakou poznamku asi utrousila ale urcite bych nejak nejancila, ale.to je o tom ze ja mu verim a hlavne verim sobe ze mu to stejne zadna neudela jako ja takze nema zadna sanci🤣🤣🤣 Ne vtip, samozrejme taky bych asi byla trosku ve strehu, vubec pokud uz neco nekdy provedl, ale zakazat mu to urcite nemuzes. Ber to tak, ze aspon vyzkousis jestli uz ma.jasno nebo ne..a chovala bych se tak aby si mu k tomu nedala zaminku.. a pokud ti to nejak bude vadit hlavne spolu o tom mluvte..

not_blond
31. led 2020

@leniczka23 pobavila 🙂 To já stará frigida říct nemůžu 😀 Blbý je to, že i když bude ve střehu, co s tím nadělá, jak tomu zabrání? Jestli je to kurevník, bude se kurvit s touhle, nebo s jinou. A zrovna restaurační provoz není teda nic moc pro žárlivky. Kamarádka má za muže barmana a trpí jak pes vedle něj. Ani nový kozy nepomohly 😀

leniczka23
31. led 2020

@not_blond 😁 Doporucuju kotvičník, na apetit fakt funguje😊 Mas pravdu neudela no, ale treba kdyz bude ve strehu pozna driv ze se neco deje a nenecha ze sebe delat kravku nejak dlouho.
A naprosto souhlasim ze to pohostinstvi je na tohle asi nejhorsi..

michaela_2
31. led 2020

@leniczka23 no hele kamarádka má za manžela doktora, ten co chvíli noční a tam mlady sestřičky, praktikantky......
Můj manžel zase jezdí často na služební cesty

Jak jsem psala nahoře, ono je skoro všude něco 😃 pokud nedělá třeba řemeslo v panským kolektivu...

michaela_2
31. led 2020

Jinak ještě jsem chtěla napsat, že je rozdíl jestli se bojis aby te nepodvedl a nebo jestli je ti nepříjemný i to, ze si v práci zaflirtuje.
Protože podle toho co jsi o něm napsala, tak s tou druhou variantou se asi budeš muset nějak naucit žít no. Jestli je to ten typ, který se rád předvádí.... V tomhle nevěřím ze se člověk změní, každý je nějaký. Spis to chce dat hranice, které budou vyhovovat oběma

Strana
z2