icon

Znamení nevěry: Jak poznáte, že vás partner podvádí?

3. říj 2024

Je mi hrozne... jel na nocni driv nez obvykle... nacancany... rano, kdyz prijel. auto bylo jinak... autosedacka vepredu... zatazene zavesy, napul zdelane, jeden jeste visel... mel to auto rozlozene... pozdravil se s detmi... v tom srumci vypravovani do skoly jsme se mijeli, pak se nejak nenapadne vyparil rovnou do sveho pokoje a sel chrapat. Ani se mnou neprohodil slovo, jen se vyparil... mam tu jeste miminko... jsem doma... mam sto chuti ho jit vzbudit a rict mu, ze je zmrd. Co mam delat? Tohle jsou neprime dukazy... muze mi klidne rict, ze tam o nocni spal (je hasic), ale to dlouho neudelal... maji tam svuj pohodlny pokojicek... jsme spolu 13 let. Znam ho moc dobre. Je i velmi dobry lhar... takze urcite si mi to vsechno logicky vysveztli (kolega mel chripku, nechtel se nakazit, a pod. kecy). Ale moje zenska intuice mi rika, ze tam mel proste zenskou... nejsem paranoidni ani extremne zarliva. Spis bych rekla ze temer vubec... ale... tohle...
dlouho jsme spolu nespali... proste ten zahul okolo deti... dlouhodobe me stve... kolikrat si rikam, ze by mi bez nej bylo lip. Ja vlastne nevim, co delat...😳

Strana
z5
autor
3. říj 2024

Jo, kdybych byla policajt, tak to auto vezmu do laboratore, a to by v tom byl cert, aby se tam nenasel cizi zensky biologicky material! A pokud ne, verejne anonymne se mu pred vami omluvim 🙌🏼😀
Ach jo. Ale pred chvili jsem cetla tento clanek: Muj neverny muz
https://www.modrykonik.cz/blog/bartunci2012/article/muj-neverny-muz-644tsx/
A muj muzicek je teda slaby odvar 🫣🫣

klpoiu
3. říj 2024

Cekala jsem na nejake vyústění....no a muj nazor je, ze si hledala jen duvod proc mu pekne nacechrat peri. Premyslela si treba ,ze jel do prace vazne jen driv a ze si mohl pujcit od nekeho "kokosove" mydlo a pak spat v aute? Tvoje chovani jen znaci jednu vec, hledas uz jen padny duvod proc to s ním ukoncit. Nepotrebujes jeho neveru aby si ho poslala do háje,to si totiz právě predvedla. Tak se neponizuj, ho zbytecne nelincuj a prostě vas vztah ukonci. Ono rvat na chlapa to co si rvala ty, je jen dukaz, ze si ho vubec jiz nevazis. O jeho pocitech k tobe mluvit nejde, ale pravděpodobně ten nezajem , neucta je na obou stranach.

vendulis
3. říj 2024

@klpoiu Já jsem ji pochopila úplně jinak a nevím, proč co se tu některé navážíte do ní.

autor
3. říj 2024

@klpoiu ne, on by si od kolegy kokosove mydlo urcite nepujcil. Fakt ne. On by si nepujcil teda zadne mydlo. Obzvlast, kdyz odjizdel cerstve umyty.
Hele, je to mozne, ze povedome hledam zaminku... Nicmene zrovna predevcirem jsem si rikala, ze je dobre, ze se to mezi nami jakz taz ustalilo a ze takle je to v pohode. Manzel omezil to piti, jsme na sebemee hnusni, podili se KONECNE na chodu domacnosti. Bylo by hrozny, kdybychom si rozbili rodinu. Ted jsem momentalne spokojena, riksla jsem si. A pak bum, prislo tohle...
Treba jsem vazne paranoidni megera, co chudacka krive obvinuje. Vite, ja si to i uprimne preju, aby to nebyla pravda a ja se jen emocne unahlila. Nechce se mi resit dalsi vztahove tsunami... ale ne za cenu, z budu zvirat porad oci 😳
Jak rikam, za tech 13 let jsem dostala indicii spoustu...

alice180
4. říj 2024

Upřímně z toho, co čtu jsem taky nepobrala tvůj záměr. Já jsem nevěru zažila. Taky jsem tušila, taky jsem měla takový indicie nic moc neříkající. Neustále jsem to téma otevírala, říkala jsem co cítím, co si myslím. Až to prasklo. Takže chápu tvůj sestej smysl, ale takový hry jako umělé vytvářet důkazy nebo udělat pořádný dusno ať mu to jako dojde mi přijde takový zbytečný a stejně tom nebude mít dostatečný efekt. Tohle se jinak než přímou komunikaci vyřešit nedá. Buďto přímo konfrontovat s cílem vyřešit to a nebo pokud už s ní nechci být tak tak.

