Dárek k narozeninám. Co zaujalo vaše děti?

lusinek12
18. říj 2023

Dobrý den
Maminky poradite už asi mĕsic vymýšlím co dceři k narozeninám 5let hračkarny jsme obešly na netu hledala ptala jsem se i dcery co by chtěla a neví :( kolo už máme koloběžku také kočárek máme mimi baby born ráda si maluje ale omalovánek ma doma hodně od babičky dostala kufřík s patelkama a fixi atd.. ráda skláda puzzle ale to už pořídila babička a jinak puzzli mame doma hodně pač hodně hraček ještě podědila po starší segry.. poradíte co zaujalo vaše dęti nebo sčím si hrajou..

sportovkyne
Autor odpověď smazal
Zobraz
4formy
18. říj 2023

Male lego od 4 let,kolo,nebo ji vzit do hrackarstvi at si neco vybere 🤷

biciklissie
18. říj 2023

U nás měla letos největší úspěch tutu sukynka, která svítí. Taková kravina, ale zahlidla mi to přes rameno na netu a porad o tom mluvila. A tričko a číslem pět a jednorožcem. Pak věci na tvořeni a věci s těmi otacecimi flitry. Celkově jako čím růžovejsi a kycovejsi věci, tím líp, no.

lusinek12
autor
18. říj 2023

@4formy lego mame i lego duplo ale stym si teda vubec nehraje.. ale ta tuzka od albi me focela zaujala..

miryp
18. říj 2023

U nás v tomto věku frčelo lego, hlavolamy od MINDOK, sada "pískovaných" obrázků (radostvpisku.cz), karetní hra Spící královny, modelína...

marketa11112
18. říj 2023

@biciklissie dobrý den, mohu se pozeptat, kde kupujete trička a těmi otáčecími flitry? Dcerka si takové moc přeje, ale tím že oblečení běžně šiju, vůbec nevím, kde to koupit. Děkuji za radu.

biciklissie
18. říj 2023

@marketa11112 Trička s otacecimy flitry máme různe z bazaru, teď k narozeninám dostala tričko s číslem pět a jednorozcem bez flitru. Jako narozeninový dárek s flitry dostala plysaka a batůžek. Batůžek jsem koupila ve sleve v kik, plyšáka v místním papírnictví. Hodně ty flitrove plyšáky dela značka Ty, dělají i batůžky. Ale dají se sehnat i levněji, viděla jsem i nějakou asi polskou značku na Mega knihách a Aliexpresu. Tak se omlouvám, že nepomůžu s těmi tričky, ty jsou asi o náhodě. Máme i nějaké takové mikiny, babička nám to hledá i ruzne po sekacich.

vikinkav
18. říj 2023

Nasi je 4,5 a jedine co si preje ke vsem Vanocum a narozeninam a svatkum jsou princeznovske saty, boty, korunky, kridla, kouzelne hulky atd 😄 Apak v tom cele dny chodi oblecena.

marketa11112
19. říj 2023

@biciklissie moc děkuji, však jsi se mi snažila poradit. Zkusím se zeptat na zdi, třeba bude někdo vědět. 🙂

hravatuzka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
hravatuzka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz