icon

Tipy na originální dárky k 40. narozeninám pro manžele

1katuska1
13. lis 2023
valkyra7129
13. lis 2023

Já koupila chlapovi ke 40tinam kávovar... Tehdy novinka Delonghi stal kolem 9500kc....

zlataberta
14. lis 2023

Podle zájmů asi...co ho baví, jaké má koníčky? Já jsem manželovi koupila golfový pobyt pro nováčky, vždycky si to chtěl vyzkoušet....a od známých dostal jízdu hummerem..z obojího byl nadšený. Nebo společný víkend někde na hezkém místě?

suzanna123
14. lis 2023

já svému ex koupila dron. Nejsem si jistá, jestli ho někdy použil...

liberol
14. lis 2023

@1katuska1 tak toto téma se mne týkalo minulý týden ☺ manžel měl 40., a ač jsem přemýšlela skoro rok dopředu co mu koupit, nepřišla jsem na nic 🙈, on všechno má nebo si koupí sám, aniž by mi to řekl. Měl jediné přání a to, abych mu uspořádala oslavu, takže jsem zajišťovala oslavu pro 60 lidí, raut, kapelu - o té nevěděl, to měl jako překvapení. Což se povedlo na výbornou. Ale přeci jen jsem chtěla nějaký dárek ode mě. Takže nakonec dostal mnou vyrobenou křížovku, kterou musel vyluštit a zjistil, že pojedeme spolu sami dva v prosinci do Prahy na dva dny, objednala jsem hotel, koupila lístky do divadla a poukaz na degustační menu do restaurace, vánoční trhy, svařák, vánoční Praha... Myslím, že se to povedlo, protože radost byla obrovská 😉

zlataberta
14. lis 2023

@liberol tak takový dárek by potěšil i mne, krásný výběr, užijte si to.

klarkako
16. pro 2023

Tak nyní opravdu nevím.

badyr
17. pro 2023

Koupila jsem manželovi pobyt pro nás dva v teepee-glamping, byla tam venku sauna a koupací sud, všude kolem byl sníh a mráz, moc jsme si to užili.

brunetka11
17. pro 2023

Koupila jsem mu elegantní, poměrně drahé hodinky. Teď jsem mu nabízela k dalším kulatinám vyšší řadu - odmítá, ty původní má moc rád.

drep
17. pro 2023

Manžel chtěl Garminy Fenixy tu nejvyšší řadu a tak je dostal