amazienka
4. říj 2024

Četla jsem to s otevřenou pusou. Kdybych takhle začla na manžela, pak se se mnou rozvede on.
Už jsem to tu jednou psala a napíšu to znovu. Tyhle věci se řeší v klidu. Tímhle absolutně ničeho nedosáhneš, leda tak zhoršení.

klpoiu
4. říj 2024

@vendulis Nenavazim se do ni, ale kdyz je schopna na manzela tak hnusně řvát, tak bude schopna i přijmout otevřenější nazor. 😉

klpoiu
4. říj 2024

Autorce: opet si to smetla ze stolu. Vubec si nedokazes připustit,ze je v tom nevinne. Proste drbal jinou zenskou a dukazy si vymyslime. Samozřejmě mohl byt s jinou a je tak hloupej,nebo chytrej, a stopy neuklidi. Nerikej,ze si nemohl neco pujcit. Ty tam s nim nejsi. Ale cim vice ctu jaky mate vztah, uprimne bych se nedivila,kdyby si jinou nasel. Vzdyt si opet napsala ...jsme na sebe mene hnusni..nemate byt vubec. Vas vztah sel do kytek uz davno, to co mate ted je pouze setrvacnost,zvyk. Vsak se podivej, stacil pouhy jeden dojem a ty si ho nazvala všema moznyma sprostyma nadavkama a on ocividne je zvyklej, kdyz reagoval az na slovo, které zřejmě od tebe jeste neslysel. Takže ano, mas problem. Ale ne v podobe nevěry. Nevěra by v tomto pripade byla uz jen vyústěním vašeho nefungujícího vztahu. Promin za uprimnost, ale nebudu te tu chlacholit jak manžel je sicak,ty chudinka kdyz vidim ze oba mate maslo na hlave uz asi nejakou dobu a nic neresite. Nechavate vyhnit. Ale tohle u vztahu nikdy nefunguje. Tak bud si sednete a proberete to a zacnete neco se sebou delat,nebo bezte od sebe. Ve hnijicim prostředí budete trpet cela rodina, cele vase okoli.

monuleee
4. říj 2024

Já taky zažila nevěru a chlap to vždy dokázal okecat a já mu uverila, protože jsem mu věřit chtěla, ale důvěra byla už hodně rozbitá. Kolikrát mi i od těch milenek nebo od jejich pritelu chodily důkazy. Měla jsem od nich sreen obrazovky co si psali a jak probírali tu ,,jizdu" atd. A kdyz jsem to manželovi vmetla, a že mám i důkazy tak se jen rozciloval, křičel, nadával a že mu nevěřím, že to není pravda, a různý pohádky. Prostě lhal a zapínat. Když jsem mu řekla že mám důkazy tak ať nelze, řekl že nemůžu mít důkazy když on nikde nic s nikým...prostě lhal do poslední chvíle,a když jsem mu ukázala ten screen, tak to smazal a řekl že to byl někdo kdo se za něj vydává. Jasně...Škoda že tam byla jeho fotka a ta jeho milenka se nezminovala že by sukal s jinak vypadajícím chlapem😃 takže jako vykomunikovat v klidu....ono to nejdy fakt nejde v klidu, takže se vůbec nedivím že jsi použila slova jaky jsi tady zmiňovala

klpoiu
4. říj 2024

@monuleee Tohle jsem taky zazila....clovek triskne dukazem o stul a chlap v klidu, ja nic neudelal. Zatloukat, zatloukat....tohle razi asi kazdej chlap.

lis6
4. říj 2024

Já tohle nikdy nepochopim, už jsem to v ňáký podobný diskuzi psala, ale k čemu je to dobrý takhle pátrat. Obviňovat. Utírat se. Buď toho chlapa miluju a věřím mu, nebo na něj kašlu. Nebo tedy na tom pracuju aby došlo k tomu abych jej opět mohla milovat a věřit mu. Jako na co mi je dobrý vědět jestli mě někde podvádí. Pro mě je důležité jak se chová ke mě.

