icon

Ztráta důvěry

12. únor 2021

Ahoj vlezla jsem manželovi do mobilu do historie na internetu a měl tam že vyhledával eskortní služby. Poslední dobou nám to neklape tak dobře jako dřív...neustale se hádáme, máme spolu 2 děti (jsem s nimi doma). Co se týká intimního života sex máme pravidelný, ale přestal být ke mne pozorný žádné objimani, předehra, líbání prostě šup na věc i když jsme o tom mluvili že mi některé věci chybí, pokud to chci tak vyloženě dolejzam. Do toho telefonu jsem mu vlezla proto, že jsem měla podezření že se něco děje... že má bokovku. Nechci se tu ospravedlnovat vím že to byla hrozná chyba, které jsem se dopustila kdyby to šlo vrátit tak to vezmu zpět. Manželovi jsem se přiznala a zeptala se ho proč na to kouká...jeho odpověď byla že ze zvědavosti a že jsem ho zklamala. Mně ale prostě vrtá v hlavě proč koukal na exportní služby když mi tvrdí, jak je spokojený v intimní životě... Nedokázala jsem mu vysvětlit že mi to naopak přijde že je nespokojený...protoze u sebe i když postrádám to objetí od něj nikdy by mě nenapadlo se koukat na takovéto služby.
Chápu že teď důvěru ke mne nemá, ale já mám zase obavy že ty svoje průzkumy bude realizovat.☹

Strana
z3
klokanka31
12. únor 2021

@mamio Hlavně takový chlap si pak myslí, že si může dovolit opravdu vše, a jeho poslušná ženuška mu vždy odpustí. Takový byl můj bývalý, a kam jsme to dotáhli... 🤔

mamio
12. únor 2021

@klokanka31 takových je většina chlapů...

mamio
12. únor 2021

@klokanka31 no právě... za tohle bych mu hodně znepříjemnila dny...

codal
12. únor 2021

@klokanka31 tohle dělá většina chlapů, když na ně praskne nevěra, to je prostě jednodušší než se k tomu postavit čelem a přijmout následky svého chování.

lidija1234
12. únor 2021

@tinaprofi neboj určitě nic mazat nebudu 🙂

orisek56
12. únor 2021

Teda těžký obdiv jak jsi s tím v pohodě. Já bych s ním už vyrazila dveře, ať si jde hledat jinou škodovku. Jenže já mám hranice nekde jinde.... Mnohem níž.

autor
13. únor 2021

@sajul ano jsem pozorná a pořád se snažím na to nezapomínat že pozornost má i muž ne jen děti.

autor
13. únor 2021

@klokanka31 já jsem to čekala že svede chybu jenom na mě bohužel 😔

autor
13. únor 2021

@mamio toho se právě bojím aby něco domů nedotáhl. 😔😌

autor
13. únor 2021

@klokanka31 já jsem čekala že mi vypadá že jsem se podívala, ale čekala jsem že řekne že má za to taky trochu svou vinu a tedy máslo na hlavě. A on ne. Naopak se chová jako by se nic nestalo.

autor
13. únor 2021

@orisek56 v pohodě s tím nejsem, ale mám 2 děti a nechci aby vyrůstali bez otce. Samozřejmě bych čekala že se budeme snažit oba (to se teď uvidí... ) pokud bude dál vesele vyhledávat jinou společnost stejně to na něj praskne a to už bych tedy razantně řešila i s tím že naruším rodinu.

klokanka31
13. únor 2021

Máš nervy ze železa. Já mám taky s manželem dítě, ale tohle na něj prasknout tak letí jak namydlený blesk.

budouci_maminka
14. únor 2021

Ja se přikláním taky k variantě ze pokud byt podvadena tak by mi asi min ublížilo najmuti eskortu nez nějaká dlouhodobá milenka nebo úlet s někým z práce/blízkého okolí atd a snažila bych se taky vidět na tom to pozitivní ze v tom nejsou city ale jeho potřeba nějaké změny a adrenalinu. Takže bych si to prekladala "ma mě rad, váží si mě ze borit vztah nechce ale něco mu chybí a kompenzuje si to jinde" ..a na to bych se zaměřila a snažila se to (spolecne) řešit...

Strana
z3