Žena ztratila chuť na sex. Je řešením placený sex?
Kdyz jsme se se zenou poznali, byla to ona, kdo me obcas obtezovala svou naruzivosti. Po narozeni ditete se to ale vsecko obratilo. Logicky - unava, starosti atd... Hned na uvod je treba rict, ze jsem se snazil vyvarovat nejcastejsich chlapskych chyb. Uz od sestinedeli zena mohla kamkoli. Cvicit, na kafe, zaskokem do prace, kamkoli a kdykoli, co potrebovala. Navic mam pravidelnou praci, takze cele ty roky jsem kazdy pracovni den doma v 15 hod a venuji se ratolesti. Navic puvodem jsem 300km od soucasneho bydliste (bydlim u zeny), takze od 1/2 roku ditete jezdim pravidelne na prodlouzene vikendy za mymi rodici. Tj. ma delsi casy i sama pro sebe. Ostatni vikendy podle pocasi naplanujem vylet ci aktivitu na chalupe. Se znamyma chodim 1x v mesici na pivko a dodelavam si dalkove VS. Doma se snazim pomahat a tady mam podle zeny jeste rezervy. A to je asi tak jedina konkretni vytka, kterou z ni dostanu. Krome sexu je totiz zasadni problem i v komunikaci. Nelze mluvit o sexu, spolecne pristupu k vychove ditete, hospodareni, plytvani jidlem atd... Zena to bere jako vytky a doslova utece. Za ty roky jsem zkousel opravdu vselico. Hezky, trpelive, razneji a nic nezabira. Dokonce ji pisu emaily, kde se snazim vyjadrovat konstruktivne, bez naznaku emoci, abych ji nevyplasil. Na odpoved ma casu kolik chce. Casto ani neodpovi, nekdy ale ano a tam byvaji zablesky dobre vule. Rok jsem ji premlouval do poradny, ale nechtela. Az kdyz jsem zacal chodit sam, tak se v pulce pridala. A stejne to moc nepomohlo. Dohodle ukoly od terapeutky plnila jen par dni. Cele to vysumelo do prazdna. Rozvest se take nechce. Se zdravim v rodine, ani penezmi problem neni (zaplatpanbuh). Bez chyb urcite nejsem, ale v cem je zakopany pes z zeny nedostanu. Ono je toho vic, ale proc jsem to cele psal. Letos jsem si stanovil takove sve pravidlo, ze kdyz se mnou zena 3 tydny nespi, dopreju si placeny sex. Proste potrebuju kontakt, citit, ze jsem chlap, uvolnit se... Dokonce jsem se zeny ptal, jestli to tak muzu praktikovat. Jasne, ze se ji to nelibilo. Problem je v tom, ze uz jsem na zaklade tohoto pravidla asi 8x s cistym svedomim zhresil. O tomto zena uz nevi - to by nerozdychala. Zaverem je treba rict, ze zena ma sve kvality, pro ktere si ji vazim (uf, uf) a navic mame skvele dite, takze resit to rozvodem zatim nechci. Uz jsem to zene chtel i priznat, ale nerozdychala by to a urcite by to rozbilo zbytek toho, co ve vztahu jeste funguje. Jenze jak jinak ji probudit z letargie? Tezko asi radit, nicmene treba zazni neco, co me nenapadlo. Diky.
PS: Zaverem se omlovam se za absenci diakritiky, pistu to z mobilu. Ze zrejmych duvodu taky nerozvadim nektere podrobnosti.
No radeji si zaplatim za vecicky co mi ten sex s partnerem ozivi 🙂)
Ano taky jsme to jednu dobu resili, ja si poridila tabletky Fly a bylo po starostech 🙂
@jbouda naprosto chápu proč se nechce rozvádět. Můžete byt dobrým otcem, mate zázemí, mne zas přijde nenormální, aby trpělo dítě, když z jeho hlediska rodina funguje. Vase řešení mi přijde celkem OK, lepší než mít paralelní vztah a časem nedejboze rozbit rodinu kvůli založení nové.
Ježíš dyt to je zas nějaký starý! 😅
@dokument tak třeba nám řekne,jak to vše dopadlo 😀
Jooo kdyz jsu tabletky, tim se vse vyresi :-P taky jsme tu "pikantnost" zkusily a nelitovaly!
Jak to dopadlo? Nijak. Vse pri starem, jen ten placeny sex jsem vzdal. Letos jsem se s manzelkou pomiloval 3x. Z vule zeny. Me uz se ekluje se doprosovat. Apetit me ale neopustil a tak to resim rucne strucne prakticky denne. Kdyz krouham okurky na salat, nebo strouhanku, jsem k neutahani... A ta placena spolecnost? V inzeratech slibuji hory doly a realita je diametralne jina. Uz jsem unaveny to resit...
@jbouda tak to je mi líto,ale já osobně bych to asi nevydržela. Vidím to teďka na manželovi když spolu nespíme,ale jen proto,že jsem těhotná.A před těhotenství se potratila tak mám strach. A to on chápe. Ale až se malej narodí vím že se zase vše vrátí do starých kolejí. Jelikož ho milují a sex sním je pro mě potěšení. Držím vám pěsti,věřím že jste fajn chlap a určitě to vyřešíte, ale nemyslím že když zůstanete ze ženou a budete to takzvaně řešit ručně, že je to to pravé
A nebere antikoncepci? S ni jsem byla jak frigida.
@sedlackovak nemyslim si, ze i pri nejlepsi vuli muzes ted s klidem rict, ze vis, ze to bude stejne jako pred ditetem.....muzes mit ubreceny mimino, ktery te nenecha vyspat a to pak nebudes mit na sex ani pomysleni...
@jbouda nechápu vaši ženu, že to nechce řešit.. Fakt nechápu. Ona neví, do jaké míry je to pro vás problém?
Jo o antine jsem tohle taky slysela, ale taky nekdy i opak. Spise aby mel i pritel chut a to jde taky vyresit.
@mr_falko tak to vím úplně přesně že to bude stejný a možná i lepší. Můj syn byl ubrečený a vliv na sex to vůbec nemělo.Né každá matka bývá unavená jen proto že dítě nespí a řve!Záleží na to jak je kdo zvykli!
@sedlackovak tak to jsi super zena, ze umis vypnout a venovat se...nam to trvalo tak 4-5 mesicu nez si to sedlo zpatky tam, kde to bylo driv....ale stalo to dost "prace" teda a to mame super hodny ditko 🙂
Chování vaší ženy musí mít nějaký důvod nebo i více důvodů. Buď jste jí nepřítelem, nebo má milence, nebo se jí změnily hormony po porodu... nevím a to musíte zjistit vy sám. Je to však těžké, pokud nekomunikuje a s tím jde do kopru i vztah. Pokud však říkáte, že teď chtěla i sex sama, třeba se to vyvine dobrým směrem, ale musíte zapracovat i na té komunikaci. Je dobře, že už nevěstince nenavštěvujete, jak vidíte, nevede to nikam. Těžko poradit, protože neznám vaší ženu, ani názor z její strany.

@pavlinakm tvuj prispevek se mi vcelku libi, ale mam jako zena potrebu trochu obhajit chlapy, muzskej proste sex potrebuje pro svou vnitrni pohodu a spokojenost, pro potvrzeni sveho vlastniho pocitu muznosti, pokud je tedy zdravej a v poradku, takze toto bych mu opravdu nevycitala, co na chlapech ocenuji zensky je druha vec, ale v principu si stejne myslim, ze vetsina chceme poradnyho/normalniho chlapa, pro kteryho je sex dulezitej...