icon

Anketa: Kdy zdobíte vánoční stromek?

radusberus
15. pro 2012

kdy zdobíte vánoční stromček? a máte živý nebo umělý?

Strana
z3
vendullka
16. pro 2012

23. v noci. Dělali to tak i naši a my v tom pokračujeme, ať je ráno překvapení🙂

dandik
16. pro 2012

Ježíšek nám zdobí stromek 23. večer, ráno pak bývá velké překvapení. Rozsvítit ho smí až Ježíšek s dárky večer... 😉

keila
16. pro 2012

živý, 24. během dopoledne...jako dětem nám Jěžíšek stromek nenosil, ale naopak my ho zdobili, aby měl kam složit dárky. Stejně to děláme i my.

klarka2112
18. pro 2012

my máme živý a zdobíme ho s manželem 23. večer, jak všechny děti usnou.

lena27
18. pro 2012

zdobíme 24 dopoledne s dětmi, aby Ježíšek věděl kam má dát dárky, stromek máme živý

eficenka
18. pro 2012

taky 23 večer, budeme bez dětí ( at mají překvapení až zazvoní 24 zvoneček :- )

gabaki
18. pro 2012

my sme sa dohodli, že tento rok budeme zdobiť 23. večer 🙂, inak som vždy zdobila až 24. Máme umelý stromček.

kejvinka
18. pro 2012

My máme každý rok živý,takže vytšinou 23 prosince. Když jsme měli umělý,tak jsem ho zdobila už asi o týden dříve.

hpaja
18. pro 2012

Máme živý stromeček a zdobíme 23.12. večer po uložení dětí 🙂

lucylama
18. pro 2012

My budeme mít letos bohužel umělý..mě se to nelíbí,neuznávám umělý stromečky,celý život jsem měla doma živý.Okolo Vánoc budou malému skoro 3 měsíce,takže mu bude ještě úplně jedno,že nějaký stromeček a dárečky jsou,ale příští rok už budeme mít živý. 🙂 A budeme ho zdobit 23.večer.

boban
18. pro 2012

My míváme umělý stromeček a zdobíme ho vždy 23.12.během dne.... 😵

muminek
18. pro 2012

Stromek zdobýme 23.12. večer až malej usne a ráno mu řeknem že ho donesl a nazdobyl Ježíšek 😀 😀

vera_vila
18. pro 2012

My už od dětství zdobíme stromek vždy 24. dopoledne, takže tradice zůstala zachována i nyní, takže zdobíme 24. dopoledne se synem a ten vždycky ještě Ježíškovi napíše vzkaz, kde má zásuvku, aby věděl, kde má rozsvítit světýlka 😀. Jinak máme stromek umělý... Ani jako děti jsme živý neměly... Ten jsem si "vydupala" jednou, to mi bylo asi 18 a byli jsme v novém bytě a mamka tak nadávala, že od té doby už jsme živý neměli... Od té doby, co má syn rozum, tak jsme měli vždy tradiční slaměné a dřevěné ozdoby... Letos jsem objednala nová světýlka (bílá), tak stromeček bude vyjímečně bílo-stříbrný...

kimby
18. pro 2012

s rodici 23.12., kdyz jsme byli sami,tez tak a co mame malou, tak zdobime stromecek drive, abychom si to kouzlo uzili a kratime si tim cekani na Jeziska, koledy k tomu,cukrovicko a pohoda 🙂 23. a 24. Budou pripravy (jidlo) nebot i v tyto dny pracuji ☹ ale stejne se moooc tesim na rozzarena detska ocicka. Stromecek vzdy jen zivy a co mame ditko,preferujeme kavkaz.jedlicku, krasne zelena,bohata,nepicha a neopadava 🙂 Krásné a pohodové svátky vám všem!

lucinka_jirackova
18. pro 2012

už ho mám týden ozdobený! já jsem do vánoc blázen! 🙂

kristi
18. pro 2012

máme ozdobenej už z lonska, jen ho vytahne tchyne ze sklepa 😀

lidiska
18. pro 2012

máme vždy živý stromeček borovici a zdobíme ho 23.12 večer , když už je klid . 🙂

anieanne
18. pro 2012

23. večer, až budou dítka v postelích.

ia.
18. pro 2012

každý rok živá jedlička, zdobíme okolo 22-23.12, letos 22 večer ze starším synem, až půjde mladší spát

jarunkaxyz1
18. pro 2012

23.12. hodně pozdě večer 😉

Strana
z3