icon

Zase nepříjemní rodiče/tchánovci

3. led 2021

Tak jsem si myslela že po nějaké době nevyžádané rady a podobné řeči kolem výchovy pominou, a ono kulový. Na Vánoce jsme byli u mých rodičů a tchánovců, a katastrofa. Zase všechno děláme špatně, tak jak se chová malá je neskutečné, my se takhle nechovali, a bla bla bla. Malé je 8 měsíců, jsem s ní nonstop, věnuju se jí (prý je to špatně, mám jí nakrmit a hodit do postýlky, aby se naučila být sama, a dokázala si hrát sama, aby nevyžadovala pořád mojí pozornost). Když se mi převaluje sama na bříško tak je to moje vina, že jsem ji neměla na bříško naučit. Malé se na bříšku líbí a hraje si na něm, ale prý ji tak mučím a ničím jí páteř, já že na bříšku vždy brečela a nedávali mě na něj. A tak je to furt dokola. Jak už si vyhranit hranice že my jsme ti rodiče? Vždy to končí větou:"Nechci ti nic říkat, ale bla bla bla, no ale je to vaše věc. Ale já to dělala jinak. "

Strana
z3
michaela666
4. led 2021

@priefi Snad jsou nějaké základní věci, které ta ženská nezapomene v žádném věku - držení dítěte, jak přebalit nebo co může zhruba v určitém věku jíst. Přece nebudu vědomě "ubližovat" prckovi co se nemůže bránit a pak se ještě cítit ukřivděná.

jako_mala_holka
4. led 2021

@michaela666 to by ses divila, u nás byl problém s držením malé (i moje mamka, která má 3 děti) a i s umýváním rukou, když přijdou na návštěvu za miminkem (rodina od manžela) ... To je u některých lidí problém dodnes, nechápu to, dokonce je fakt někdo schopny se urazit, když navštíví rodinu s týdenním mimcem a chce se po něm, aby si umyl ruce, nehledě na koronu, karantény apod... Proste nechápu, ale doteď jsem na to pes a ať si každý myslí, že jsem uzkostliva, mám to někde 🙂😄

michaela666
4. led 2021

@jako_mala_holka No začínám mít pocit, že se mám na co těšit. Rodina mi přijde chováním a názory úplně normální, ale jestli budu muset někomu připomínat základní hygienické návyky, tak potěš koště. 😀

koordinatorka_odboje
4. led 2021

@priefi ba. Vem si ten pazourek. 😀

jako_mala_holka
4. led 2021

@michaela666 taky jsem to nečekala 😕

priefi
Autor odpověď smazal
priefi
Autor odpověď smazal
Strana
z3