icon

Kdy začínáte s přípravami na Vánoce?

15. zář 2021

Ahojky holky, strašně mě zajima kdy začínáte už kupovat nebo vyrábět adventní věnec, zdobit dům a péct cukroví? Letos to budou naše první “první” společné Vánoce s dcerkou, když už mám svou rodinu, tak vůbec nevím kdy a jak začít. Abych nezačala moc brzy. 😅 už koukam, že někde prodávají ozdoby, tak nechci plašit. Stačí mi to nějak stručně.
Děkuji 🎄🥰

Strana
z2
somalicats
17. zář 2021

Dárky nakupuji průběžně od podzimu. Generální úklid nedělám, uklízím průběžně, stejně to s malými dětmi ani jinak nemá smysl. Cukroví pečeme se staršími dětmi spolu, baví je to, perníčky sice taky, ale většinou to holky snědí dřív, než se to stihne nazdobit. Do obchodů moc nelezu, nesnáším davy covid necovid, my radši couráme venku, v lese apod. Adventní věnec děláme s holkama těsně před adventem, jinak žádnou další výzdobu nemáme. Stromek zdobíme den před Štědrým dnem všichni spolu. My si hlavně užíváme to, že je tolik dnů volna, podle počasí pak jsme venku nebo hrajem doma hry nebo koukáme na pohádky. Letos navíc odpadne ježdění po návštěvách, protože manžel nesmí kvůli nemoci řídit a do jednoho auta se všichni nevejdem a nové auto bude nejdřív po novém roce. Takže letos musí ten, kdo nás chce přes svátky vidět, dojet k nám.

klokanka31
17. zář 2021

@loylii My jíme cukroví do 23. prosince, pak už nějak není chuť ☺ pro nás Vánoce končí 25. prosince ☺

klokanka31
17. zář 2021

@tinaprofi Jako fakt? ☺

Strana
z2