Jak oznámit těhotenství svatebčanům?
22. kvě 2017
Dobrý den, potřebuju poradit jak pěkně a klidně i lehce humorně oznámit na naší svatbě, že čekáme potomka. Zatím je ve hře možnost, že by to oddávající zakomponoval do své řeči, ale nejsem si tím tak úplně jistá. Děkuji moc za všechny napady 😊
Předchozí
Strana
z2
Tak děkuji za rady, nakonec jsme po hostině uspořádali soutěž pro tchyně a obě vyhraly balíček s perníkovými srdcem s nápisem "babičce" a fotkou z ultrazvuku. Mělo to velký úspěch a bylo to velmi emotivní a krásné. Jsem ráda že jsme to oznámili když jsme měli celou rodinu a nejbližší přátelé pohromadě 😊
Děkuji, začínám 4 měsíc 🙂
Co třeba udělat nějak vtipně jmenovky např.: http://www.svatebni-jmenovky.cz/druhy-jmenovek/... a dovnitř jmenovky to vysvětlit 🙂 Že se jedná o co se jedná ? 🙂
Předchozí
Strana
z2

Hlavně to neudělejte jako naši známí, kteří to řekli na svatební hostině a pak se špekulovalo o tom, zda se teda museli brát nebo nemuseli, nebo kdo to věděl a kdo ne a babiny jim už do toho hned kecaly...
Já bych si to nechala na jindy, svatba je přece jen o něčem jiném. Na svatební přípitek si dej vodu s citronem a je to. Já to tak udělala taky, protože bylo teplo a z Cinzana je mi hrozné vedro 😀