icon

Znamení nevěry: Jak poznáte, že vás partner podvádí?

3. říj 2024

Je mi hrozne... jel na nocni driv nez obvykle... nacancany... rano, kdyz prijel. auto bylo jinak... autosedacka vepredu... zatazene zavesy, napul zdelane, jeden jeste visel... mel to auto rozlozene... pozdravil se s detmi... v tom srumci vypravovani do skoly jsme se mijeli, pak se nejak nenapadne vyparil rovnou do sveho pokoje a sel chrapat. Ani se mnou neprohodil slovo, jen se vyparil... mam tu jeste miminko... jsem doma... mam sto chuti ho jit vzbudit a rict mu, ze je zmrd. Co mam delat? Tohle jsou neprime dukazy... muze mi klidne rict, ze tam o nocni spal (je hasic), ale to dlouho neudelal... maji tam svuj pohodlny pokojicek... jsme spolu 13 let. Znam ho moc dobre. Je i velmi dobry lhar... takze urcite si mi to vsechno logicky vysveztli (kolega mel chripku, nechtel se nakazit, a pod. kecy). Ale moje zenska intuice mi rika, ze tam mel proste zenskou... nejsem paranoidni ani extremne zarliva. Spis bych rekla ze temer vubec... ale... tohle...
dlouho jsme spolu nespali... proste ten zahul okolo deti... dlouhodobe me stve... kolikrat si rikam, ze by mi bez nej bylo lip. Ja vlastne nevim, co delat...😳

Strana
z5
skororozvedena
13. říj 2024

@trdelnik234 díky za uznání. Po pravdě řečeno, nemám to na blogu... Nemám na to nějak čas 😉

Strana
z5