icon

Zkušenosti s nervózním přítelem. Jak si poradit?

kristina037
19. led 2022

Dobrý den máte někdo zkušenost s nervózním přítelem? 😊

Strana
z2
lv
19. led 2022

Jak nervózním, je ve stresu - z práce, z nesnází..? Nebo spíš prchlivá povaha, snadno se rozčílí? Chce to trochu rozvést.

kristina037
autor
19. led 2022

@lv no je takový hodně naladovy jednou je v klidu a za pár minut má nervy zničeho nic se hada bezdůvodně někdy ho nechápu no

lv
19. led 2022

@kristina037 a co to spouští, nemá nějaké starosti - práce, finance, nebo ponorku (kvuli homeoffice, covidu, nemožnosti chodit se realizovat).. Pokud jo, chce to pochopení, slova jako rozumím, chápu, že tě to trápí atp.. Hadky se snazit utnout, promluvit si v klidu.

orisek56
19. led 2022

@kristina037 s manželem ne, máme takového souseda 😀 a ten na nás bez problemu pro tu svou abstinenční dávku řevu a chutě se hádat číhá za brankou jak myslivec na čekanou....😄 Tak jedině zdrhnout a zachraň se kdo můžeš

kristina037
autor
19. led 2022

@lv prý za všechno můžu já ale já mu nic nedělám 🙄 snažím se mluvit sním o tom

kristina037
autor
19. led 2022

@orisek56 to je maras ale někdy říkám že nevím co už vymyslet tak sem přemýšlela že zájdem k psychologovi

orisek56
19. led 2022

@kristina037 jenže takovej chlap bude takový pořád a bude stupňovat. Tohle má moje kamarádka, takovyho chlapa a už je z ní sebeobviňovaci podřadná hospodyně v domácnosti, která pořád trne, až se dáreček vrátí z práce, co mu zas bude vadit.

dixi86
19. led 2022

Pokud k tomu nemá závažný důvod, zdrhala bych.

zelenaesmolda
19. led 2022

@kristina037
narcis a manipulator,ti maji neustalou potrebu vyvolavat hadky,potrebuji drama.

katherine177
19. led 2022

@zelenaesmolda souhlasím

orisek56
19. led 2022

@zelenaesmolda přesně tak. My kolikrát nestacime čumět s čím na nás pan soused že zálohy vyskočí. Posledně nás seřval že stojíme autem na obecním a že se roztahujeme (dle jeho slov, akorát je to obráceně ) no nemáme kam auta dat. A chtěl se hrozně hádat. Manžel mu jen řekl, že s takovým člověkem se bavit nebude a odešel....no malém mu rupla cévka v mozku.

zelenaesmolda
19. led 2022

@orisek56
tim cloveka,ktery se chce hadat nejvic naseres,ze nereagujes.

orisek56
19. led 2022

@zelenaesmolda přesně tak a proto už úspěšně 2 roky ho máme v pi* a on tak jednou za 2mesice, když pominul šmírování , udělá scénu na ulici kvůli "úplnenejvichovadine" a vždycky ho hrozně nasere, když my nereagujeme, protože provokuje a navádí pár místních lidí, které si bohužel zmanipuloval a ovlivnil, až mu lízají řitní otvor. A tak naposledy nám na jeho popud pár místních buranu hodilo na silvestra o půlnoci petardu na tepelné čerpadlo, které nám vyřadilo z provozu a vzbudili mi malinkou, která chytla šok pláče....jediný štěstí ti idioti měli, že jsme tam zrovna neměli PB láhev, kterou tam máme částo postavenou kvůli grilu. Ale jeho osobně já mám někde, on mi občas připadá jak Tasmánský čert s tím vztekanim, až mu pěna litá od huby.

zelenaesmolda
19. led 2022

@orisek56 . A tak naposledy nám na jeho popud pár místních buranu hodilo na silvestra o půlnoci petardu na tepelné čerpadlo...Neni uz tohle na TO?

