Co pořídit k třetím narozeninám?

15. srp 2023

Za měsíc má náš prcek 3roky a já furt váham co koupit😶. Nemám ještě ani jednu věc. Přijde mi že toho má hodně ale ve skutečnosti to dělají plyšové hračky a takové ty plastové zvířátka. Jinak moc hraček nemá bych řekla. Ale i tak to dokáže udělat doma pěkný binec. Manžel taky furt prská že má hraček hodně i když si teda nemyslím 🤣. Jenže teď si říkám co koupit. Aspoň pár dárků ať má co rozbalovat.
Babičky jsem zaúkolovala ať každá koupí jeden dárek a hlavně ne plyšáky. Jenže pak každá přitáhne takových věcí....😶to je jak mluvit do dubu.
Jak je to u vás? Kolik cca dáváte dárků a podobně?

zelenaesmolda
15. srp 2023

Albi tuzka?

krisstina93
15. srp 2023

Albi tužka, lego (v tomhle věku asi ještě spis duplo), kolo, nějaké výtvarné potřeby, kuchynku, u naseho frčí taková velká auta z tlapkove patroly. Jinak u nás se dává spis jeden velký hodnotný dárek, blbinek nakupujeme průběžně dost i jen tak.

mama_mila
15. srp 2023

Snažím se max dva tři dárky, z rodiny dá někdo jeden dva dárky, někdo dárek a peníze. Teď na 3. narozeniny se nám sešlo několik dárků (cca 5-6), žádné extra velké množství.
Já doporučuju Albi tužku, knížky k ní, kuchyňku, kočárek, navlékací korálky, nalepovací sešity, předplatné časopisu (Kutílek, Malý zajíček, Hvězdička, Sluníčko). Pak třeba nějaká balanční hra, kuličková dráha, puzzle,...

lauriak
15. srp 2023

My sme na tretie narodeniny davali bicykel. Vacsinov sa snazime dat jeden hodnotnejsi darcek a potom od babiciek dostanu viac malych.

andelka
15. srp 2023

Koloběžka, Albi tužka, Lego duplo, knížky se samolepkami, obchod, plastelína..

pipi_puncocha
15. srp 2023

My jsme mimo zmíněného kupovali hru "Ovocný sad" případně ještě je fajn "Hmatej a najdi."

veunka17
15. srp 2023

Davali jsme doktorský kufřík, mikrofon dečka a dřevěný domeček na zahradu. To jsou takové hlavní dárky a pak kdo co koupil za blbost

veru181
15. srp 2023

Syn dostal zahradní domek, na který se s námi složily babičky, skejt a kolo. Snažíme se vymýšlet větší dárky, na kterých se podílí víc lidí. Jinak mi přijde fajn Albi tužka a dokupovat knížky.

martulka88
15. srp 2023

Je to hodně i o tom, co malého baví - Albi tužka + knížky, obchod/kuchyňka/ponk + k tomu doplňky, teepee, elektroauto, kolo, auta, barvy do vody, tabule, nějaká auta, lego duplo vláček či jiné lego duplo, nějaký kreativní kufřík s pastelkama, fixama,apod...
Podle mě je lepší větší dárek, na který se třeba rodina složí, než tisíc blbostí.

vanekane
15. srp 2023

Zkuste se podívat na interaktivní knížku s knížkou o zvířatech od Geniuso, je o dost levnější než albi a má víc obsahu (říkanky, písničky, otázky, odpovědi ) a dá se přepínat do více jazyků. https://www.geniuso.sk/cz/p/cz-p-tada-starter-v...

zmrzlinka
15. srp 2023

Lego Duplo,Play Doh,kuchyňka,pokladna,knizky

emillyhk
15. srp 2023

Syn bude mít 3 roky po Vánocích, takže během měsíce to budeme mít 2x 🙈
Zatím je v plánu ponk a nářadí (nějaké nářadí už má, ale hraje si s ním hodně a už dosluhuje), to bude takový ten velký dárek k Vánocům. K narozeninám zvažujeme kolo, ale to ještě nejsme rozhodnutí. Možná dostane autodráhu nebo nějakou garáž. Z malých dárků samolepkové knížky, pastelky, další bagr. Knížky ho moc nezajímají, tak uvidíme.

klokanka31
15. srp 2023

Lego, u nás hodně frčí modelína, žehlička se žehlícím prknem...