icon

Program na dětskou oslavu

salikova
7. říj 2015

Pořádám našemu malému oslavu narozenin.. Bude tam 12 dětí (3 holčičky a 9 kluků)... Máme tam možnost hudby a udělám dětem opičí dráhu.. Ale nevím co dál... ? Nějaké soutěže? Prosím, potřebuju se někde inspirovat... Děkuji;)

anetka1701
7. říj 2015

dětem se hodně líbila taková ta papírová figura naplněná dobrotama :o)

salikova
autor
7. říj 2015

@anetka1701 ??? Máš prosím foto ? - třeba do zprávy...

anetka1701
7. říj 2015

@salikova http://www.pinata.cz/ dá se to i vyrobit :o)

shine2015
7. říj 2015

@salikova pokud mate finance objednejte skluzavku či hrad....

wendy_
7. říj 2015

My jsme meli namornicke tema a deti meli slozit zkousku na plavcika, coz byly ruzne ukoly a hry. Kazdopadne oslava byla v zime a konala se tedy uvnitr a deti se nam nejak rozprchly za hrackama a my je pak pracne skoro nutili, aby si organizovane hraly 😒 .Tak vubec nevim, jestli mam zas neco planovat.

majkoz
7. říj 2015

@salikova Pokud budete slavit venku...já každé narozky něco vymýšlím..tak třeba...tu opičí dráhu udělat ve smyslu honby za pokladem-nakreslit mapku ostrova pokladů,kde budou znázorněny úkoly a překážky (přelézt štafle,prokličkovat mezi stromy(nebo něčím),kde bude natažený špagát a děti s šátkem na očích se jen pohmatu vymotají,házení kamínků do kyblíku, poskládæní na pár dílů rozstřiženého obrázku,atd...co Tě napadne)Důležité je,aby děti postupovali jako jeden tým, nikdo nechce,aby oslavence nevyhrál;)) No a pak poklad může být společný-truhla se sladkostma,nebo individi-naposled jsem to udělala tak,že jsem do trávy rozházela kameny a jen na některých -podle počtu dětį-byl zespodu symbol, podke kterého si děti našli svůj pytlíček s odměnou- přívěsky na krk a nějaká skadkost...Letos zklidila velký úspěch hra ála Angry Birds, postavili jsme z krabic "něco" ,na to něco dali sladkosti a děti se snažili házením plyšáků konstrukci co nejvíc zbourat,aby jim popadalo hodně sladkostí...
Tak vše něj oslavenečkovi!

majkoz
7. říj 2015

Jejda,teď to čtu...omlouvám se za chyby,ten foun si vymýšlí 😖

salikova
autor
7. říj 2015

My to máme v takovém dětském centru - vypadá to tam jak tělocvična.. parádně vybavené - klouzačky, prolízačky, balonky, žíněnky, žebříky apod. chci jim tam prostě udělat opičí dráhu a říkala sem si, že je tam nechám právě jen tak vyřádit... Jenže mi teď všichni říkají, ať jim udělám nějaký program.. Vloni jsme byli v takovém malém koutku a malovali si tam na trička.. letos sem myslela tu opičí dráhu a zažehlovací korálky.. Příp. pak nějaké taneční hry...

shine2015
7. říj 2015

@salikova pokud to mas v centru nepochybuji že se zabaví 😉 můžeš si něco dat do zásoby.....ale jinak si myslim že se nudit nebudou....

dominickap
27. dub 2016

Jak velké jsou děti? 🙂 Já jsem jednou hlídala na dětské oslavičce, kde šly děti do keramické dílny, tam si vyrobily vlastní mističku nebo hrneček a pak se slavilo doma. Děti to moc bavilo. 🙂

obelix123
20. bře 2017

My jsme pujcili skakaci hrad a mel fakt uspech 🙂) facebook.com/P%C5%AFj%C4%8Dovna-sk%C3%A1kac%C3%ADch-hrad%C5%AF-1050592938392371/

miskazbrna
27. bře 2017

My máme dvě děti a program na dětskou oslavu jsme udělali tak, že jsme pozvali další 4 kamarády našich dětí a zaplatili jim únikovou hru v The Chamber. Hra je totiž až pro 6 lidí. Děti se super zabavili, měli z toho ohromný zážitek, že si mohli hru zahrát na vlastní kůži v únikových místnostech a nejen v pokojíčku na herní konzole.