orisek56
19. led 2022

@zelenaesmolda no hlásili jsme to, jenže až druhý den, byli jsme v šoku. Jenže oni to hodili tak kde už nedosahuje nase kamera, jen vím že to byli oni a vím kdo to byl, protože jsem vylitla v županu a letěla na ulici a zahlédla je, jenže tma, nic nestihneš vyfotit. No a jedinej důkaz je akorát roztrhla petarda u ocouzeneho TC a ta samá na místě, kde pařili.

zelenaesmolda
19. led 2022

@orisek56
Tak treba by z ni policajti sejmuli bud otisky nebo DNA,tohle uz by se dalo kvalifikovat jako zharstvi mozna ne?

orisek56
19. led 2022

@zelenaesmolda dalo, však už jsme připraveny kdyby něco, volat hned. To není první naschvál. Ale doteď to bylo tak jako na zasmani, pokud pominu drobné škody na pneu, nebo autech. Ale tady jako fakt mě jímá hrůza, ona starší malá chtěla zrovna o půlnoci vylézt ven na ohňostroj a manžel ji zarazil, že nejdrive si dáme robby Buble a až pak půjdem. Jít hned, tak mohla dostat petardou do obličeje, hodili nám to přes plot na pozemek. O tom, že naaaahodou jsme tam zrovna neměli PB flašku nemluvě, tohle už bylo trochu za hranou.

tinaprofi
19. led 2022

Tohle byva typicke pro bipolarni poruchy... Bohuzel zdejsi kandidatky ved neznaji jine vyrazy nez sociopat a manipulator, tak jim trochu rozsirime obzor 🙂) kazdopadne kazda "diagnoza" je vareni z vody, pokud ho skutecne nedotahnes minimalne na neutralni pudu, kde treti osoba bude primo konfrontovana s jeho chovanim

zelenaesmolda
19. led 2022

@tinaprofi
bipolarky maji ty stavy vetsinou dlouhodobejsi,nemeni naladu co par hodin.

orisek56
19. led 2022

@tinaprofi děkujeme za rozšíření obzoru, už můžu jít v klidu spát.

tinaprofi
19. led 2022

@orisek56 uz by bylo na case...

tinaprofi
19. led 2022

@zelenaesmolda no tak to je skvele zjisteni, snad nam i vyvestis z te kristalove koule na tvem nocnim stolku I cislo jeho bot 😂

orisek56
19. led 2022

@tinaprofi
@tinaprofi už jdu, však ty si za mě vezmeš noční šichtu a budeš tady čarovat 😛

tinaprofi
19. led 2022

@orisek56 bych to nenazyvala sichtou, ale kabaretem, ve kterem bajecne bavite 🙂)tak dobrou

zelenaesmolda
19. led 2022

@tinaprofi
to necham na tobe,ty jsi tady vsevedouci

orisek56
19. led 2022

@tinaprofi no jo, někdo holt baví jako kabaret a někdo dělá lamu.

ivcer
20. led 2022

@kristina037 nebere něco?

pampeliska1313
20. led 2022

A nemůže jít třeba i hraničáře? Tam je rozmezí par hodin mám dojem. Ale taky to muže bejt proste to, ze je vnitřně nespokojenej sám se sebou, nemá sebevědomí a má potřebu shazovat a vyvolávat konflikty, házet to tak na Vás. Ať už tam je diagnóza nebo ne, pokud nebude chtít sám něco udělat, bude to tak porad.

graag
20. led 2022

@kristina037 mi přijde vtipné, jak jsou tu všichni psychologové. Rozhodně ti tady nikdo neřekne, jestli má nějakou psychickou nemoc nebo poruchu, protože to se ze 3 vět poznat nedá.
Záleží, jestli to tak má dlouhodobě a nebo třebas jen teď.
Zkusila bych navrhnout psychologa, uvidíš jak na to zareaguje. Pokud nebude chtít, můžeš jít třebas na začátku sama. Rozhodně to ničemu neuškodí a není se za co stydět.

zmrzlinka
20. led 2022

@kristina037 a mluvila si s ním o tom?Že Te to trápí?A pracuje nejak na sobě?Možná by Vám nějaký psycholog nebo psychiatr pomohl...

Strana
z2