icon

Zůstat s nevěrným přítelem nebo odejít?

anonymniptr
29. zář 2025

Ahoj,
zkusím to vzít zkrátka a rychle.
Mam přítele dva roky, je milionovej, alespoň jsem myslela.
Ochotný, hodný, dělá co na očích vidí, uklízí, pomáhá, vše.
Problém začal, když jsem zjistila, ze lže.
Nejdříve jsem mu našla dva tajné instagramove profily, to tvrdil, ze jeho nejsou, ze jsem blázen.
Je to mladý kluk, tak jsem neřešila, at si tam kouká na koho chce. Ale hádka byla. Dal mi kód k mobilu. Nikam jsem nelezla, dokud se opět nezačal chovat divně, telefon pořád u sebe, na záchod každou chvíli…
Usnul, telefon otevřela a našla… profily na Badoo, Amatérech, různých sex.seznamkach… plnou galerii (230) fotek a videí jak jeho, tak jiných holek. Opravdu solidní videa a fotky, mne nic takového neposílal. Různé úchylky, trans ale hlavně… i dost zralé ženy… 50-60 let. S některými v kontaktu už roky.
Řekla jsem mu, že jsem to viděla, zjistila a řekl, že to dělat nebude. Brečela jsem tři noci, slyšel mě vedle. A i přesto další den napsal paní, jestli se nechce sejít. Pak mi psal ze to bylo nedorozumění. Lze i potom, co ví, ze vim.
Zlomilo mě to, miluju ho, ale tak mi lhal. Rada bych znala názor ostatních… zůstat? Odejít?
Jinak je opravdu milionovej, kdybych tohle nezjistila, jsem s ním šťastná, je skvelej, nebo to alespoň hraje. Jsou to dva měsíce, dva měsíce, co se chystám mu říct, ať odejde z bytu. Ale pořád přemýšlím. Treba mu nejak pomoct, ale proc, kdyz me absolutně nerespektoval ? Udělal vše, co jsem mu řekla, ze mi vadí.

Dekuji za názory a omlouvám se za psaní jak čuně, píšu zoufalá a rychle😅

1pomnenka
29. zář 2025

Pošli ho zpět k mamince, není k ničemu.

zuzkasim
29. zář 2025

Jsou chlapi, co si říct nedají, možná to ani jinak neumí? Kamarádka měla takového manžela, chvíli trvalo, než na to přišla, pak byly sliby... No, zbyly jí 3 děti a oči pro pláč. Nepřestal nikdy. S vlastními dětmi se nakonec ani nevídá a je problém, aby na ně aspoň platil.

lv
29. zář 2025

No takhle, kdyby jen koukal (i po zralých, jiných typů postav atp.) možná to lze brát jako zvědavost. Ale takto, absolutně ne, nikdy s tím nepřestane, už bych nikdy nevěřila, že píše třeba sms kamarádovi atp.

barulina
29. zář 2025

@anonymniptr a s čím mu chceš pomáhat? Tohle není nic proti ničemu, ať si je na amatérech atd, ovšem pokud není zadaný, nebo s tím partnerka(ty) souhlasí. Ty pomoz sobě a zbav se ho

anonymniptr
autor
29. zář 2025
@barulina

@anonymniptr a s čím mu chceš pomáhat? Tohle není nic proti ničemu, ať si je na amatérech atd, ovšem pokud není zadaný, nebo s tím partnerka(ty) souhlasí. Ty pomoz sobě a zbav se ho

@barulina no on měl i během toho vztahu takové divné rysy chování, někdy agrese, někdy pláč, někdy lhostejnost, někdy chlap, jindy dítě, do toho ty lži, teď co jsem našla, docela zvrhlé věci, podle mě není úplně psychicky ok, nevyrovnanej, docela se bojím mu i říct, ať jde, protože je hrozně nevypočítavý a já vůbec nevím, jakou reakci čekat. No prostě jsem to chtěla řešit a nějak mu pomoct, ale asi jsem spíš naivní😅

barulina
29. zář 2025
@anonymniptr

@barulina no on měl i během toho vztahu takové divné rysy chování, někdy agrese, někdy pláč, někdy lhostejnost, někdy chlap, jindy dítě, do toho ty lži, teď co jsem našla, docela zvrhlé věci, podle mě není úplně psychicky ok, nevyrovnanej, docela se bojím mu i říct, ať jde, protože je hrozně nevypočítavý a já vůbec nevím, jakou reakci čekat. No prostě jsem to chtěla řešit a nějak mu pomoct, ale asi jsem spíš naivní😅

@anonymniptr neneseš za něj žádnou odpovědnost. Nejsi jeho matka.

nanyh
29. zář 2025

No fuj. Na takovýho bych už nikdy nevlezla 😀👍🏼zdrhej!

anonymniptr
autor
29. zář 2025
@nanyh

No fuj. Na takovýho bych už nikdy nevlezla 😀👍🏼zdrhej!

