icon

Jak oznámit těhotenství svatebčanům?

alice17
22. kvě 2017

Dobrý den, potřebuju poradit jak pěkně a klidně i lehce humorně oznámit na naší svatbě, že čekáme potomka. Zatím je ve hře možnost, že by to oddávající zakomponoval do své řeči, ale nejsem si tím tak úplně jistá. Děkuji moc za všechny napady 😊

Strana
z2
astyna
25. kvě 2017

Hlavně to neudělejte jako naši známí, kteří to řekli na svatební hostině a pak se špekulovalo o tom, zda se teda museli brát nebo nemuseli, nebo kdo to věděl a kdo ne a babiny jim už do toho hned kecaly...

Já bych si to nechala na jindy, svatba je přece jen o něčem jiném. Na svatební přípitek si dej vodu s citronem a je to. Já to tak udělala taky, protože bylo teplo a z Cinzana je mi hrozné vedro 😀

alice17
autor
16. čer 2017

Tak děkuji za rady, nakonec jsme po hostině uspořádali soutěž pro tchyně a obě vyhraly balíček s perníkovými srdcem s nápisem "babičce" a fotkou z ultrazvuku. Mělo to velký úspěch a bylo to velmi emotivní a krásné. Jsem ráda že jsme to oznámili když jsme měli celou rodinu a nejbližší přátelé pohromadě 😊

astyna
18. čer 2017

@alice17

To jste udělali moc hezky, jen teď hodně štěstí, nevím, jak moc jsi daleko s těhotenstvím...

alice17
autor
18. čer 2017

Děkuji, začínám 4 měsíc 🙂

559bibi
14. lis 2017

Co třeba udělat nějak vtipně jmenovky např.: http://www.svatebni-jmenovky.cz/druhy-jmenovek/... a dovnitř jmenovky to vysvětlit 🙂 Že se jedná o co se jedná ? 🙂

Strana
z2