4formy
4. říj 2024

Tento vztah už je dávno mrtvý,nemá to cenu...je síla co.si k.sobě dovolíte
Jděte od sebe,oběma vám bude líp jste spolu jen ze zvyku.

trdelnik234
4. říj 2024

@lis6
To si napisala trefne👍

trdelnik234
4. říj 2024

Ahoj, daj sa dokopy v prvom rade, tym myslim do takeho psychickeho stavu,aby si mohla rozmyslat..
V stave,v akom si teraz nerob nic.
Energiu do patrania po dokazoch nevery venuj radsej tomu,aby si si ujasnila, co vlastne chces.
Normalne si to nakresli ako schemu,zabavis sa,vypustis t'en pretlak a budes musiet premyslat.
Ak mas nejake kamosky,tak vybehni vonku,vyvetraj hlavu,vykecaj sa.
Mate sa este radi? Mas ho rada alebo sa iba bojis odist?
Pritahuje ho ta on ako chlap? Pritahujes Ty jeho?
Nemusis odpovedat tu,ale odpovedz sama sebe.
A hlavne, prosim ta, nejednaj v afekte..
To je peklo a nicomu to nepomoze.
AK chces,tak napis IP, AK sa potrebujes vykecat.

hennrietta
4. říj 2024

@lis6 Přesně to si říkám taky.
Podvést může kdokoli a kdykoli. 🤷‍♀️ Ale mám se ráda a v začátku krize bych to s manželem probrala a buď bychom se oba snažili to napravit a nebo ne a šli bychom zkrátka od sebe.
Cíleně bych nepátrala...To bych měla pocit, že jsem fakt paranoidní a stíhačka.
Přijde mi, že pokud chlapovi na vztahu nezáleží, tak ty "důkazy" vyplují samy. Navíc co se týká nevěr, tak vždy se bude "zapírat, zapírat, zapírat,.. " A buď to chlap začne líp maskovat nebo mu záleží na rodině a bude se snažit. To už záleží na obou, jak se k tomu postaví.

V tom v čem žije zakladatelka bych dobrovolně nebyla. Nevěra je už ten nejmenší problém...
Manžel má někdy hodinu až dvě přesčasy. A večer občas odjíždí o necelou půlhodinu dřív. Nenapadlo by mě, že mě podvádí. 😄
Pokud už má ta žena jen podezření, tak je něco špatně.

smajlinka
4. říj 2024

@lis6 Možná jsi to nikdy doopravdy nezažila, můžeš milovat a přitom pochybovat, to je asi ta nejhorší kombinace. Když miluješ a zjistíš určitý pochybnosti. Nikdo ze sebe nechce nechat dělat vola a tak prostě pátrá, jak to ve skutečnosti je. Autorku bych tedy rozhodně neodsuzovala. Výrazy a způsob komunikace je věc jiná.

alice180
4. říj 2024

@hennrietta no upřímně ono je lepší vědět, co nejméně. Protože když člověk čím víc toho ví tím více ho to pak trápí.

zlataberta
4. říj 2024

@lis6 takže tobě stačí, že je hodný k tobě a jinak ať si chodí kam chce a strká ho kde chce??? To si děláš srandu? A to jak takový vztah může fungovat, když by si za tvými zády z tebe dělal onuci? Vztah je založen na důvěře, podle mne teda a nevím, jak bych ho mohla milovat, když bych mu nevěřila. Autorku bych určitě neodsuzovala.

zlataberta
4. říj 2024

@alice180 to ano, ale zase aby z tebe dělal vola za tvými zády? Je to moc těžké tyto vztahy. A když už ho stejně z něčeho podezřívá, tak to asi vědět potřebuje, jak by pak mohla klidně žít? Pravdu se možná i tak nikdy nedozví.

alice180
4. říj 2024

@zlataberta Já si to zažila, chtěla jsem vědět všechno. Teď kdyby se mi to stalo, tak nechci vědět nic. Takže buď spolu zůstaneme budeme na to pracovat oba a nebo od sebe. Ale detaily jako tenkrát bych vědět nechtěla.

mabs
4. říj 2024

Začíná mi to připomínat telenovelu. Máš nějaký pocit, žádné důkazy a místo rozhovoru na něj akorát sprostě ječíš. Bravo.

amazienka
4. říj 2024

@lis6 Takže kdyby tě zahrnul květinama a přitom ojížděl půlku města, je to ok?
Fakt ne..

hennrietta
4. říj 2024

@amazienka Jednorázovka se může stát kdykoli, kdekoli, komukoli a je jen na tom člověku, jestli to utají a uzná, že to byla chyba.. nebo taky může pokračovat, ale to se většinou projeví.
Pokud ojíždí půl města, tak je velmi nepravděpodobné, aby žena to žena nepoznala nebo se to k ní od někoho nedostalo. 😉