@nanyh ja si tohle přečtu ještě aspoň desetkrát, tohle docela pomáhá !😅 děkuju!

reeeza
29. zář 2025

Tohle už je za hranou. Žiješ s ním ve LŽI....prý " milionovej".

V první řadě otevři oči a měj účtu sama k sobě.

Pak mu sbalíš věci a otevřeš dveře snadno.

zlataberta
30. zář 2025

Začni si vážit sama sebe a od něho se odstřihni, ve lži bys žila celý život....hodně štěstí.

jana_a_jan
30. zář 2025

@anonymniptr a v čem konkrétně je milionovej?😅😅

reeeza
30. zář 2025

PS jestli se bojíš ho vykopnout kvůli jeho náladám či snad agresi, měj u toho další lidi ( kámoši, brácha atp.)

anonymniptr
autor
30. zář 2025
@jana_a_jan

@anonymniptr a v čem konkrétně je milionovej?😅😅

@jana_a_jan jak pomáhá, jak se stará, jak je citlivý, jak mi dává lásku, každý den mi řekne několikrát ze mě miluje, pořád chce kontakt, prioritizuje mě. 😅 a pak tahle druhá stránka. 😂 člověk se poutá na to hezký. A ja nevím, jestli mě ma fakt rád, nebo jestli je to fakt úplně celé lež

zuzkasim
30. zář 2025
@anonymniptr

@jana_a_jan jak pomáhá, jak se stará, jak je citlivý, jak mi dává lásku, každý den mi řekne několikrát ze mě miluje, pořád chce kontakt, prioritizuje mě. 😅 a pak tahle druhá stránka. 😂 člověk se poutá na to hezký. A ja nevím, jestli mě ma fakt rád, nebo jestli je to fakt úplně celé lež

@anonymniptr Možná tě rád má, ale jen na tom nejde vztah založit. Je otázka, jestli jsi ochotna se o něj v intimní oblasti dělit s dalšími ženami. Promysli si to teď, kdy ještě nemáš žádné závazky. S dítětem na krku se ti bude rozcházet mnohem hůř... neplýtvala bych svůj čas s někým takovým, s kým to nemá budoucnost, pokud nejsi ochotna přistoupit na naprosto otevřený vztah.

tereza0111
2. říj 2025
@anonymniptr

@anonymniptr nalhavas si. Clovek co je citlivy a dava lasku opravdu nepise bokovce, zatimco jeho pritelkyne vedle breci. Rikat ti, ze te miluje je dost jednoduche, to umi kazdy. Jeho chovani to ale moc nedokazuje
S cim mu chces pomahat? On nema zadnou nemoc, nepotrebuje pomoc. Je to sobecek, kteremu nejvic pomuzes tak, ze ho kopnes do zadele

ai30
2. říj 2025
@anonymniptr

@anonymniptr Uprimne i toto zni hrozne, je to love bombing jak vysity. Zdrhej, holka, co ti budou nohy stacit. Hlavne se nenech prekecat, ze uz to neudela!

suzanna123
2. říj 2025

Nerozumím otázce 🤷‍♀️

eviicka
2. říj 2025
@ai30

@anonymniptr Uprimne i toto zni hrozne, je to love bombing jak vysity. Zdrhej, holka, co ti budou nohy stacit. Hlavne se nenech prekecat, ze uz to neudela!

@ai30 přesně tohle mě napadlo, toto není milionový chlap, ale solidní manipulátor. "Nevěra" je ten menší problém.

martulka88
4. říj 2025

@anonymniptr Máme něco podobného v rodině. Pokud je to stále dokola, tak už je to začarovaný kruh a on se nezmění. Tohle bude dělat, i kdyby miloval sebevíc. A pokud s tím nejsi v pohodě, ukonči to. Protože se k tomu bude neustále vracet a bude jedno, zda mu bude 20,30 nebo třeba 50let.

zmrzlinka
4. říj 2025

Utíkej.....za chvíli budeš nešťastná.Najdes si jiného co Tě bude nosit na rukou....

sonaxoxo
4. říj 2025

Vtipné, několikrát denně ti řekne miluju tě a vzápětí si jde zaš...👏 Opravdu toho chce mít každá..😁

aliceciz
9. říj 2025

@anonymniptr Odejít nebo spíš utéct...