Tipy na neobvyklé dárky pro osmiletou dívku k Vánocům
Holky prosím,dejte tip co kupujete letos své osmilete dceři? potřebuji nějaký tip a jsem letos nějak bezradná.Dostane obal na hudební nastroj, deskovou hru, knížku,nějaké oblečení,ale to je všechno o co si napsala a ja bych pro ní ještě chtěla,, něco,, jenže nevím co🫣 Všechno co dostane jsou tak nějak věci co jí baví...a ja bych chtěla prostě něco wau,co jí potěší,ale vůbec mě nic nenapada... prosím ne lego,to dostává furt a u nás se to postaví, hrají si s tím týden a pak to všechno stejně skončí v jedné krabici a tu vytahnou jednou za půl roku.
No, tři dárky pod jedním stromečkem ale také mohou stát o mnoho víc peněz, než jinde dvacet dárků. Mé děti se těší na rozbalování balíčku. Takže pod stromečkem mají zabalené i ponožky, plátno, pastelky, tempery, sešity na malování, hmotu na tvoření mýdel nebo na svíčky....a to nejsou dárky za tisíce. Pak dostanou i dražší věc, ale nezrujnuje to náš rozpočet. Také záleží na věku dětí. Větší děti přeci jen chtějí značkové boty a oblečení, mobil, počítač, super kolo, výlet na hory, lyže, snowboard a další. Tam už se člověk pohybuje v jiných částkách, tedy pokud na to má.
@nazka no nemas zac 😅 od celenek, zubnich kartacku, pyzam, batohu, ponozek, hrnicku, milion tam toho je 😅
Naše sedmiletá letos dostane třeba dětský parfém od Lattafa (mají fakt krásné a jemné vůně), nějaké laky na nehty nebo masky na obličej – samozřejmě nic přehnaného, jen tak na zábavu. 😊 Je to něco, co je hravé, ale zároveň jim to udělá pocit, že už jsou skoro „dospělé“.
Dcerce už je tedy 10, ale vždy ocenila nějaký deníček nebo zajímavý blok, k tomu nějakou zajímavou propisku nebo roller a hlavně bělítko, bez toho ani ránu. Tato sada, stejně jako knížky u nás nesmí pod stromečkem chybět🙂
Tyjo, mě to přijde takové smutné, dostat v takhle nízkém věku samé praktické dary. Nemá nějaké své přání? Co nějakou sadu na tvoření třeba, něco na blbnutí - tyčku se stuhou, diabolo. Nějakou hru, stavebnici, puzzle. Nebo třeba hover board, koloběžka, brusle...?
@prejeta_zaba Právě proto jsem chtěla radu, protože mě samotné to přišlo líto,sice jsou to věci o které si sama řekla,ale prostě jsem chtěla nějaké to wau,to jsem nečekala , mám fakt radost.Nemusi to být ani za šílený peníze,jen jsem chtěla třeba vědět,co zajímá jiné. Hru dostane a asi pravděpodobně něco na tvoření,ona totiž není moc ,,hrava,,
Ji právě nejvic baví její hudební nastroje, zpěv a čtení...od mala mám problém jí něco vymýšlet, protože ona si nikdy pořádně s ničím nehrala,kdyztak jen tvorila a stavěla lego,puzzle,ale těch už fakt máme doma bambilion, takže ji to ani nepotěší...a ona je fakt v tomhle skromná,ale přitom vím, že ji je líto,kolik toho dostaly ostatní děti (sestřenice,bratranci)
@stef9328 Loni dostala diář se zámečkem, letos toto (odkazy sem dávat asi nemůžu):
Totum Diamantový deník Delfín (sama si vyzdobí první stránku)
PIERRE CARDIN CELEBRATION sada kuličkové pero + roller, fialová
a samozřejmě taky fialový Korekční strojek DELI MACARON 5 mm × 5 m - mix barev

@budouci_maminka nee, vida díky za tip 😘