V necelých 20 jsem si prošla s ex nevěrou, kdy byly úplně jasné indicie a já byla zaslepená. Později jsem si uvědomila, že to všechno souviselo s mojí sebedůvěrou. A je fakt, že ten, kdo se ve vztazích vymlouvá, že žárlí, protože má blbou zkušenost z předchozích vztahů, tak podle mě má nízké sebevědomí a měl by na sobě pracovat než do dalšího vztahu půjde.
Měla bych se neustále bát, že mě chlap někde podvede? Ne, díky. 🙂

kakba
4. říj 2024

Autorko- co se tady vlastne resi? Vas vztah uz davno neni vztah. Nesukas s nim, jde jinam. Konec debaty.

zlataberta
4. říj 2024

@alice180 nemyslím detaily, ale aby věděla na čem je, jestli ji podvádí, nebo ne, aby se mohla rozhodnout jak dál, jestli na tom budou pracovat, nebo půjdou od sebe. Já bych asi nevěru nezvládla a fandím všem, kdo to dokázali.

mourovatakocka
4. říj 2024

Ty si ale hraješ na ukřivděnou chudinku - tváříš se jak kakabus a když on se tě normálně zeptá (což je teda super, že se vůbec stará), tak to z tebe vyletí. Já tě chápu, taky mám problém řešit věci v klidu, ale to, co jsi předvedla, je dost extrém.

lis6
5. říj 2024

@zlataberta hahaha vztah je založen na důvěře a to podle tebe znamená například prošmejdit auto a hledat důkazní materiál? No právě protože je vztah založen na důvěře tak mému muži důvěřuji.

autor
5. říj 2024

@lis6 a co kdyz celych tech trinact let duverujes, zakryvas oci, nehledas dukazy, i kdyz mas indicie, nepatras, radeji... ale jednoho dne uz je toho moc, a chces tentokrat znat pravdu, protoze uz to neni realne verit. Protoze uz nekolikrat mou duveru v jinych vecech zklamal. Jsem ted ve fazi, kdy me zajima cista pravda. Nechci uz naivne verit.
Ted bohuzel vsak resime jako ranu z cisteho nebe uplne jiny problem. Syn vcera musel na akutni operaci 😞 Tohle ma ted prioritu... az se vse ustali, ozvu se...

lis6
5. říj 2024

@smajlinka zažila. Byla jsem ve vztahu, kde jsem byla šíleně zamilovaná a on mě podvedl/podváděl. Byla jsem ve vztahu, kde jsem prováděla já. Byla jsem milenka, kde podváděl muž svoji ženu a lhal jí. To jsem všechno zažila a myslím a doufám, že jsem se z toho poučila. Vážím si proto muže, kterého mám a vím (věřím), že by mě nepodvedl...
@amazienka ... na druhou stranu nevěra pro mě není tak zásadní téma. Jako jo, kdybych teď přišla muži na nevěru asi bych ho stáhla z kůže, ale zrovna tak v případě, že by mi tvrdily že jede na dvoudenní školení a místo toho jel na chlastačku/wellness/dovolenou. Vlastně nějakej ten zasun bych mu odpustila spíš. (Máme 2 malý děti a žádný hlídání, takže kdyby mi lhal a využíval pracovní čas jako volný)
Znám ženy, který chlapi podváděj, jakože vážně sukničkáři. Ale co je komu do toho, třeba to těm ženskejm nevadí. Mě nikdy děvkaři nepřitahovali. Tak nevím. Já vždycky balila ty stydlivý. Takže to mi fakt nehrozí.
Ono je taky nevěra a nevěra. Když se jedná o ojedinělý úlet, vědět to fakt nepotřebuju. Kdyby mě podváděl soustavně, popřípadě měl paralelní vztah, tak to bych nerozdejchala. Ale nějakej důvod proč to dělá asi bude. Buďto tedy sukničkář, s tím člověk nic neudělá. Nebo je ve vztahu nespokojenej. Tak by se to mělo řešit. (Ta nespokojenost)

lis6
5. říj 2024

No a když jste spolu začli byl sukničkář, co nenechá sukni? Myslíš, že má víc milenek nebo jednu? Já když jsem měla toho, kterej mě podváděl, měli jsme spolu rozhovory,tak jsem si vždycky připravila body na papír. Možná to vypadá vtipně, ale on mě vždy přeargumentoval a takhle jsem měla připravené ty body , kterých jsem se mohla držet. Také jsem se díky tomu nedostávala tolik do emocí.
Tak ať je syn v pořádku. Třeba vám to pomůže srovnat vztah

Strana
z5