icon

Zklamání z chybějící podpory přítele při závodě

nici121
11. říj 2021

Ahoj všem,
včera jsem běžela závod, byla tam spousta lidí. Běžela i přítelovo ex, která mi dlouho dělala zle - už spolu více jak rok nejsou, my s přítelem jsme začali chodit ale měsíc po jejich rozchodu - předtím jsme spolu nic neměli. Musela jsem vytrpět spoustu urážek a stalkování, ale to je jednou brala jsem to, že je to pryč a už se nad to povzneseme.
Přítel tam semnou jel, ale museli jsme být celou dobu schovaní za záchodky, protože ona tam přijela i s rodiči.
Nebyl ani na startu. A když jsem dobíhala do cíle, na třetím místě (dala jsem do toho vše), tak nikde nikdo. Ex tam stála, ale prostor byl velký a mohl si stoupnout tak, že by nebo vedle ní, ale stále by na mě viděl. Ona totiž běžela v jiné kategorii a jiný čas, semnou pk bezel její nový přítel a ona mu fandila. Tak jsem dobehla, rozdýchávala to, volala mu, ať přijde, že jsem v cíli. A musím? A pak jsem tam na něj asi ještě 2 minuty čekala. Prý si četl twitter. Já jsem doběhla opravdu hodně dobře, ale bylo a je mi tak nějak smutno, že jsem to neměla s kým sdílet ... Ještě teď mě to mrzí a nevím, jak se toho pocitu zbavit ...

alilali
•
11. říj 2021

Zase řešíš EX a běh? 😀

nici121
autor
•
11. říj 2021

@alilali Jo, protože mi došlo, že je vlastně úplně jedno, jestli tam byla, nebo nebyla, běžela, nebězela, nebo jak běžela ... spis mi došlo, jestli tohle bylo v pořádku

lachtanice86
•
11. říj 2021

Tak ja vzdy běhala kvůli sobě a svým dobrým výsledkům. Chlapa jsem v cíli měla málokdy q nevadilo mi to

ai30
•
11. říj 2021

Jestli te to mrzi, tak mu rekni, ze te to mrzi a prala by sis, aby tam priste byl ex neex.

agneska7
•
11. říj 2021

Mě by to teda mrzelo a Vlastě vůbec nechápu proč tam nešel to je to mezi nima tak našponovane že ji nechce ani vidět , nebo se stydí ? Ptala ses ho na pravý důvod proč tam nešel ?

jana_zofie
•
11. říj 2021

Rekla bych, ze by mi neslo ani o tom, jestli tam nekoho potrebuju nebo nepotrebuju, ale ze se proste nechtel ukazat. Tak jako jsme jednou spolu, tak co se ma co schovavat.

pabka
•
11. říj 2021

Proboha kolik mu je, ze se schovává před ex a jejími rodiči? To není otázka do vzduchu, opravdu by mě ten věk zajímal, jelikož dospěly chlap to být snad ani nemuze…

tinaprofi
•
11. říj 2021

Někteří chlapi jsou fakt niemandi... Tady jsou komentáře zbytečný

levandule85
•
11. říj 2021

@pabka Ono to zni fakt detinsky, ale me podobne veci delal 46 lety byvaly 🙂)) proto uz je taky byvaly…

bara88
•
11. říj 2021

tyjo ,kolik vám je let?🙂

lennus
•
11. říj 2021

@nici121 Bylo by mi to velmi líto a jeho chování je dětinské. Má dát najevo, že je chlap a stát za tebou. Položila bych si otázku, zda je to opravdu chlap do života.

nikjean
•
12. říj 2021

@lennus Dětinské? Já bych si spíš položila otázku, jestli zakladatelka dotazu není sama ještě dítě. 😀

agneska7
•
12. říj 2021

Ženský na věku vůbec nezáleží ,vám by to vážně nebylo líto že člověk kterého milujete s váma nesdílí vaši radost / úspěch jen proto aby tam nebyl s ex ? Já nevím zkuste se vcítit do podobné situace 🤷 Mě asi nejen že by mi to bylo líto ale byla bych teda i slušně naštvaná . Jiste že jsou na světě závažnější věci ,ale že by se vás to nedotklo nevěřím.......... Ale asi záleží i na povaze člověka a to pochopí jen člověk se stejnou povahou

nikjean
•
12. říj 2021

@agneska7 Samozřejmě líto by mi to bylo, ale taky bych to vytmavila přímo jemu a nepsala bych to na diskuzní fórum. Toť asi k tomu věku..

agneska7
•
12. říj 2021

@nikjean opět o věku to vůbec není , co když si prostě chtěla pokecat a chtěla jen vědět jestli by to bylo i jiným líto nebo je prdla na hlavu , co když okolo sebe prostě nemá( kromě partnera ) s kým si pokecat . Jasně že ji ta informace že i jiným by to bylo líto je naprosto k ničemu ale fakt lepší si takhle ,,popovídat,, a nedusit to v sobě. Já na tom prostě nevidím nic špatného i kdyby zakladatelce bylo ja nevim 40 . Ale připomínám asi je to o té povaze ......

pabka
•
12. říj 2021

@agneska7 nevím, koho myslíš, ale já psala, ze JEHO chování je detinske, ze to zakladatelku mrzí chápu… i když fakt je, ze já bych se proste kvůli nějaké ex za záchodky schovávat nešla.. i kdyby se tam chtěl partner maskovat, tak určitě beze mě.

agneska7
•
12. říj 2021

@pabka na tebe ne 😉